Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Damla forumsaldaki damla değil mi? Canımlı cicimli konuşuyorum kızlaDamla nickli üyeyi forumsaldan olan arkadaşım sanmıştım bazen oluyor insan insana benziyor..
Değilmiş bende öyle sandım sonra Damla’ya yazdım ben forumu bıraktım dedi.. .dDamla forumsaldaki damla değil mi? Canımlı cicimli konuşuyorum kızla
Anaaa istemeden yeni bir ilişkiye yelken açtıkDeğilmiş bende öyle sandım sonra Damla’ya yazdım ben forumu bıraktım dedi.. .d
hdjshdh senin damla gelirkenekmekal olmadı mı ya.Damla forumsaldaki damla değil mi? Canımlı cicimli konuşuyorum kızla
Olm ciddi misiniz ya? Valla ben damla nickiyle konuştum. Alla allahdjshdh senin damla gelirkenekmekal olmadı mı ya.
Ya obur tarafta konuştuğun damla değil miydi?Olm ciddi misiniz ya? Valla ben damla nickiyle konuştum. Alla alla
Böyle değildik bizi çıldırttılar .Oişte böyle yanlışlar yapılıyor hep... beni en çok sirius birileri sanmıştı, keşke gelse de yine sansa![]()
He iyi bari ^^Ha tamam şimdi oldu. Ben gökyüzüyle mesajlarım damlayla değil yani nick olan damlayla degil