Forumsal geçmişi olan üyelerin yeni gelen üyeyi birine benzetip ama bir türlü çıkaramamaları

Konu sahibi son olarak 452 gün önce görüldü
az önce @angie hanımın bir yorumuna denk gelince gördüğü her cümleyi sözlük konusu yapanlar gibi bir anda ilhamla karşı karşıya kaldım...

bir süredir bakıyorum da yeni biri geldiyse, nickini bilmiyorlarsa ama tarzı birine çok yakın geliyorsa hemen takibe alıp-bazen gizlice- kim olduğunu anlamaya çalışanlar oluyor ve çok tatlı gözüküyorlar ama bir türlü sonuca varamıyorlar... olsun. önemli olan birine benzetebilmekti.
eğer birine benzettiğiniz birileri varsa burada toplayın ve müge anlı'ya gidelim dostlar.

Not: başlıktaki hassasiyetim ne kadar ayrıştırmadan uzak olduğumu göstermiştir umarım. FORUMSALCI demedim farkındasınız çünkü biz canız, biriz, birlikteyiz... forumsal geçmişi olan dedim. lütfen aynı hassasiyetle burayı şenlendiriniz.
sizi seviyoree....
(başlık sığar inşallah)

Son düzenleme:
bana söylenmeyen her tahmin konu olmaya mahkumdur.....

O degil de;hemem adapte olabilmeleri harbi ilginç.Ulan dün bir bugun iki bi dur bakalim.
Hemen üstdeki üye hakkinda görüs sahibi olmak,her profilde alarm gibi niklerinin bulunmasi falan fisman.
Beni yeni geldigimde kepaze kepaze anketlerde zaman geciriyordum.

Yok sa kimseyi kimseye benzetmem.Bu su bu o kesin demiyorum.
Ama ortami taniyor diye geciyor aklimdan.

ben forumsaldan değil de direk köyden geldim. beni de çıkarmaya çalışanlar olmuştu : )

Adapte süreci 1 günden kısa olunca multi hissiyatı çok oluyor

Psikolojimiz bozuldu, her yeni gelen multi ciktigi icin. Simdi, herkese potansiyel multi diye bakiyoruz :( Ah neler cektik, bilemezsiniz .p

• Kahkaha
Tepkiler: W
bunun daha komplike halini irc' tayfadan temsilen ben yaşıyorum galiba. birisini birisine gerçekten benzetmeme rağmen ama kime benzettiğimi bulamayıp kendi kendime göt olduğum eylemdir...

hayır yani medeni bir şekilde gidip sorabilirim ama şöyle bir diyalog ile karşılaşmak nahoş kaçacaktır muhtemelen...

-ya seni birine benzetiyorumda?
+ıhmm kime acaba...
-ya benzettiğim elemanıda hatırlamıyorum ki, sence kime benziyorsun en azından bir tahmin etsen?
+error

bunun daha komplike halini irc' tayfadan temsilen ben yaşıyorum galiba. birisini birisine gerçekten benzetmeme rağmen ama kime benzettiğimi bulamayıp kendi kendime göt olduğum eylemdir...

hayır yani medeni bir şekilde gidip sorabilirim ama şöyle bir diyalog ile karşılaşmak nahoş kaçacaktır muhtemelen...

-ya seni birine benzetiyorumda?
+ıhmm kime acaba...
-ya benzettiğim elemanıda hatırlamıyorum ki, sence kime benziyorsun en azından bir tahmin etsen?
+error
sen söyle bana gerekeni yapalım...

forumsalda olupta buraya yeni üyelik ile gelenler beğensin bir şey denicez

Ben tahmin etmem bana kim olduğu bilgiis gelir karr deşşş(melo)

Forumsalda fakeler coktu ya Melodram hanım. İnsan bir sorgulamaya geçmiyor değil. :dd

Beni de hep birilerine benzetiyorlardı.
Kimseye benzemem! ben benim! Ben ben değilsem, sen sen olduğundan emin değilsin demektir.

Şüphelenilen üyeler sizi sevmiyorsa multisi de sevmiyor. Tanımadan yani sen tanımadan bilmeden sana laf sokuyorsa kuyruk acısı vardır kokusu yakında çıkar diyorsun. Yalanların bir gün mutlaka ortaya çıkacağı gerçeği ile köşenden güle güle seyrediyorsun : )

Hayır o değil de nick değiştirmek nedir. Olabilir mi böyle bişey. Ben seni takip etmek zorunda mıyım kimsin diye. Şu yasa çıksa da ad soyad TC kimlik no ile üyelik açılabilse sadece :)

Geri