En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Ekli dosyayı görüntüle 109737

ay, bayılacaktım tatlılıklarından! romantik sahneleri sıkmadan izlettiriyor yine. birbirlerine bağlılıkları, değişimleri, savaşları ve kazanımları çok güzel işlenmiş. bu sefer yan karakterler de daha çok öne çıkmış. miyo ve kaoruko arkadaşlığı çok güzeldi; minik minik sosyal mesajlar da vardı. 3. sezon bekleniyor<3
Biraz gerilim,hareket, macera da olsun = )

bir önceki sezonla aynı bayağılıkta........ sadece ilk bölümün eli yüzü düzgün, mesaj kaygısı var........ diğerleri tamamen zaman kaybı........... 2/10..............

Ekran Resmi 2025-04-14 11.39.41.png

Uzun zamandır izlediğim en iyi gerilim filmiydi.

images

Screenshot_20250415-050648_Chrome.jpg

çocuklar izliyordu mısır patlamışlar vs..
eşlik ettim ikinci izleyişim oldu romantik drama ne çok iyi ne çok kötü.. lakin ne yalan söyliyeyim iki sefer de gözlerim doldu klasik Türk filmi diyelim : )

• Beğen
Tepkiler: ne
MV5BZDE2YTIwNTktM2IwNi00ZWFlLWE0NTEtYTVhYjdjNWMzNjViXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

netflixte sadece belgesellere katlanabiliyorum......... bu belgeselde biraz müge anlı olayı havası var........ adamın yıllar sonra gizemli bir şekilde ortaya çıkan annesi, yaşıyor gibi gösterdiği ultra lüks hayatıyla oğlunu bi güzel manipüle ediyor......... sürprizlerle dolu........... 7.5/10

I Left My A-Rank Party to Help My Former Students Reach the Dungeon Depths!
( A-Rank Party wo Ridatsu shita Ore wa, Moto Oshiego-tachi to Meikyuu Shinbu wo Mezasu. )

Gün geçtikçe daha uzun isimler koyuyor bu japonlar. Bütün hikayeyi anlatmak zorundaymış gibi.
Ama güzeldi aktı gitti. Güncel takip edecek birşey daha çıktı.

MV5BNGZhOWVlYWQtMzY4YS00MWMwLThiODktZDFmZGZiYmNjYjUxXkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

son haftada Polar, g20 ve gladyator u izledim. russell crowe dan sonra o celimsiz 1.40 hobbit hic yakismis mi aww

Dexter original sin'e başladım.
Bu bitince Dexter'i bı daha mi izlesem?
Özlemişim.: )

MV5BMDRiNTBlY2EtZmRiZC00Mzc4LTljZDctNWQ5ZGY2NjUwNjE4XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

netflix kalitesinde olmamış. tek güzel yanı eski dostları tekrardan görmek oldu. umarım ikinci sezonda toparlarlar.

Başrollere karakterini kendin getir demişler herhalde.
Park Bo-young biz bu travmatik karkateri Doom at Your Service ve Daily Dose of Sunshine ' da izledik. Her zamanki gibi çok tatlı , çok güzel ve çok kısasın.
Choi Woo-shik sende Our Bloved Summer'dan gelmişsin.
Karakterlerini pekiştirmek istemişlerse. . .
Tadında bitmiş baymadan.

melo-movie.jpeg

Adamlar dizi ve film alaninda tartişmasız çok iyiler ✌️

images (17).jpeg

Ekli dosyalar

• indir (1).jpeg
    indir (1).jpeg
    7.3 KB · Görüntüleme: 2
gidip eşref rüyanın
son bölümünü izleyeyim

Geri