En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 305 gün önce görüldü
Escape From New York

Hafızam beni yanıltmıyorsa yıllar yıllar evvel bu filmin cd/dvd'sini kiralayıp izlemiştik ama zihnimde çok bir şey kalmamış. Dün tekrar izledim. Bugünün şartlarına göre değerlendirme hatasına düşülmezse enfes bir film. Film öyle aman aman bir bütçe ile çekilmediğinden daha görkemli çekilebilecek sahneler biraz yavan kalmış ama ona rağmen o distopik evren insanı hemen içine çekiyor. Her şeyi geçtim Kurt Russell için bile izlenir.

7.7/10

deadpool 2
tekrar tekrar aradada olsa izleniyor sarıyor ama tabi bu juggernaut okadar saçma şekilde devre dışı kalması üzüyor adamı tabi saçmalamışlar o sahnede resmen

True Story ( 2015 )

@Lefty @Kimbuhatunyahu? bu filmi size tavsiye etmişmiydim hatırlamıyorum ama izlemediyseniz tavsiye ederim. film ismi gibi gerçek bir hikaye.
İzleyip izlemediğimi hiç hatırlamıyorum, filmin başına bakmam gerekiyor ve izlemediysem de mutlaka izlerim fakat bu aralar hiç vaktim yok, uygun bir zamanda izlemeye çalışacağım.

beyaz-bir-yalanin-ardinda-kararmis-bir-hayatin-hikayesi-abou-faAkt.jpg

darbareye elly. izlemeyi yıllardır ertelediğim bi filmdi. aktı gitti tam benlikmiş.

the 100 dizisinin 7. sezonunu izliyorum ama mecburiyetten. Çünkü neden bitirmeyeyim değil mi? Ama çok kötü bir sezon. Ve bellamy bebeğimsin<3

Bu sıralar Cyberpunk türünde filmler izliyorum. Bu türün izlediğim son filmi Total Recall. Arnold abinin hızlı zamanları. Bu tip filmlerde ambiyansa odaklandığım için bu anlamda beni fazlasıyla tatmin etti.

8/10

Film değil de dizi izliyorum: the handmaid’s tale.

beni çok etkileyen bir film idi.
öneririm hatta bu gece birdaha izleyeceğim sanırım

55721a5dffcc6d5a02a4ef6ee682784b.jpg

Do Lok Tin Si - Wong Kar-Wai

Do Lok Tin Si izlediğim ikinci Wong Kar-Wai filmi oldu. Aslında doğrusu yönetmenin bilinçli şekilde izlediğim ilk filmi bu oldu çünkü yıllar evvel izlediğim Chung Hing Sam Lam'ı hem yönetmenden habersiz hem de inanılmaz iç sıkıntılı bir anımda izleyip filmin tadını pek alamamıştım.

Bir başyapıt veya kült bir yapım diyemem ancak izleyene çok şey vaat eden bir film olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Filmde kullanılan renk paleti -renk körü olmama rağmen beni çok etkiledi-, müzikler ve tabii ki kamera, gerçekten inanılmazdı. Pek de derin olmayan böylesi bir hikayeyi bu şekilde aktarmak hele de böyle bir ambiyans içinde aktarmak büyük maharet. İzleyiciye arkasına yaslanıp hemen her karenin keyfini sonuna kadar yaşamaktan başka bir şey kalmıyor.

T.Kaneshiro'dan bahsetmeden geçmeyeyim, filme çok acayip bir tat katmış hatta filmi 1-2 basamak yukarı taşımış.

Chung Hing Sam Lam'ı yeniden izlemek farz oldu. Bu arada Wong Kar-Wai'nin bu ve diğer filmleri restorasyonlu halleriyle şu sıralar Mubi'den izlenebilir.

8.5/10

Söyleyeceğim film 2000 yapımı bir film, gerçek bir hikayeden esinlerlnerek yapılmıştır.

Perfect Storm

Yönetmenliğini Wolfgang Petersen’in yaptığı ve George Clooney, Mark Wahlberg, Diane Lane ve Karen Allen gibi yıldızların oynadığı film, yazar Sebastian Junger’in aynı isimli romanından uyarlama. 120 milyon dolara çekilen film vizyona çıktığında ses getirmeyi başardı. Konusu gerçek bir hikayeden alan film 1991 yılı Ekim ayında New England’da denize açılan bir balıkçı teknesinin fırtınaya yakalanmasını konu alıyor. Balıkçıların yakalandığı fırtına ani gelişen ve oldukça büyük bir fırtına. Bilgisayarların etkin olarak film dünyasına girdiği dönemde çekilen filmin dalga sahneleri izleyenleri dehşete düşürüyor.

YÖNETMEN: WOLFGANG PETERSEN

ÜLKESİ: ABD

YAPIM YILI: 2000

en son
kırmızı yengeçleri izliyordum

Geri