Aze
Altın Üye
Güzel bir filmdi. Zaman zaman kendisine çok kızdım izlerken. Adamı linç ettirmek için mi filmi yapmışlar acaba diye düşünmedim değil filmin ortalarına kadar....
Gözlerimin dolduğu yerler çok oldu ya da duygusal bir zamanım mıydı bilemedim....
Göğebakan'ı oynayan adam da tam olarak kendisine benziyor onu geç çocukluğunu oynayan çocuk bile benziyor aşırı jhsdhjd
Sürekli eyvallah demesine biraz tilt olsak da.... Güzel bir filmdi. Sonu da çok ayrı etkiledi insanı.
Bir sözü vardı, aldatılmak kanserden daha zordu diye. Tabi biraz da vicdan yükü olarak yorumluyorum ben. İzleyenler ya da hayatını bilenler anlayacaktır beni.
Allah rahmet eylesin

İzlediğim film: Nonnas. Gerçek bir hikayeden uyarlama. Senaryo içinde yemek tarifleri ve İtalyanlar olunca çok tatlı bir film çıkmış ortaya. Başroldeki adamı ve kuaför kadını pek severim zaten. Bir adam, annesinin ölümünden sonra bir restoran açmaya karar verir ve şefler de profesyonel olmayan italyan büyükanneleri (nonnas) olacaktır. Ben seviyorum böyle filmleri biraz slice of life tadında yapımlara benziyor. Gerçekten tavsiye ederim. Bana çok iyi geldi.