Eksik Kalmasın

Konu sahibi son olarak 3957 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özlü sözlerim vardı orjinallerinden, hepsini eve gelirken unuttum.:T:

Çok uyudu bu zihin.. Uyanıp balığa mı çıksak ne? :T:

Hiç de dürüst değilim esasında, baya baya üçkağıtçının tekiyim.. Sizlere karşı adil davranıyor olabilirim ama içimdekine karşı acımasız, gaddar, hain ve hesapçı olabiliyorum.. Bundan bu çatışmalar, bundan bu hazımsızlıklar ve bundan tüm bu çelişkiler..

Ya işte böyle... Dengeyi sağladığımda, içimde uçuşan kuşlardan sizlere de yollayacağım. Sesleri ile başınızı şişirsinler diye.: )))

Bu baş ağrılarının bir anlamı olmalı.. :T:

Ne kadar sığlaştı hayat, ne kadar tekdüzeleşti..!!! Yine zihnime ekilmiş zorunluluk tohumları, kemiriyor içimi.. Neyle büyüttünüz beni anne? Kurtulamadığım takıntıları nasıl sabitlediniz içime? Sorsam da nafile, sussam da.. Kaptırmışım gidiyor, nereye akar bu nehir? Bilmiyorum..!!

Yönsüzüm.. Sağım solum neresi hep karıştırıyorum..:T: Önerilere kapalıyım, zira düşüncede halledilecek bir şey değil bu..

Hayat ısrarla aynı şeyleri farklı mecralarda ya da kişilerle karşınıza çıkarıyorsa bilin ki bunda aşmanız gereken bir şey vardır. Ve siz o şeyi aşana kadar da aynı döngüye bir dejavu yaşarmışçasına tanıklık edeceksinizdir. O yüzden kaçmayın, şikayet etmeyin, reddetmeyin.. Yapıverin bitsin, kurtulun..

Oldu, oldu, olacaklara şimdiden selamlar..: )))

Türlü türlü zımbırtılar, hepsi de ucundan bir yerlerindeki delik nedeniyle şişemeyen egolarımızı tatmin etmekten, edememekten, dolayısıyla sürekli bir açlık hissi yaratmaktan öteye gidemeyen şeyler.. İşin daha da absürdü bunu bile bile, hatta zevk alarak iştirak ediyor olmamız.. Uyumak pek çekici, yanılmak pek kolay kaçış yolu.. Oyalanacak bir şeyler lazım, bulmuşuz hayat parkını, kaydıraklar boş mu kalsın?

Bitmeyen sancılar içindeyim.. Nefesim; nerdesin?:dusun:

Gitgide standartlaşıyorum... Belki de böylesi daha iyi.. Bir de bunu deneyelim, yedeğe bir şeyler de koymadık, sıkılınca geçiş yapalım..

Kullan at türü kişiliklerinizle uğraşmaktan ben yoruluyorum, siz nasıl katlanıyorsunuz bu işkenceye? Aynı filmi 1500. defa izlemenin bilirliği midir sizi bu kadar bilmiş yapan?

Yine anlamıyorum..:T:

Yeni vaatler istemiyorum ki.. Defolup gitmek istiyorum sadece.. Çelmeyin aklımı, müsait olmaktan nefret ediyorum..:T:

Uykum.. Tamam ya, geliyorum... Üff..:T:

(Söz dinler mod, bunu isteyerek yapan ama isteyerek yapar gözükmekten hoşlanmayan mod..)

Depomdaki hırs stoğu tükenmiş.. Yükleme yapmaya üşeniyorum..:T:

Ne güzel ağrısın sen, hiç gitmiyorsun. Kendimi yalnız hissetmediğim için aynı zamanda şanslı da hissetmeliyim galiba..:T:

Çıkarlar çatışmaya başladığında dostluk da sarsılır.. İşte o zaman akla kara ayırdedilir.. Hesaplar yapılır, hisler ve değerler masaya yatırılır. Galip gelen, gerçek olandır..

Pek de hamaratmışım yahu.. Ne maharetlerim varmış..: ) Kendimi yeni yeni keşfediyorum... Mis gibi kokular sarmış çevremi, üstümde un lekeleri, yerler döküntülerle dolu, tezgah savaş alanı gibi.. Süreci merakla aşacağız efenim.: )

Üretmek ne hoş.. Ne olduğu önemsiz. Zihindeki karmaşayı somutlaştırıp, ondan kurtulmanın yolu bir nevi.. Boş durmalar bitsin artık.. Önümde kağıttan gemilerim, bir de kutu yapayım, içine incik boncuk koyar mıyım?

Kemiklerim; bu kadar sitemkar olmayın. Aynı bedeni paylaşıyoruz..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri