Erotik rüyalarınız ne anlama geliyor?

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Rüya Tabirleri
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Bu arada hepinizin itiraf etmediği bir rüyası var. Ensest.

Korkmayın sapık değilsiniz. Limbik sistem çok aktiftir rüyalarda. Sazı eline alınca ana bacı tanımaz. Sizinle alakası yok. Binlerce yıllık hayvan genlerinizin kalıntısı bunlar. Rahat olun. Suçluluk hissetmeyin.

Ama homosexual rüyanız varsa bu kadar kolay kurtulabileceginiz birşey değil. Gizli eşcinselsiniz.

suda boğulma olayını yakın zamanda gördüm, havuzun dibindeyim debelenip debelenip çıkamıyorum yukarı. :( korktum şimdi.

Biliyorum. Espri yaptığımı anlamışsındır zaten ne oldu bi celallendin : )
Ciddi yazdığım konuları sulandırma. Bişey yazıyorum burada eşek başı değilim. Ha, alltaki üyeyi tenhada yakalasan naaparsin konularında şaka yapabilirsiniz tabi.

Ciddi yazdığım konuları sulandırma. Bişey yazıyorum burada eşek başı değilim. Ha, alltaki üyeyi tenhada yakalasan naaparsin konularında şaka yapabilirsiniz tabi.

Aaaa , forum oyunlarını sevmiyorum ben.

İşine mani oldum kusuruma bakma : (

içimden bir his melodramın da tam anlamadığını söylüyor ya neyse...

bosverin kizlar elizabeth in anlamini ogrenip napcksiniz Xd

TDK bilgilendirme (tatliş üyeler için)

Elizabeth: "elle halas" anlamında kullanılan argo sözcük

Diğerleri için

Bkz: çavuşu tokatlamak (argo)
Bkz: 31 (argo)
Bkz: masturbation (ing)

Ben hiç erotik rüya görmem mesela.

Ne yani doldur bosaltsiz mi erotik rüya görmüyorsun :O

Allah şifanı versin :D

Ben duayenim. Bana dis atmak intihar demek

*Diş dökülmesi: bruksizm (dış sıkma) hastalığı olanlarda olur.
*Ayakkabısız dolasma: restless legs (huzursuz bacaklar) sendromunda olur
*Kıyafetsiz dolaşma (okul ne alaka bilemedim. Sen hoca olduğun için olabilir) : götün açıkta kalması işaretidir. Oda yeterince sıcak değildir.

Yeniden bitirilmiş olan okula yada askere cagirilma sık ruyalardandir. Anlamı tam bilinmiyor. Anksiyöz stresli insanlarda olur. Performans anksiyetesi bulgusu olarak kabul edilir.
Tuvalet arama sık görülür. Cişiniz gelmiştir.
Yüksekten düşme sık rüyadır. Myokloni veya uykuda epilepsi bulgusu olabilir.
Rüyada genelde yüzler net değildir. Eğer yüzler net seçiliyor ise antidepresan kullanıyor olmalısınız.

Suda boğulma sık rüyalardandir. Uyku apnesi bulgusudur. Önemlidir.

Rüyada bisiklet yada otomobil freni tutmaması görmek reflü bulgusu olabilir. (konsensüs yok)

Rüyada koşmak isteyip kosamamak REM uyku bozukluklarında olur. Alkol ve sigarayı azaltın.

Aha bunları da kimse soylemez size.

Adam olun :)

Benim rüyamda dişlerimin hepsi döküldü ve asla böyle bir hastalığım falan yok. Uyandığımda dişlerim yok sandım o derece korkunçtu. Sallama bilgi.

@Serasker
Hastalığın olmadığını sanıyorsun.
Maalesef diş gıcırdatman var.

Uyurken yanında yatan olsa söylerdi.
Ama ah işte yalnizlik....

artık görmeyenlerde bu konudan sonra görür .p

Ne yani doldur bosaltsiz mi erotik rüya görmüyorsun :O

Allah şifanı versin :D

Ben duayenim. Bana dis atmak intihar demek

Senin yaşam tarzın nasıl bilmiyorum ama bahsettiklerini ele alırsak aramızda fersah fersah fark varmış. Sen doldur boşalt ile geçirmişsin sanırım gençliğini. İyi öyle devam et : ) Sen pipini yıkarken biz partilerde cirit atıyorduk. Sana ne diye dis atayım ki ayrıca, kaç metresin, işlevin ne?

Sen avatarına bakıp doldur boşalta devam et : )

Geri