B
BuYuCu
Ziyaretçi
Ziyaretçi
O zurna ve davulun sesi yokmu
OySs
OySs
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aşiret düğünsüz evlendirir mi seni sence..Bence gerekli degil. Ben dugun planlamiyorum. En fazla evlenecegim insan kina gecesi yapmak isterse yapar. Ama kesinlikle dugun yapmak gibi bir dusuncem yok. Masrafi vs degil. Zaten bizim aile asiret gibi, gelen takilarla 4-5 dugun yaparsin ama gerek duymuyorum. Gereksiz bir sey.
Orasi oyle ama ben ikna ederim. Benim cirkef tarafimi bilir burdakiler. O yuzden ben istemiyorsam olmaz.Aşiret düğünsüz evlendirir mi seni sence..
Sanmam. Ben akraba dugunlerine bile gidince disarda oturup bira iciyorum. Ayip olmasin diye arada bir icerde oturuyorum. Sevmiyorum. Abimin dugununde bile zorla o kadar alkol icirdiler de iki oynadik oyle. Yoksa ohooo.sevdigin isteyince sen de istersin. hadi hadiii
Neyse, beni tanimiyorsun diye.hadi hadiiiii. su an ne desen bos :p istedigini soyle. evlenecegin kadin istiyorsa goruruz seni