Erotik rüyalarınız ne anlama geliyor?

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Rüya Tabirleri
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
arkadaşlar “bana hiç olmuyor” veya “ay tövbe” diyenler için iki seçenek var; ya düzenli bir seks hayatınız vardır ya da ingiltere kraliçesiyle yakın ilişki içerisindesinizdir. ortalama bir türk vatandaşı için ikincisi daha güçlü bir ihtimal olduğundan, sağ elinize bir müddet “bu gece olmaz” dedirtebilirseniz, sevdiklerinizle rüyalarda buluşabilirsiniz.

3. En yakın arkadaşın eşi ile seks yapmak
Böyle bir düşünce aklınızın ucundan geçmese bile böyle rüyalar görebilirsiniz. Bu rüyayı manasız bulup şaşırabilirsiniz ancak eğer yolunda gitmeyen bir ilişki ya da evlilik içindeyseniz ve eşinizle bu durumu konuşmuyorsanız ilişkinize karşı yaklaşımınızı gözden geçirmenizde yarar var. Rüyada arkadaşınızın eşiyle birlikte olmanız sizin eşinizde eksik gördüğünüz yanları temsil ediyor olabilir. Eşiniz, arkadaşınızın eşinin yanında sönük kalıyordur

Sapıklığı ne güzel açıklamışlar.

ingiltere kraliçesiyle de yakın ilişkiler kurabilen ülkelerin başında gelmemiz de çok gurur verici yalnız. yine kıskanılıyoruz.

@şalamar o zaman nasılllsınnnnn?

tamam bir şey çıkmamış işte zorlama

aman iyi ya tamam, gidiyorum o zaman

İngiltere kraliçesi muhabbeti sjxjsj yav :d

erotik rüyalardan ziyade ortak görülen dişlerin dökülmesi, ayakkabısız dolaşma ya da kıyafetsiz okula gitme falan gibi rüyaların anlamı ne acaba? birçok insan bu tarz rüyalar görüyor hepsinin çeşitli anlamları olmalı.

erotik rüyalardan ziyade ortak görülen dişlerin dökülmesi, ayakkabısız dolaşma ya da kıyafetsiz okula gitme falan gibi rüyaların anlamı ne acaba? birçok insan bu tarz rüyalar görüyor hepsinin çeşitli anlamları olmalı.
*Diş dökülmesi: bruksizm (dış sıkma) hastalığı olanlarda olur.
*Ayakkabısız dolasma: restless legs (huzursuz bacaklar) sendromunda olur
*Kıyafetsiz dolaşma (okul ne alaka bilemedim. Sen hoca olduğun için olabilir) : götün açıkta kalması işaretidir. Oda yeterince sıcak değildir.

Yeniden bitirilmiş olan okula yada askere cagirilma sık ruyalardandir. Anlamı tam bilinmiyor. Anksiyöz stresli insanlarda olur. Performans anksiyetesi bulgusu olarak kabul edilir.
Tuvalet arama sık görülür. Cişiniz gelmiştir.
Yüksekten düşme sık rüyadır. Myokloni veya uykuda epilepsi bulgusu olabilir.
Rüyada genelde yüzler net değildir. Eğer yüzler net seçiliyor ise antidepresan kullanıyor olmalısınız.

Suda boğulma sık rüyalardandir. Uyku apnesi bulgusudur. Önemlidir.

Rüyada bisiklet yada otomobil freni tutmaması görmek reflü bulgusu olabilir. (konsensüs yok)

Rüyada koşmak isteyip kosamamak REM uyku bozukluklarında olur. Alkol ve sigarayı azaltın.

Aha bunları da kimse soylemez size.

Adam olun :)

Hep diyorum bu forum insanı aç bırakmaz : )

Rüya yorumcularına bi kişi yaz usta ahahaass

Geri