En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Nautilus'u izliyorum, denizler altında yirmi bin fersah uyarlaması ve guzel gidiyor
aslında o kadar cok sey izliyorum kii .p

dün izleyemedim ya
bugün belki izlerim

Basari bir dizi dilerim 3.sezon gelir .

images (22).jpeg

Hellraiser tadinda muazzam bir sci-fi
images - 2025-04-28T001313.740.jpeg

Hiç bitmesin istiyorum ama az kaldı.
2., 3., 5., 10. sezon çekilsin...IMG_20250429_042742.jpg

sanırım bu ara ben de nostalji kuşağına döndüm. Seyrettiğim ama çoğu yerini unutmuş olduğum bazı filmleri seyrettim. Truman Show, As Good As It Gets mesela. Çok güzellerdi. Yenilerden “Takıntılar” izledim. Bu da keyifli bir filmdi. Hem güldüm hem de zor hayatlar diye düşündüm. Bence tatlı bir filmdi.
İstanbul Ansiklopedisi izledim, uzun uzadıya tahlil edesim yok:d Ben beğenmedim. Ne yapılmak istenmiş hiç anlayamadım. Arada kalmışlık, kimlik arayışı, kategorize etme çabası, kimlik algısı derken her şey çok yüzeysel kalmış. Katılmadığım çok yer vardı, ayrıca çok keskin, her kesim “temsilcileri” diyelim, çok keskin çok köşeli tasvir ediliyor misal. Gençler özellikle bence böyle bir keskinlik içerisinde değiller. Çok fazla gençle muhatap oluyorum bir süredir jfjf Ayrıca kadınların küslüğünün çok önemli bir şey olduğunu düşünüyorsunuz çünkü tam da böyle bir beklentiye sokuyor insanı. Ama hiç güçlü değil mesela hesaplaştıkları sahne, yani senelere taşınacak bir öfkeye sebep olacak bir olay yokmuş meğer kfjf Ben sevmedim diyeceğim ama tam öyle de değil, izlenmese de olur diyelim. (Uzun tahlil edesim yok diyerek uzun uzun yazmak, vaktimi çaldı çünkü biraz konuşcam kfjf)

Ekin Koç'un oyunculuğunu Kurak Günler'de çok sevmiştim. Yine şaşırtmadı.

oldurdugun-seyler-202541511561223ff676f9a084a5eb159ec5f02503c71.jpg

seni izleyesim var
manzara senden olsun gerisi benden
film gibi biraz

Ekli dosyayı görüntüle 109800

netflixte sadece belgesellere katlanabiliyorum......... bu belgeselde biraz müge anlı olayı havası var........ adamın yıllar sonra gizemli bir şekilde ortaya çıkan annesi, yaşıyor gibi gösterdiği ultra lüks hayatıyla oğlunu bi güzel manipüle ediyor......... sürprizlerle dolu........... 7.5/10
çok sinir bozucuydu. evet, graham zor bir çocukluk geçirmiş, sevgisiz. manipülasyona da açık ama daha çok paraların, lüksün peşine düşmüş. burada en çok mağdur olan heather olmuş; yeni doğmuş bebeğiyle yapayalnız kalmış. sinirlendim sana, graham. sinirlendiğim için de üzülemedim.

p24619515_b_v13_aa.jpg

evdeki düşman (orphan) filmini izleyeniniz var mı........ aslında yaşanmış bir olaya dayanıyormuş.......... max'te belgeselini buldum........ her sezonda taraflardan biri konuşuyor......... ürpertici bir hikaye........... 8.5/10........

you.

maalesef spoiler yediğimizden, zaten hikayenin nasıl ilerlediğini anlamıştım. ilk 3 sezon gibi tat vermese de, yine de izletti kendini. bence 9. bölüm ile 10. bölüm arasında ufak yer değişimleri olabilirdi. yani, ilk olarak louise’in hala bronte'lik yaptığını, sonrasında ise bunu tuzağa düşürmek için yaptığını izleyebilirdik. çok tahmin edilesi bir finaldi. marianne dönüş detayı güzeldi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri