Eksik Kalmasın

Konu sahibi son olarak 3957 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laptopun şarjı bitiyor, kahretsin ki iki adım ötemde.. Ama ayaklarımın dışında, uzanabileceğim mesafede değil.. Düşlerim, bekleyin beni. 90 dakikam dolmadı, beleşe yolculuk için geliyorum.: )))

Laptopun şarjı bittiği yerde endofme'nin üşengeçliği devreye girer ve yorganın altına gömülür, hayal dünyasının çıkmazlarında oyunlara dalar..

endofme bunu da dedi.. Başka versiyon derse onu da ekler hiç üşenmeden.. Kafa fazla mesaiden fazlaca güzelleşti.: ))) Kime ne? :T:

Sözlerinin sihri değil ki beni etkileyen.. İçimdeki kanma arzusu, inanma ve yanılma ateşi.. Kendime eziyet çektirme isteği.. Ne yapayım, ben de böyle oyalanıyorum.. :T:

Not: Nesnenin kahramanı koca göbekli, yerden bitme, eli kesik bir hatun kişisidir. Böyle birine bile böylesine cümleler kurdurabilen beynime ne diyeyim ben şimdi? : )))

Düşünemiyorum kahretsin..: )))

Böyle de güzelmiş, üstüme sinen Pollayanna, ne zaman gideceksin? Gitmeyecek misin yoksa? Hani şikayetçi değilim ama fazla rahatım böyle de.. Stresler yok, takıntılar yok, yok.. Hiçbir şey yok.. : ))))

Başımı duvarlara vursam da mı geçirsem yoksa duvarları başıma vursam da mı geçirsem şu işkenceyi? Kararsızım.. Bu kararsızlık yüzünden hep bu çatışmalar.. Bi bitmedi derdim..:T: Bitemedi..!!

Ambalajım kaliteli yalnızca, güzel şişirilmişim bir de.. İçim bomboş.. Göremedikleriniz, sakladıklarım.. Özenle ördüm kalelerimi, tek tek.. Ne bir rüzgar sızıyor içeriye, ne de bir yağmur damlası.. Havadan yoksun, duygudan yoksun, bomboş o çok merak edilen kale.. Bomboş..: ))

Abartmayı sevdiğimden tüm bunlar.. Uçları seviyorum, ince uçları da kalın uçları da.. Sağ yanı da sol yanı da, altı da üstü de. Ama ortasını sevemiyorum. Sevmeyişim sahip olamayışımdan mı, ulaşamayışımdan mı bilmiyorum. Hiçbir şeyi sahiplenesim yok aslında, ne de ait olasım bir yerlere... Etiketlenesim sıkılacağım şeylere.. Hiçbir şey istediğim de yok.. Neyine yaşıyorum onu da bilmiyorum.. Miladım dolsun, göçüp gideceğim..

Bekletme olur mu?

Tüketemediğim şeylerin ahını çekiyorum.. Ne olacak benim bu halim?

Çelişkilerimle harikayım..: )))

Hani haftasonları dinlenilirdi.. Kim ekti bu düşünceyi zihnime? :T: Kemiklerim sızlıyor resmen.. : ((

Dokunsan ağlayacağım.. Dokunma.. Olduğu yerde kurusun, katılaşsın.. Çatlayıp kanasın.. Kabuk bağlasın, kaşıyayım, tekrar tekrar yolayım..

Kaybetmeye adanmış bir yaşamdan ne beklenebilir ki? Pişman olmak için girişilen eylemler ya da hiç yakalanılamayan fırsatlar sarmışsa çevresini, umut nasıl yaşar bu zihinde? İçten içe atılamayan suçluluk duygusunun yerine sevgi nasıl konulabilir? Işık nasıl yanar, düğmeye basacak kimse yoksa? Güneş görmüyorsa oda, penceresi bile yoksa duvarlarında, ne yeşerir bu karanlıkta?

Biraz böyle biraz da tam tersi.. Mümkünleri oldurur zihnimin sokaklarında, avare avare dolaşıyorum..

Adalet Ağaoğlu'nun Dar Zamanlar üçlemesinin pdf ya da e-kitaplarına ihtiyacım var. Bulan, bilen, elinde bulunduran, saklayan, paylaşmak isteyenlere duyurulur..

Not: İkinci kitap olan Bir Düğün Gecesi var, 1 ve 3 lazım..

Bitişler incitmez ki.. Kopup ayrıldıkları için, boşalttıkları için yerlerini, rahatlatırlar aslında.. Her dip, yenilenmenin habercisidir, rotayı değiştirme vaktinin geldiğini işaret ederler.. Döngülerini sevdiğim hayat.. Az kaldı, tekrar doğacağım..

Yol boyu söyledim durdum, Susam Sokağı'ndan beynime kazınmış su sözleri:

Sür sür arabanı, koştur atını,
Keyifli, neşeli, tasasız, çıkar hayatın tadını..

Nayırr.. Yanlış hatırlıyormuşum.. Gez sokakları diyormuş orada..:T: :T: :T: Nasıl dumur oldum anlatamam.: ))))))

Kendini sevmezken, başkasının kendisini sevmesini bekleyen, fakat kendinin bile sevmediği kişiye gösterilen ilgiye güvenmeyen insanların, bu samimiyetsizliklerini farketmelerini diliyorum.. Eleştirmeden önce kendine bakabilmeli insan.. Bır bır konuşmak zorunda değiliz, kelimeler sarfettikçe önemli olmuyoruz..

Evet, bunu farketmek isteyenlerden biri de benim.. Bu sadece bir hatırlatma.. Yüksek sesle söylenen bir hatırlatma daha..

Eleştirinin 3. şahıslara yapıldığını iddia eden pek sevdiğim düşünür; eleştiri 2. şahıslara neden yapılamıyor? 2. şahısların katılmadığımız fikirlerine sunduğumuz yeni fikirleri belirtiş şeklimize ne isim veriliyor merak ediyorum. Sana soramıyorum da, kilometrelerce ötemdesin, ayrıca vereceğin cevabı anlayacağımdan da şüpheliyim.:T:

O kadar da gaddar değilim aslında. Ya da huysuz, ruhsuz, duygusuz da değilim.. Karıncalara yol veririm mesala, düşen yapraklar için üzüldüğüm çok olmuştur. Her sabah önünden geçtiğim ilkokuldaki çocukları gördükçe gözümden iki damla yaş düşer, sebepsiz.. Hastane koridorlarında, rahatsız koltuklarda sabahlara kadar refakatçilik edemem belki ama, yolunu şaşıran uçan haşereyi öldürmeden dışarı çıkarmak için saatlerce uğraşırım..

Artılarım, eksilerim var. Aslalarım yok artık, katılaştıkça daha çok kırılıyor insan..

Davranışlarımızdan tepkiyi çıkarsak, nasıl bir şekil alırız acaba?:dusun:

Düşlerin en güzelisin, gerçek olmanı diliyorum..

Pilimin değiştirilmesi gerek, yanıp yanıp sönüyorum.. Dandik pil almayın, ayarlarımı bozuyor.:T:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri