Eksik Kalmasın

Konu sahibi son olarak 3956 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adın diyorum.. Adın hep orada kalmalıydı..

O kapılar çoktan kapandı, sildim zihnimden kapıları da.. Arasak da bulamayız.. Karanlıkta ellerini boşa yorma..

Miladım dolmuş.. Kimse oynamasın üstümdeki tarihle.. Kimse de unutmasın kontrol etmeyi. Kimseler zehirlenmesin farketmeden ve kimselere söyleyin, kimsesizlerle ilgilensinler..

İyiyim, sıkıntı yok.. Eksik kalıyor sayfalar, böyle şeylere de ihtiyacı var.. Forum hizmeti bir nevi..

tumblr_m6z3602DBp1rvon9ao1_500.png

Kimler gelmiş buralara böyle. : ))

Sana hangi güzel sözleri ısmarlasam MorSaLkım? Bir yerde Cezmi Ersöz sevdiğini yazdığını mı hatırlıyorum? Yanlışsa bile bir oku, güzel yazmış usta:

"Kimi sevsem hiç oImadığı kadar yaInızIaşırdı.. Kimi sevsem bütün o yanIış hayatım gizIendiği yerden çıkıp geIirdi.. Kimi anIamaya çaIışsam hayatımın boşIuğu çarpardı yüzüme.. Kime eIimi uzatsam o unutuImuş ömrümIe karşılaşırdım."

Bitmeyen bir sarsıntı var içimde. Her an durduğum yer sallanacakmış hissiyle yaşıyorum.. Defedemiyorum, unuttukça yok olmuyor. Bir sabah, uykumun en tatlı anında ce eee diyip tepeme biniveriyor yine..

Noktayı koydun yine reyiz..

Güzelim konunun içine etmiş Agatha.. Poirot'suz ya da Marple'sız kitaplarına ısınamaz oldum.. Beceriksiz komiserler, polisle dalga geçen katil adayları..

Bitse de diğerine geçsem modundayım..

Başıma elma da düştü, uyanayım artık..

Kızmaya bile üşenir olmuşum.. Kızdıktan sonra bir de tepki vermek gerekiyor. Kuru kuru gitmiyor meret..

Gülümse hadi gülümse bulutlar gitsin
Yoksa ben nasıl yenilenirim hadi gülümse
Belki şehre bir film gelir
Bir güzel orman olur yazılarda
İklim değişir akdeniz olur gülümse...

Tut ki karnım acıktı anneme küstüm
Tüm şehir bana küstü
Bir kedim bile yok anlıyormusun
Hadi gülümse

Sazlarım vardı ırmaklarım vardı
Çakıl taşlarım vardı benim
Ama sen başkasın anlıyormusun
Başkasın

**

Ama ben ağlamak istiyorum.. Onu ne yapacaz?

Düşler diyorum, çok bekliyorlar.. Onları da ehlileştirdim..

Biri şöyle sertçe itiverse de yuvarlanıp gitsem.. Öylesine bezginlik geldi aynı şeylerle uğraşmaktan..

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün hatalarım
Öğünmem bu yüzden
Bu yüzden kendimi
Özel önemli zannetmem

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün saçmalamam
Yenilmem bu yüzden
Bu yüzden kendime hala güvensizliğim

Ne kadar az yol almışım
Ne kadar az
Yolun başındaymışım meğer
Elimde yalandan kocaman rengarenk
Geçici oyuncak zaferler

...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri