Erotik rüyalarınız ne anlama geliyor?

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Rüya Tabirleri
🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
ben uyku sırasında rüya gördüğümün farkına varıyorum ve rüyamda olan olayları kontrol edebiliyorum. hatta öyle ki kısa süre uykudan uyanıp tekrar uyuduğumda kaldığım yerden devam ettiğim de oluyor. fakat şöyle bir şey var; erotik rüyada bunu asla gerçekleştiremiyorum. arkadaşlara bahsettiğimde bel gevşekliği diye dalga geçtiler. @climax hocam bu size mi girer yoksa ürolojiye mi?
arkadaşlarınla tanışmak istiyorum.......

Ne rüyaydı be, keşke şöyle şöyle de olsaydı diye uyanmayalı epey oldu.

Cok yaratici oldugumuzu.

ben de işte rüyamda aslan kablan leopar görüyorum...kaçmam gereken durumlarda da rüyamı kontrol altına alıp uçuyorüm......

benim gördüğüm rüyalar genelde saçma sapan anlamsız bir fotoğraf karesi ya da ince bir ayrıntının anı gibi oluyor.. ve uyandığımda mutlaka ilerleyen bir gün ya da bir an o rüya ile örtüşüyor ve o örtüşme yaşandığında ürperiyorum.. matrix filminde ki kedi olayı gibi deja vu oluyorum. aslı nedir astarı nedir üstüne hiç düşünmedim..

örnek vermek gerekirse; rüyamda mavi duvarı olan bir evde şeker ahmet paşanın bir tablosunu görüyorum, tablonun kenarındaki çerçevenin köşesindeki çatlaktan minik bir kırmızı örümcek çıkıyor.. sonra uyanıyorum.. rüyanın öncesi de yok sadece bunu bir an bir resim gibi görüyorum..

normal yaşantıma devam ederken kimi zaman 2 gün kimi zaman 2 ay kimi zaman 2 yıl.. sürenin önemi yok.. aynı şekilde aynı sahneye denk geldiğim zaman rüyamdaki o kare ile o anki beynimdeki düşünce örtüşüyor ve tüyler diken..

lucid rüya olayını climax forumsal'da da yazmıştı daha önce. ben de o zaman öğrenip biraz araştırmıştım. uyandıktan sonra tekrar dalıp rüyaya devam etme olayını bi ara sık sık yaşıyordum ama şimdilerde bu özelliğim kayboldu, beceremiyorum. :(

Erzurum’da sabah olmak üzere senin çoktan yatmış olman lazımdı yoksa rüya mı gördün.p

inş hepiniz bu gece erotik rüya görürsünüzzz..

Climaxa rüyalarımı anlatıp yorum alasım var fjfn Pöfür pöfür sigara içip dumanı ciğerlerinde hissetmek ne acaba(sigara kullanmıyorjm)
Ah Anna gör gör :d
Sen şaşırmışsın.
2 ay önceki rüyanın peşindesin hala.s
Ben sana ciğerlerin sönmüş bir doktora görün demedim mi?

Günün geri kalanında bunun yarısını kullanma.
Bu fazla bence günün geri kalanı için

Geri