Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Larii, sen yazinca hemen izledim. Ben normalde senin onerdigin film ve dizileri gayet keyifle izliyorum ama bu bi tatmin etmedi beniİnanılmaz keyifli bir film seyrettim. Bu ara böyle şeker şeyler:d Hanımefendi öyle istiyorİzlediğim film: Nonnas. Gerçek bir hikayeden uyarlama. Senaryo içinde yemek tarifleri ve İtalyanlar olunca çok tatlı bir film çıkmış ortaya. Başroldeki adamı ve kuaför kadını pek severim zaten. Bir adam, annesinin ölümünden sonra bir restoran açmaya karar verir ve şefler de profesyonel olmayan italyan büyükanneleri (nonnas) olacaktır. Ben seviyorum böyle filmleri biraz slice of life tadında yapımlara benziyor. Gerçekten tavsiye ederim. Bana çok iyi geldi.
Larii, sen yazinca hemen izledim. Ben normalde senin onerdigin film ve dizileri gayet keyifle izliyorum ama bu bi tatmin etmedi beniSanki cok bilindik bi senaryo gibi gozuktugunden belki de. Mesela adadaki insanlarin gonlunu kazanmaya calismasini bekledim en azindan. Veya neler icin daha fazla cabaladigini gibi gormek istedim emin degilim. Neyse cok spoiler vermeden, benim icin 6/10 gibi oldu film.

ilk ve son izliyorum.
hiç benlik bir şey değil bu.