Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumsalda temel olgu kaostu. Kaos birleştirici bir faktördü. Forumdaki milliyetçi bir üyeyle sosyalist bir üyeyi, dindar bir üye ile ateist bir üyeyi aynı çatı altında toplayabilen, birleştirici bir çimentoydu kaos. Ben 2 fake üyenin sevgililiğine bile şahit oldum :dddEn cok da kitap nickli uyeye kadin zannedip, yazan cok erkek uye vardiSonra bir baktik, bu uye meger hem erkekmis hem de baska bir uyeligin multisiymis .p Yalniz, asil hangi nickle uye oldugunu ben hala hatirlamiyorum.
Bir de evanescence vardi, evlat olsa cekilmez. Bir cene var yarabbi, tartismayi uzattikca uzatir uzattikca uzatir, agzinin ustune kurekle vurasin gelir. O dereceee .p
Kinyas vardı hatırlarsan. Başka birine ait fotoğrafları kendi fotoğrafı diye forumda paylaşıyordu. Kadın üye ise ismini hatırlayamıyorum nickini filan değiştirmişti, aklıma gelirse dm atarım :dd . Bir de bunlar kendilerinden önce fake olduğu ortaya çıkan başka üyelere “çok acizce” minvalindeki yorumlar yapıyorlardı. Tam bir komedi. Ama tezgaha düşen çok üye oldu. :ddNick ver @No Pasaran![]()
Ya yine de çok şey kaçırdığın söylenemez. 2018’in sonlarına kadar da ifşalar kavgalar oluyordu. :ddYa ben Kinyas doneminin son demlerine denk geldim sanirm, geldikten 2-3 hafta sonra fake oldugu ortaya cikmisti. 2014 senesinde surekli olay oluyordu zaten. Hey gidi... Agzim acik seyrediyordum .p Nereden nereye be @No Pasaran : ))
" bir heimlich değilsin " " azcık bile heimlich olamaz mısın ? " kjlklbeni, 2-3 üyeye benzetenler oldu.... benzettikleri 2-3 kişiden biri mutlaka tutuyor....
Aslında bu durum zamanla ruh hastalığına kadar ilerledi bence.
Forumsal'da, kendi kendimize takıldığımız zamanlarda ezkaza yeni bir üye geldiği vakit anında multi yaftası yapıştırılıyordu ve multi olduğuna dair psikolojik baskı uygulanıyordu. E bunu gören üye multi olmasa bile "Ne tür dengesizler içine düştüm." diye korkup anında kaçıyordu.
Zor zamanlardı..
Sen kahin misin?Siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz yeni üye yokkk yokkkk
Dönüp dolanıp eskiler geliyor .P