Eksik Kalmasın

Konu sahibi son olarak 3958 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tamam, anlıyorum seni. İhmal ettim, hor gördüm, hırpaladım, kötü davrandım sana.. Ama acısını bu kadar kötü şekilde çıkarmak zorunda mıydın be vicdansız!!! Yatmaktan kemiklerim sızlıyor artık. Titremeler sarmış bedenimi, karnımda acayip sesler.. Güzelim haftasonum gitti.. Sıcacık bir gün daha geçiyor.

Teyzem nane limon kaynatmış, ısrarla çağırıyor ekmek aldırma bahanesine.. Burada bedenimle hesaplaşmanın derdindeyim.. Belki gelmem gelemem teyzem, beş dakika bekle git.. Diyemem, demem.. Paşa paşa çıkacağım şu ağrılarla dışarıya, paşa paşa yüzüme yerleştireceğim şirinlik maskemi, sonra paşa paşa kıvıracağım sohbetlerine katılmamak için.. Ve önüme baka baka döneceğim yatağıma..

İyiyim ben, sadece hastayım.. O kadar..

"Gözlerin gürültüsüz azap,
Ruhum anahtar deliği.
Açmanı diliyorum.."

(C.E.S)

Süzülüp uçma vakti.. Güneşin sıcaklığına, düşlerin serinliğine.. Ağırlıksız, kuşkusuz, özgürce..

Ufak tefek işlerle uğraşırken çok yoruldun. Vakit kaybettin demiyorum, bir yere yetişmen gerekmiyor. Nasılsa akıyor hayat, kaçırdığımı sandıklarım, onları farkettiğimde anlam kazanır ancak. Hiçbir şey boşuna olmuyor ki, en acı verici, en çözülmez sorular bile bir yerde bir şeylere dokunuyor.. Etkiliyor.. Tamir ettim sökükleri, onardım aksaklıkları.. Tam gaz, yola devam..: )

"Eğer başarılı görünürseniz, insanlar da başarılı olduğunuza inanıyorlardı."

Ne aldatmaca..!

İçmek istiyorum. Derken, beynime kazınmış kutsal Cuma fısıltılarıyla, bir suçluluk duygusu kaplıyor içimi.. Çoktan geçtiğimi düşünerek o yollardan, bir daha içmek istiyorum. Bu sefer daha çok, daha çok ve daha çok..

Pilavın içinde tam erimeyen et suyu tableti gibiyim.. Tadım var ama düzensizim.: )))

Hiçbir şey yapmadan beklentilere girer oldum. Düşüncelerim sağlam olabilir ama madde ile temasları çok zayıf. Tembelliğin değişik şekillerini deniyorum galiba..

Farklı kelimeler kullanmayacağım. Özentiler suyunu çıkarıp nefret ettiriyorlar. Oysa o absürd kelimeler sadece benim cümlelerimde anlam kazanıyor, sadece benim cümlelerimde güzel duruyor.. Cılkını çıkarmayın, yakışmıyor.. :trip:

Biraz da işe yarar şeyler yapalım.. Günün ahı kalmasın.. Suçluluk duyguları bastırmak için zemin arar dururlarmış, fırsat vermemeli. Bugün de ben galip çıkayım. Oh olsun..!

Bu arada, olur da okuyan olursa bu sayfayı, Agatha Christie'nin Arsenik isimli kitabının pdf'i elinde olup da paylaşmak isteyen olursa bir çaya beklerim.. Hani bir umut.. (E pub olanlar göndermesin, açamıyorum.)

Bu konu başlıklarındaki soru eklerini niye ısrarla bitişik yazıyorsunuz? Hayır yani, onlar ayrıyken mutlular, e biz de onları ayrı görürken mutluyuz? Peki bizi mutsuz etmeye ne hakkınız var?

Hı? İyiyim ben ya, takılıyorum işte..

Birilerinin içini nefret bürümüş. Çevrelerine pislik atarken asıl pisliğin kendilerinde olduğunu göremeyecek kadar körler.

Başkalarıyla uğraşacağınıza kendinizle uğraşsanıza.. Çok zevkli, tavsiyemdir.: ))

Konunun basligini her gördügümde resim attin saniyorum.
Sazana bagliyorum :T:

Bu mesajından konuya eklediğim görselleri beğendiğini mi çıkarmalıyım?

Üşeniyorum Jesse, görsel bul, siteye yükle, linki kopyala yapıştır.. Böyle kuru kuru yazmak çok daha kolay.: )))

Bu mesajından konuya eklediğim görselleri beğendiğini mi çıkarmalıyım?

Üşeniyorum Jesse, görsel bul, siteye yükle, linki kopyala yapıştır.. Böyle kuru kuru yazmak çok daha kolay.: )))

Termosa cayi doldurdum taksiden yaziyorum adresi ver.
Seni görebilmemiz icin hic ugrasmayacaksin söz :T:

Tembel yaa :T:

Resimden kastın fotoğraf(ım) mıydı? Ah be Jesse James, ben normal görseli eklerken kırk kez düşünüyorum, o dediğini koymam için asırlar geçmesi lazım.. : ))

Annane olunca koyarim diyosun yani :D
O zaman da gerek kalmaz foto atmaya. Işınlanir gelirim yanina :D

Anane olmadan göçmeyi planlıyorum. Zira şartlar elverirse buna, cildim buruşmadan, depresyonlara girmeden, mutlu mesut boyut değiştireceğim..: ))

Erkenden gidiyorum diye kızmak yok, her şey tadındayken güzel.: )

Anane olmadan göçmeyi planlıyorum. Zira şartlar elverirse buna, cildim buruşmadan, depresyonlara girmeden, mutlu mesut boyut değiştireceğim..: ))

Erkenden gidiyorum diye kızmak yok, her şey tadındayken güzel.: )

Bence Plan yapma.
Karsina biri cikar, birak göcmeyi, yanindan 1 sn. ayrilmak zor gelir insana.

Hersey Tadini alirken güzel... (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri