Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerekli tabii ki yahu,ne saçma soru bu böyle.
İlla ki akrabaların gözüne sokula sokula pahalı şeyler yapılması lazım,o birkaç saati ölümsüz yaparak 5 senelik dedikodu vermek lazım.Tabii o 5 sene içerisinde de tonla borcun ve kredinin altında ezilerek;hayatlarını mahvetmeleri lazım yeni çiçeklerin.
Beş sene önce de yazmışım konuya. Düğün bir kutlama. Asıl kutlamalar bunlar.
Sevgililer günü, yılbaşı falan kutlanmaz. Özelliği yok senin için.
Ama mezuniyet, terfi, evlilik.. bunlar sana ait tarihler. Kutlayacaksın. Mecbursun.
Daha once düğün yapmamis olsam ne düşünürdüm bilmiyorum ama simdi cok gereksiz geliyor.
Hersey elalem ne der icin sanki.
Ne derlerse desinler, zaten illaki biseyler diyecekler.
İkimiz de istemiyorduk. Ama mahalle baskısına yaptık. Babam dedi ki “Millet demez oğlu istemedi, babası masraftan kaçtı” der.
E Kürt toplumu denir mi? Denir. Bütün köy bunu der. Orta yollu bir salon kiraladık, ben damatlık bile almadım üniversite mezuniyetimde giydiğim takım elbisenin içine damat gömleği papyon falan çektim. Mümkün olacak en az masraf ile kapattık o meseleyi.
Ne aileye yük olmaya gerek var ne de karınla harcayabileceğin tatil parasını şatafatlı düğün yaparak millete yedirmeye.
Mahalle baskısı varsa üstünde minimal bir şey yap geç.