Yaziyi sonuna kadar kac kisi okudu acaba. Basliktan dolayi biraz on yargi ile girdim yine abuk subuk erotizm konusu diye ama icerik tam olarak bunu anlatmiyor. İstediginiz kadar abaza olasanizda bilincsel acidan ascended bir seviyede bile olsaniz ruyalarinizi yonlendiremessiniz. Yani bu suna benzer surekli saate bakarak uyudugunuzda ruyanizda uyuyakaldiginiz vakti gormessiniz.
Sanırım bu beynin gunduz anlamlandiramadiklari seyleri anlamlandirmaya calismasindan kaynaklaniyor ki hic gormediginiz bir obje vs gibi seyleride bu yuzden ruyanizda gormeniz imkansizdir. Yazıda anlatılan piskolojik bir kaygi sanırım...
Bazen oyle ruyalar goruyorum ki bunlari derleyip creepypasta da kisa oykuler haline getirmistim zamaninda.
Sanırım bu beynin gunduz anlamlandiramadiklari seyleri anlamlandirmaya calismasindan kaynaklaniyor ki hic gormediginiz bir obje vs gibi seyleride bu yuzden ruyanizda gormeniz imkansizdir. Yazıda anlatılan piskolojik bir kaygi sanırım...
Bazen oyle ruyalar goruyorum ki bunlari derleyip creepypasta da kisa oykuler haline getirmistim zamaninda.