Erotik rüyalarınız ne anlama geliyor?

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Rüya Tabirleri
Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Yaziyi sonuna kadar kac kisi okudu acaba. Basliktan dolayi biraz on yargi ile girdim yine abuk subuk erotizm konusu diye ama icerik tam olarak bunu anlatmiyor. İstediginiz kadar abaza olasanizda bilincsel acidan ascended bir seviyede bile olsaniz ruyalarinizi yonlendiremessiniz. Yani bu suna benzer surekli saate bakarak uyudugunuzda ruyanizda uyuyakaldiginiz vakti gormessiniz.
Sanırım bu beynin gunduz anlamlandiramadiklari seyleri anlamlandirmaya calismasindan kaynaklaniyor ki hic gormediginiz bir obje vs gibi seyleride bu yuzden ruyanizda gormeniz imkansizdir. Yazıda anlatılan piskolojik bir kaygi sanırım...
Bazen oyle ruyalar goruyorum ki bunlari derleyip creepypasta da kisa oykuler haline getirmistim zamaninda.

Yaziyi sonuna kadar kac kisi okudu acaba. Basliktan dolayi biraz on yargi ile girdim yine abuk subuk erotizm konusu diye ama icerik tam olarak bunu anlatmiyor. İstediginiz kadar abaza olasanizda bilincsel acidan ascended bir seviyede bile olsaniz ruyalarinizi yonlendiremessiniz. Yani bu suna benzer surekli saate bakarak uyudugunuzda ruyanizda uyuyakaldiginiz vakti gormessiniz.
Sanırım bu beynin gunduz anlamlandiramadiklari seyleri anlamlandirmaya calismasindan kaynaklaniyor ki hic gormediginiz bir obje vs gibi seyleride bu yuzden ruyanizda gormeniz imkansizdir. Yazıda anlatılan piskolojik bir kaygi sanırım...
Bazen oyle ruyalar goruyorum ki bunlari derleyip creepypasta da kisa oykuler haline getirmistim zamaninda.
Evet sanirsin ki insepşin.

Rüyamı İngiltere Yorkshire'da oturan bir cadıya anlatmıştım titreyerek ağladı kadın..Üzerindeki enerjiyi atmak için bol soğuk su içmişti deli midir nedir :D

Acar misin biraz?

Rüya ilmi çok ilgimi çekemiyor niyeyse.İlerletirim diye freud'un kitaplarını falan da aldım da yok kaldı öyle.Gizem içerip yeterli kayıt göstermediğim tek alan olabilir.
Bilmiyorum,yeterli bilgiye sahip değilim.
Beyin biyokimyası ile açıklanabiliyor çoğunlukla.Hormonal gelişim süreci,ürogenital- cinsel aktivite vs. Anksiyete rüyalarının altında bazen basit bi kobalamin ya da folik asit yetersizliğinin yatabilmesi gibi.Sadece mistisizm ile yaklaşılmaması gereken bi dal.

Rüya ilmi çok ilgimi çekemiyor niyeyse.İlerletirim diye freud'un kitaplarını falan da aldım da yok kaldı öyle.Gizem içerip yeterli kayıt göstermediğim tek alan olabilir.
Bilmiyorum,yeterli bilgiye sahip değilim.
Beyin biyokimyası ile açıklanabiliyor çoğunlukla.Hormonal gelişim süreci,ürogenital- cinsel aktivite vs. Anksiyete rüyalarının altında bazen basit bi kobalamin ya da folik asit yetersizliğinin yatabilmesi gibi.Sadece mistisizm ile yaklaşılmaması gerekenbi dal.
Ok cnm

Geri