Forumsal geçmişi olan üyelerin yeni gelen üyeyi birine benzetip ama bir türlü çıkaramamaları

Konu sahibi son olarak 452 gün önce görüldü
Forumda foto bile vardı o grubun sklkksk

Kırmızı nin aile sıkıntılarını biliyorum ben bu sebeple bi noktaya kadar onu da onun gibileri de anlayabiliyorum. Forumsal temasından tek noksan yanim bin beş yüz kere masaya yatırıp dalga gecmemem ya da adını zikredip aaa arkadaşlar konuyu nereye getirdiniz dememem sanirim. Evlenmiş barklanmış izole olmuş insanlar için artık bokunu çıkarmasak mi
moronca ama konsepte uygun bi mesaj sonu olsun; "jkljljkljljgkl"

Son düzenleme:
bu halı saha maçından sonra herkesin evlenmesinin sırrını çözmek için, bekar kızları halı saha maçı yapmaya davet ediyorum. bakalım gerçekten halı saha mı evlendirdi… bu bahsettiğiniz herkesin kol kola gidip sonra kol bırakmadıkları mı organizasyon mu? ben nerden biliyorsam… belki de ordaydım.

Ya aslinda itiraf etmeliyimki erkekleri kandirmasindan cok ben neye takildim biliyor musunuz ? Her degistirdigi nickle bana yaklasti arkadaslik kurdu. Her sikistigi olayda aile sorununa ya da ozel sorunlara sigindi. O kadar cok kandirdi ki beni artik yeni uyelerin hepsinden suphe ediyorum.

Nyctophilia da bana laf sokmak icin girmis konuya hasbam...

O kadar online olup konuların bu kadar dışında nasıl kalabilmişim acaba? Hayret bir şey.

Halı sahaya beni niye çağırmadınız la şerefsizler

Vay be sıla vardı kuzenim dediği kişi de kendisiymis vay be

Herkes eskilere giydiriyor . Abi benim elinizde ifşam falan yok dimi. Bende huylandım. Ben gariban adamım beni üzmeyin . :)

Yayından çok hatun düşüyordu vay be nerde eskiler

geldiği yeri yok sayıp gruplarına şirin gözükmek için bunların yalamaları var bir de

size ne denir sünepe fışkı ?

Biz herkesi çıkarırız kardeşşşşşş…
İsteyen dilediği kılıkta gelsin… ;)

serçenin hüma sanılması ve hatta bu yönde zorbalanması (belki bende zorbaladığım için hatırlıyorum) dışında hatırladığım vaka yok........... kırmızı, pembe hiçbirini hatırlamıyorum....... forumsalcıların yüz karası oggy............ :emoji_head_bandage:

Neydi herkes mahlas. Orjinal mahlas kim ben hala cozemedim. En son banlandi mi hala girebiliyor mu merak icindeyim.

O kadar online olup konuların bu kadar dışında nasıl kalabilmişim acaba? Hayret bir şey.
Oh be bir şeyler değişmiş sonunda. Genelde mesajlarımı alıntılayıp "aynen canım" derim.: ))

Edit: Online olma sürem değişmiş, hala çoğu olayın ne olduğunu bilmiyorum.

Beni Hüma mı sandınız ne kadar ilginç Sjsjsjs

Geri