En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 306 gün önce görüldü
4872448.jpg

Yani fena değil, izlenebilir.

1623421461439.jpeg
Kötü bir geçmişin varsa suçsuz olduğunu nasıl ispatlayabilirsin?

Son düzenleme:
I lost my body(bedenimi kaybettim)
Son yillarda izledigim en keyifli aninasyonlardan biriydi.
Merkezindeki ask hikayesiyle arka planinda kader ve iradenin mümkünati üzerine varolussal konulari isliyor.
İzlerken filme azicik sembolik gözle bakmakta fayda oldugunu düsünüyorum. Kopmus el-gecmis/sinek-gelecek gibi
İlgililerine filmde Zen ögretisinin etkisini görmek mümkün

dabbe filmini izledim sırf bagırıp cagırıyorlar neresi korkunc bu fılmin

Umi yori mo mada fukaku - Hirokazu Koreeda

Dün akşam kanallar arası geçiş yaparken Trt2'de denk geldim. Bir Koreeda yapımı olduğunu bildiğimden pek beklentisiz bir şekilde izlemeye koyuldum ve bitince iyi ki bu fırsatı kaçırmamış dedim.

Çok derinlikli olmasa da hikayesi ve diyalogları ve hatta çatışmalarıyla hoşuma giden bir yapım oldu. Oldukça sakin temposu ve sıradan insanı, sıradan insanın hayatını işlemesiyle tipik bir Koreeda yapımı olmuş. Hiroshi Abe'nin oynadığı Shinoda karakterinde yer yer kendimi görmedim değil. Müthiş bir doğallıkla oynamış.

8/10

Habire bir filme maruz kalıyorum ama... denzel washington the equalizer 2

Sessiz Bir yer 2
ya o değilde Emily blunt a hayranım ya.
çok hoş bir kadın yeminlen oyunculugu da çok iyi.

Şu sıralar yabancı dizi izliyorum.
Helstrom'u bugün bitirdim. 10 bölüm. Başta güzeldi, 7. bölümden sonra zorlama oldu.

MV5BN2EyYTI3ZDQtYjFjNy00OTU5LTllNjktZTMzNTU1ODU1NWUwXkEyXkFqcGdeQXVyMTEyMjM2NDc2._V1_.jpg

Predestination izledim. Baya gecikmeli bir izleme oldu ama sonunda başardım... Benim gibi film izlerken bir yandan da filmi çözmeyi seven, paradokslara, solucan deliği konularına kalp atan bireyseniz izlemenizi tavsiye ederim.
Ve izlerken @döngüsel 'in bir ara avatari olan Sarah snook karısının muhteşem performansını görünce döngüseli de anmis bulundum...

Predestination izledim. Baya gecikmeli bir izleme oldu ama sonunda başardım... Benim gibi film izlerken bir yandan da filmi çözmeyi seven, paradokslara, solucan deliği konularına kalp atan bireyseniz izlemenizi tavsiye ederim.
Ve izlerken @döngüsel 'in bir ara avatari olan Sarah snook karısının muhteşem performansını görünce döngüseli de anmis bulundum...
BEF81966-B2CD-40A6-BA3B-2420E84986D1.jpeg

Geri