Morfinyus
Gümüş Üye
Düğün halayı, çiftetelli, roman havası, doksanlar... Allah ne verdiysehalay var mıydı halay.. halaysız düğün eğlencesi mi olurmuş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Düğün halayı, çiftetelli, roman havası, doksanlar... Allah ne verdiysehalay var mıydı halay.. halaysız düğün eğlencesi mi olurmuş
Seni tanımıyorum. Keskin cümleler kurduğun için senin mesajına atıfta bulundum azbuçuk . “Tanımak” konusuna da gelince eğer ben orada “aaaa Türk “ çok haklı deseydim bana böyle bir geri dönüş yapacağını sanmıyorum , seni “Tanımadığım” halde olumlu yorum yapsaydım hiç sıkıntı çıkmıyor ama ne zaman ki negatif bir cümle kurdum konu “ Beni ne kadar tanıyorsun” a geliyor . Demekki “Tanımak” veya “Tanımamak” bir şey önem arz etmiyor . Önemli olan karşındaki insanı memnun edebilmen . Bu benim içinde geçerli, belki ben de senin verdiğin tepkiyi verirdim . (-belki de değil verirdim ;d )@Kim Ben den başka dert yanan erkek yok.
Bana cevap hakkı doğmuş çünkü yazdıkların benim mesajıma cevap niteliğinde.
Önce şunun cevabını ver.
Beni ne kadar tanıyorsun da samimi olmadığımı yzmışsın?
Fikrini,tanımadığın insanların samimiyetine laf atmadan söyle abisi.Seni tanımıyorum. Keskin cümleler kurduğun için senin mesajına atıfta bulundum azbuçuk . “Tanımak” konusuna da gelince eğer ben orada “aaaa Türk “ çok haklı deseydim bana böyle bir geri dönüş yapacağını sanmıyorum , seni “Tanımadığım” halde olumlu yorum yapsaydım hiç sıkıntı çıkmıyor ama ne zaman ki negatif bir cümle kurdum konu “ Beni ne kadar tanıyorsun” a geliyor . Demekki “Tanımak” veya “Tanımamak” bir şey önem arz etmiyor . Önemli olan karşındaki insanı memnun edebilmen . Bu benim içinde geçerli, belki ben de senin verdiğin tepkiyi verirdim . (-belki de değil verirdim ;d )
ben sadece fikrimi söyledim, inandırıcı gelmiyor hala, damat traşına vermediğin 200 lira seni yurt dışında tatil için ihya etmez . Anca onunla 2 tane ananas suyu içersin 10$ dan 2 tane . Buna binaen..
Şimdi sen 250bin TL yi düğüne harcamak yerine gidip bu parayla tatil yapacağını mı iddia ediyorsun ;dFikrini,tanımadığın insanların samimiyetine laf atmadan söyle abisi.
Damat traşı gibi 100 tane mevzu var hepsine 200 verince finalde 250 bin tl lik oluyorsun. Bunu idrak edemiyorsun git yap diğününü banane. Giren çıkan sana beni ilgilendirmez.
Kalkmış bu saçmalığı normal göstermeye çalışıyorsun. Sen fikrini söylemedin. Ben fikrimi söyledim gelip sen salça oldun.
Sizi sayıyla mı veriyolar la banaŞimdi sen 250bin TL yi düğüne harcamak yerine gidip bu parayla tatil yapacağını mı iddia ediyorsun ;d
Bunun için insanları tanımaya gerek mi var sence . Çok mu inandırıcı duruyor şimdi bu senin pencerenden ;d
Sen git seni istemeye gelecek adama soru hazırla canikombu türk de gergin sanki zorla evlendiriyoruz... herkese sataşıyor, mutlu bir konuda kavga ediyor ayıp be... işalla evleneceği kişi kuaföre gittiğinde yanında ana bacı, akraba, kankito, bok böcek her şeyi toplar kuaföre götürür de hesabı buna kitlerler. hak ediyor... bi de işalla sarışın buldum diye sevinirken düğün günü dip boyası da eklenir karısının... +500 tl...
Trabzon'da elemanın birisi düğün masrafları 300 bin TL tutunca evlenmekten vazgeçip Mercedes C180 almış sıfır km. Akilli adamın hali başkaFikrini,tanımadığın insanların samimiyetine laf atmadan söyle abisi.
Damat traşı gibi 100 tane mevzu var hepsine 200 verince finalde 250 bin tl lik oluyorsun. Bunu idrak edemiyorsun git yap diğününü banane. Giren çıkan sana beni ilgilendirmez.
Kalkmış bu saçmalığı normal göstermeye çalışıyorsun. Sen fikrini söylemedin. Ben fikrimi söyledim gelip sen salça oldun.
sorular hazır zaten, ders çalışıyor onlar şu an... temmuz'da sınav yapıp kadro açıcam 1 kişilik, 85 ve üzeri puan alan adaylar 5 katına kadar çağırılacak... sen de otur ağla allahım beni neden köse yaratmadın da kapkara ülkede sarışın sevdasıyla donattın diye... yallah.Sen git seni istemeye gelecek adama soru hazırla canikom![]()
sen düğünde sade bi bikini giy yarmasu... aşiret kendi içinde patlasın <3 ah benim bu akraba sevgim.Bence gereksiz ama aşiret izin vermiyor çal oyna patlasın davullar.xd
Düğünde abartı gösterişş gibi geliyor
Sade olmasın ya biraz cafcaflı olsunsen düğünde sade bi bikini giy yarmasu... aşiret kendi içinde patlasın <3 ah benim bu akraba sevgim.
En güzelini yapmış.Trabzon'da elemanın birisi düğün masrafları 300 bin TL tutunca evlenmekten vazgeçip Mercedes C180 almış sıfır km. Akilli adamın hali başka