Düğün yapmak çok mu gerekli?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
90'lar türkçe pop, serdar ortaç ve hande yener'in ilk albümleriyle kuduracağım ardından temir ağadan cilveloya, atım araptan kolbastıya, çiftetelliden horona her şeyi oynayabileceğimiz bir şey olsun da adı düğün mü olur, eğlence mi bilmem... he bi arada romantik dans ederik, kim ne taktı diye kısa bi dedikodu yaparız... arkadaşlar farkındaysanız son 1 haftadır sürekli evlilikten konuşuyorum.... juju da dileği diledi, ay hemen bekarlığa veda bride sabahlık bakayım... gelin olsam duygulanır mısınız?

@Kim Ben den başka dert yanan erkek yok.
Bana cevap hakkı doğmuş çünkü yazdıkların benim mesajıma cevap niteliğinde.

Önce şunun cevabını ver.
Beni ne kadar tanıyorsun da samimi olmadığımı yzmışsın?
Seni tanımıyorum. Keskin cümleler kurduğun için senin mesajına atıfta bulundum azbuçuk . “Tanımak” konusuna da gelince eğer ben orada “aaaa Türk “ çok haklı deseydim bana böyle bir geri dönüş yapacağını sanmıyorum , seni “Tanımadığım” halde olumlu yorum yapsaydım hiç sıkıntı çıkmıyor ama ne zaman ki negatif bir cümle kurdum konu “ Beni ne kadar tanıyorsun” a geliyor . Demekki “Tanımak” veya “Tanımamak” bir şey önem arz etmiyor . Önemli olan karşındaki insanı memnun edebilmen . Bu benim içinde geçerli, belki ben de senin verdiğin tepkiyi verirdim . (-belki de değil verirdim ;d )

ben sadece fikrimi söyledim, inandırıcı gelmiyor hala, damat traşına vermediğin 200 lira seni yurt dışında tatil için ihya etmez . Anca onunla 2 tane ananas suyu içersin 10$ dan 2 tane . Buna binaen..

Seni tanımıyorum. Keskin cümleler kurduğun için senin mesajına atıfta bulundum azbuçuk . “Tanımak” konusuna da gelince eğer ben orada “aaaa Türk “ çok haklı deseydim bana böyle bir geri dönüş yapacağını sanmıyorum , seni “Tanımadığım” halde olumlu yorum yapsaydım hiç sıkıntı çıkmıyor ama ne zaman ki negatif bir cümle kurdum konu “ Beni ne kadar tanıyorsun” a geliyor . Demekki “Tanımak” veya “Tanımamak” bir şey önem arz etmiyor . Önemli olan karşındaki insanı memnun edebilmen . Bu benim içinde geçerli, belki ben de senin verdiğin tepkiyi verirdim . (-belki de değil verirdim ;d )

ben sadece fikrimi söyledim, inandırıcı gelmiyor hala, damat traşına vermediğin 200 lira seni yurt dışında tatil için ihya etmez . Anca onunla 2 tane ananas suyu içersin 10$ dan 2 tane . Buna binaen..
Fikrini,tanımadığın insanların samimiyetine laf atmadan söyle abisi.
Damat traşı gibi 100 tane mevzu var hepsine 200 verince finalde 250 bin tl lik oluyorsun. Bunu idrak edemiyorsun git yap diğününü banane. Giren çıkan sana beni ilgilendirmez.

Kalkmış bu saçmalığı normal göstermeye çalışıyorsun. Sen fikrini söylemedin. Ben fikrimi söyledim gelip sen salça oldun.

Yahu sadece düğün olsa iyi;
Kız isteme
Nişan
Nikah
Kına gecesi

Bir arkadaşım düğün salonuna 135 bin. organizasyona 60 bin vermişti. onu hatırladım başlığı görünce...

Damat traşı gibi 100 tane mevzu var hepsine 200 verince finalde 250 bin tl lik oluyorsun. Bunu idrak edemiyorsun git yap diğününü banane. Giren çıkan sana beni ilgilendirmez.

Kalkmış bu saçmalığı normal göstermeye çalışıyorsun. Sen fikrini söylemedin. Ben fikrimi söyledim gelip sen salça oldun.
Şimdi sen 250bin TL yi düğüne harcamak yerine gidip bu parayla tatil yapacağını mı iddia ediyorsun ;d
Bunun için insanları tanımaya gerek mi var sence . Çok mu inandırıcı duruyor şimdi bu senin pencerenden ;d

bu türk de gergin sanki zorla evlendiriyoruz... herkese sataşıyor, mutlu bir konuda kavga ediyor ayıp be... işalla evleneceği kişi kuaföre gittiğinde yanında ana bacı, akraba, kankito, bok böcek her şeyi toplar kuaföre götürür de hesabı buna kitlerler. hak ediyor... bi de işalla sarışın buldum diye sevinirken düğün günü dip boyası da eklenir karısının... +500 tl...

Şimdi sen 250bin TL yi düğüne harcamak yerine gidip bu parayla tatil yapacağını mı iddia ediyorsun ;d
Bunun için insanları tanımaya gerek mi var sence . Çok mu inandırıcı duruyor şimdi bu senin pencerenden ;d
Sizi sayıyla mı veriyolar la bana :D
Tamam he abicim haklısın.

Mesai bitti. Eve geçerken çekirdek alayım. Kavga çıkacak sanırım.

bu türk de gergin sanki zorla evlendiriyoruz... herkese sataşıyor, mutlu bir konuda kavga ediyor ayıp be... işalla evleneceği kişi kuaföre gittiğinde yanında ana bacı, akraba, kankito, bok böcek her şeyi toplar kuaföre götürür de hesabı buna kitlerler. hak ediyor... bi de işalla sarışın buldum diye sevinirken düğün günü dip boyası da eklenir karısının... +500 tl...
Sen git seni istemeye gelecek adama soru hazırla canikom :D

Trabzon'da elemanın birisi düğün masrafları 300 bin TL tutunca evlenmekten vazgeçip Mercedes C180 almış sıfır km. Akilli adamın hali başka

Sen git seni istemeye gelecek adama soru hazırla canikom :D
sorular hazır zaten, ders çalışıyor onlar şu an... temmuz'da sınav yapıp kadro açıcam 1 kişilik, 85 ve üzeri puan alan adaylar 5 katına kadar çağırılacak... sen de otur ağla allahım beni neden köse yaratmadın da kapkara ülkede sarışın sevdasıyla donattın diye... yallah.

Bence gereksiz ama aşiret izin vermiyor çal oyna patlasın davullar.xd

Düğünde abartı gösterişş gibi geliyor

Cok gereksiz

Evlenecekler bence hemen evlensin

Covidden dolayi 45 dk musade ediyolar.

Nikah kiyip bitiyor. En temizi

Geri