Düğün yapmak çok mu gerekli?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Bana göre dünyanın en gereksiz eylemi birileri 2-3 saat göbek atıcak diye sen 2 yıl borç ödeyeceksin artı ilave saçma sapan adetler boş yere harcanan paralar git Maldivler’e unutulmaz bi balayı yaşa harcadığına değsin en azından

buraya gereksiz, saçma vb. sözler yazıyorlar ama emin olun birçoğu isteyecek bunu. belki kendi hür iradeleriyle, belki aile baskısıyla, belki de toplum baskısıyla.

nasıl adetleriniz var ya hayret dul derlermiş nikah kıyana başımıza taş yağıcak

Kendi düşüncem, hoş bir davet gecesi, güzel ezgiler, harika bir düğün yemeği, davetlilerle kısa kısa görüşmeler yaparak, hoş sohbetler eşliğinde güzel bir gece düzenlenmesi. Belki bir tür kısa folklorik gösteri. Bunun gibi tatli ve sade bir gün. Neticede evlilik bir ilandır. Bu ilan yapılacak diye insanların maymuna döner gibi giyinmeleri, yöresel oyun bahanesiyle sacma sapan hallere hareketlere bulaşması çok iğrenç. Hayal yok, horon yok, garip garip hareketler çığlıklar taşkınliklar yok, takı töreni de olmasın aman aman. Ne hesaplar kitaplar yapılıyor bunun perde arkasinda aklin almaz. Şık bir davet ve ve yemekle her sey daha güzel. Kişi sayısı fark etmiyor. Yeter ki o garip oyun havalari olmasın.

Yapmassan evliliğin boyunca kadının bu konudaki dırdırını çekersin

Çoook. Düğünsüz kimseye varmam, o fotiler çekilecek, instaya koyulacak, gelsin layklar, gitsin postlar...zaten kim takar altını layk takın bana jklsdffşsf

biz kaçıyoz ya
siz ne bok yerseniz yiyin

Ya yokkk. Bulamadık bir aykırı hemen şaaak diye basarım nikahı.

Yine birileri evleniyormuş, hoof.
Abimdem biraz antrenmanlıyım yine gerizekalı gibi oynayacağız biraz.

Neyse havaya gireyim.

Aho aho,
Hadi hanımefendi kalkar mısın,
Aloo beyefendi ben kalktımsa hadi
şşt, hadi hadi hadi, oh oh

Herkes kaldırırım. Ben kalktımsa oyuna, herkes kalkacak tüm davetliler.

Geri