Stockholm Sendromu
Elmas Üye
Gel gel climax iyi bilgi saldı..ya da şey; ne oluyor bana ben bi duşa gireyim bdkdkhskdjskdk
google>>>>>>lucid dream nedir>>>>>nasıl yapılır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gel gel climax iyi bilgi saldı..ya da şey; ne oluyor bana ben bi duşa gireyim bdkdkhskdjskdk
arkadaşlarınla tanışmak istiyorum.......ben uyku sırasında rüya gördüğümün farkına varıyorum ve rüyamda olan olayları kontrol edebiliyorum. hatta öyle ki kısa süre uykudan uyanıp tekrar uyuduğumda kaldığım yerden devam ettiğim de oluyor. fakat şöyle bir şey var; erotik rüyada bunu asla gerçekleştiremiyorum. arkadaşlara bahsettiğimde bel gevşekliği diye dalga geçtiler. @climax hocam bu size mi girer yoksa ürolojiye mi?
onlar da seninle tanışmak istiyor jkdfvarkadaşlarınla tanışmak istiyorum.......
Ya şey vardı bir de “özlediğiniz birini rüyanızda görürseniz, bu onun da sizi özlediğine işarettir” bu da mı yalan...........
Sen şaşırmışsın.Climaxa rüyalarımı anlatıp yorum alasım var fjfn Pöfür pöfür sigara içip dumanı ciğerlerinde hissetmek ne acaba(sigara kullanmıyorjm)
Ah Anna gör gör :d