En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 306 gün önce görüldü

Biliyormuş gibi gidip sinemada izlememiştim. Geçen platformda izledim beklediğim gibi bir film.
Yani bu ikilinin önceki işleri daha çok güzel fikirlerin sonucu ortaya çıkan işlerdi. Ama bu daha çok para verilip yaptırılmış bir iş gibi. Yani birileri gelmiş alın size para bize bir sinema filmi yapın demişler onlarda 5-10 dk düşünüp bunu yapmışlar gibi basit bir film.

Biraz da gelen popülerliklerinin dibini sıyırıyorlar gibi hissettim. Bence seçici olup kaliteyi düşürmeseler daha iyi ama para sonuçta.

Biliyormuş gibi gidip sinemada izlememiştim. Geçen platformda izledim beklediğim gibi bir film.
Yani bu ikilinin önceki işleri daha çok güzel fikirlerin sonucu ortaya çıkan işlerdi. Ama bu daha çok para verilip yaptırılmış bir iş gibi. Yani birileri gelmiş alın size para bize bir sinema filmi yapın demişler onlarda 5-10 dk düşünüp bunu yapmışlar gibi basit bir film.

Biraz da gelen popülerliklerinin dibini sıyırıyorlar gibi hissettim. Bence seçici olup kaliteyi düşürmeseler daha iyi ama para sonuçta.

Neamish teach you a lesson bitirdim, çok çok beğendim.

Neamish teach you a lesson bitirdim, çok çok beğendim.

Kelsey Grammer Yes GIF by Paramount+

Görüyorum onu sürekli güzel görünüyordu zaten. Madem öyle izleyeyim

MV5BZjlkMTg3YjMtM2U1OC00MGM4LTg2MGEtNWQ1MGRjMzE0ZjZmXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

bu yıl beklediğim filmlerdendi, beklentim yüksekti. maalesef umduğumu bulamadım.
90'larda çekse şu filmi belki iş yapardı. günümüzde olmamış. dijital platformlarda izlediğin çerezlik diziler gibi çok çok saçma sahneleri vardı. filmin son beş dakikasında yer alan stüdyo sahnesi biraz harekete geçirdi beni, merak ettim, heyecanlandım ne olacak diye. öncesi yok. ikinci filme açık kapı bırakmışlar gibi.. umarım çıkmaz.

Geri