En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
wOQCPwygecE71E3Rjgs13l8omEGHsQu-YI72dzIfIjdn2EmmxZw0wHCMBfirSVzE8Rto6kSfQGCS1ZvWACNlr58fIdy8kgkwsRDwkLV0itnfTFBSHqVLR9kPRzqhWfW-y7uBQdKd05ddvipR

Güzel bir filmdi. Zaman zaman kendisine çok kızdım izlerken. Adamı linç ettirmek için mi filmi yapmışlar acaba diye düşünmedim değil filmin ortalarına kadar....
Gözlerimin dolduğu yerler çok oldu ya da duygusal bir zamanım mıydı bilemedim....
Göğebakan'ı oynayan adam da tam olarak kendisine benziyor onu geç çocukluğunu oynayan çocuk bile benziyor aşırı jhsdhjd
Sürekli eyvallah demesine biraz tilt olsak da.... Güzel bir filmdi. Sonu da çok ayrı etkiledi insanı.
Bir sözü vardı, aldatılmak kanserden daha zordu diye. Tabi biraz da vicdan yükü olarak yorumluyorum ben. İzleyenler ya da hayatını bilenler anlayacaktır beni.
Allah rahmet eylesin

Uncut versiyonu bulamadigim icin sinirli bir sekilde izledim.
Ayrica ok gibi bir film olmus. Hikaye bile klasik whitetrash'lerden hastalikli akil hastasi cocugun katil cikmasi.
Biz bunu texas chainsaw'da izledik.
House of 10.000 corpse'da izledik.
Ama karakter saglam kurgulanmis.
Nede olsa nathan jones charlie'yi canlandiriyor.
Puanim 4/10
olum-ciftligi-1660923731.jpg

Blue Giant
Caz müzik temalı bir animasyon filmi. Dün geç saatte muhtemelen bitirmem uyuya kalırım diye açtım. Ne ara bitti anlamadım.
Çok sevdim çok beğendim. Tavsiye ederim.
Özellikle performans sahnelerindeki animasyonlar, renkler ve kamera hareketleri çok güzeldi. Müzikle beraber çok etkileyici gözüktü.
9/10

MV5BYWNkYjQyNDktYjdjMS00MjJiLThmMzEtMDMyM2YyYjdmZDZmXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

1746700088721.png

ödüllü bir belgesel bırakalım. bence izlemelisiniz. google'dan tutun da pinterest'e, pinterest'ten tutun da instagram ve twitter'a kadar aklınıza gelebilecek platformlarda önemli görevler yapan, bu işlerin mutfağından gelen insanların anlatımıyla canınızı biraz sıkacak bir iş. bildiğimiz ya da tahmin ettiğimizden çok fazlası… anlatılanlar hayli ürkütücü.

wOQCPwygecE71E3Rjgs13l8omEGHsQu-YI72dzIfIjdn2EmmxZw0wHCMBfirSVzE8Rto6kSfQGCS1ZvWACNlr58fIdy8kgkwsRDwkLV0itnfTFBSHqVLR9kPRzqhWfW-y7uBQdKd05ddvipR

Güzel bir filmdi. Zaman zaman kendisine çok kızdım izlerken. Adamı linç ettirmek için mi filmi yapmışlar acaba diye düşünmedim değil filmin ortalarına kadar....
Gözlerimin dolduğu yerler çok oldu ya da duygusal bir zamanım mıydı bilemedim....
Göğebakan'ı oynayan adam da tam olarak kendisine benziyor onu geç çocukluğunu oynayan çocuk bile benziyor aşırı jhsdhjd
Sürekli eyvallah demesine biraz tilt olsak da.... Güzel bir filmdi. Sonu da çok ayrı etkiledi insanı.
Bir sözü vardı, aldatılmak kanserden daha zordu diye. Tabi biraz da vicdan yükü olarak yorumluyorum ben. İzleyenler ya da hayatını bilenler anlayacaktır beni.
Allah rahmet eylesin

Kendisi de başka kadın için ilk karısını bırakmış. Kredi borcu biter, karma borcu bitmez…

Kült filmlere guzel ornekler , ikisi de "üçleme " olarak devam ediyor .Sıkılabilirsiniz de, benim gibi keyifle izleyebilirsiniz de ..

images (28).jpeg

indir (2).jpeg

Son düzenleme:
pilgrim_s2_payoff_poster_united_kingdom_2_e4f62c1f.jpeg

8. ve 9. bölüm harikaydı.
aldığı puanı sonuna kadar hak ediyor.

44444.PNG

İnanılmaz keyifli bir film seyrettim. Bu ara böyle şeker şeyler:d Hanımefendi öyle istiyor:kalp: İzlediğim film: Nonnas. Gerçek bir hikayeden uyarlama. Senaryo içinde yemek tarifleri ve İtalyanlar olunca çok tatlı bir film çıkmış ortaya. Başroldeki adamı ve kuaför kadını pek severim zaten. Bir adam, annesinin ölümünden sonra bir restoran açmaya karar verir ve şefler de profesyonel olmayan italyan büyükanneleri (nonnas) olacaktır. Ben seviyorum böyle filmleri biraz slice of life tadında yapımlara benziyor. Gerçekten tavsiye ederim. Bana çok iyi geldi.

You dizisi bitti sonunda... Çok zorlaya zorlaya izledim sarmadı son sezon... Final bölümü evet güzeldi, olması gereken.
thassa hanım nedeniyle hiç heyecanlanmadım izlerken.....
tşkler kendisine....

1747233336763.png

benim en sevdiğim tür: gerçek hikayeden uyarlama, biyografik bir iş daha. üstelik sandra bullock'umuz ödüllü. michael oher’in, zorluklarla dolu bir hayat yaşarken karşılaştığı harika ailenin sevgisi ve desteğiyle azmedip nasıl başarılı bir nfl oyuncusuna dönüştüğü hikayesi... umut dolu ve ilham verici.

Ekli dosyayı görüntüle 111347

benim en sevdiğim tür: gerçek hikayeden uyarlama, biyografik bir iş daha. üstelik sandra bullock'umuz ödüllü. michael oher’in, zorluklarla dolu bir hayat yaşarken karşılaştığı harika ailenin sevgisi ve desteğiyle azmedip nasıl başarılı bir nfl oyuncusuna dönüştüğü hikayesi... umut dolu ve ilham verici.
Vay be sandra ablam da yaslandi.
En son izledigim filmi;
Speed (hiz tuzagi)
804366-1841373714.jpg

where hope grows. Alkolik ve farklı sorunları olan bir baba, marketin manav reyonunda çalışan down sendromlu produce ile tanışır. Aralarında tatlı bir dostluk başlar. Ve bu dostluk toksik, umutsuz, alkolik babaya da iyi gelir. Filmi beğendim ancak galiba film hakkında bolca beğeni dolu yorum okuduğum için beklentimi yükselttim. Daha iyi örnekleri var benim için. I am sam ve rain man mesela. Yine de tatlı bir filmdi, amcam down sendromluydu benim, hem çok gülerdik, hayat neşeyle geçerdi onunla, hem de bazen kendindeki farklılığı hissedişine hüzünlenirdik. Bu film işte tam da bu hislerde dolu bir film. Neşeli ve hüzünlü.

Geri