Düğün yapmak çok mu gerekli?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Değil, sade şık bir nikah töreni de yeterli. Ama sonrasında da bir eğlence olmalı sanki. :)

Aynı zamanda sülalesiyle de evlendiğin için gereksiz deyip kaçamıyorsun.
Ha yok ikimiz de her şeyden bağımsız insanlarız diyorsan çok da mantıklı bi tarafı olduğu söylenemez. Samimi arkadaşlarını çağırıp bi kutlama yaparsın olur biter.

Bence gerekli degil. Ben dugun planlamiyorum. En fazla evlenecegim insan kina gecesi yapmak isterse yapar. Ama kesinlikle dugun yapmak gibi bir dusuncem yok. Masrafi vs degil. Zaten bizim aile asiret gibi, gelen takilarla 4-5 dugun yaparsin ama gerek duymuyorum. Gereksiz bir sey.

Bence gerekli degil. Ben dugun planlamiyorum. En fazla evlenecegim insan kina gecesi yapmak isterse yapar. Ama kesinlikle dugun yapmak gibi bir dusuncem yok. Masrafi vs degil. Zaten bizim aile asiret gibi, gelen takilarla 4-5 dugun yaparsin ama gerek duymuyorum. Gereksiz bir sey.
Aşiret düğünsüz evlendirir mi seni sence..

gereksiz bence ya paran varsada gereksiz valag bak.
evet de evine git snra balayı.

xd

sevdigin isteyince sen de istersin. hadi hadiii
Sanmam. Ben akraba dugunlerine bile gidince disarda oturup bira iciyorum. Ayip olmasin diye arada bir icerde oturuyorum. Sevmiyorum. Abimin dugununde bile zorla o kadar alkol icirdiler de iki oynadik oyle. Yoksa ohooo.:D

şaka yaptım şaka gayet gerekli
şanlı bir düğün yapacam inş xd wqeqweqeweqw

Koç burcunun inadı.. yanlış yaptığını bilse bile çaktırmaz o yüzden boşverin :( biz de iki koç var da ordan biliyorum..

Evet, düğünüm ile ilgili hayallerim var bunun için yıllardır bekliyorum. ;d

şu adeti kaldırsalar keşke.. her hafta sonu bir de davul zurnayla kız çıkarma merasimleri oluyor. her hafta sonu neredeyse 2 saat o sese maruz kalıyorsunuz ve kimsenin çıtı çıkmıyor çünkü ADET. hiçbir adeti sevmiyorum….

Dul derler demişlerdi nikah yeter dediğimde
Salak saçma işler

Bence aşırı gereksiz. Sırf instada paylaşmak, başkalarının gözünü boyamak için ultra gereksiz şeyler bana çok saçma geliyor.

• Alkış
Tepkiler: ne
Geri