Dost aci söylüyomus.Öylece…. Yüzüme…. Dümdüz…. TŞK….
Öptüm venüs dövmenden.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dost aci söylüyomus.Öylece…. Yüzüme…. Dümdüz…. TŞK….
Ne belgeseli?Ben hep belgesel görüyorum
jdsgfdjhfksdjh ohhh neyse ki erotik değilmiş......ben niye erotik rüya yerine forumdan en sevmediğim kadın üyeyi alıp evimde stoçla birlikte yatırıyorum ya jkhgjfgjdhg şako gibi
Kopek çok sık görüyorum. Grup halinde kovalıyorlar beni genelde. Bu ne demek oluyor?Aslında rüya yorumları googledeki gibi değil anlamı. Bilinçaltımızın dışavurumu ama misal bir köpek gördün bunun çok değişik anlamları olabiliyor. Köpek gördün düşman değil olay yani. Sjljsk
Sizin bilinçaltınızı bilemem ki kslsk bir kişiyi köpek suretinde görmüş olabilirsiniz belki.Kopek çok sık görüyorum. Grup halinde kovalıyorlar beni genelde. Bu ne demek oluyor?
rüyalar tersine çıkar derler…. siz köpekleri kovalayacaksınız…..Kopek çok sık görüyorum. Grup halinde kovalıyorlar beni genelde. Bu ne demek oluyor?
Ara sıra yapıyorum bunu. Geçenlerde gezdirdiğim sırada bir tanesi hallenmeye kalkmıştı. Saldırdıkları da olmuştu uzun zaman önce.rüyalar tersine çıkar derler…. siz köpekleri kovalayacaksınız…..