Devlet Bahçeli: "Dava arkadaşlarıma sesleniyorum, İmralı’ya gitmeme izin veriyor musunuz?"

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çakma Kürt @melnur sen ne diyorsun bu konuda? Apo ile görüşülmeli mi, görüşülmemeli mi?
Fikrimi söyledim, günümüz teknolojisi ile komisyon üyelerinin karşısịna naklen yayın ile çıkıp ne diyecekse der, sorulara cevap verir ama o görüşme tv den de naklen yayınlanmalı. Ayağına gidilmesi yanlış asimile olmuş Pontos @ismail89

Fikrimi söyledim, günümüz teknolojisi ile komisyon üyelerinin karşısịna naklen yayın ile çıkıp ne diyecekse der, sorulara cevap verir ama o görüşme tv den de naklen yayınlanmalı. Ayağına gidilmesi yanlış asimile olmuş Pontos @ismail89
Ne diyeceğini ona biz söyleyeceğiz. Kamera karşısında olmaz o iş. Yazının altına imza atsın yeter.

CHP bence ilk çözüm sürecindeki gibi, yine bir sonuç alınamayacağını düşündüğü için bu sürecin dışında kalmayı tercih ediyor. Elini taşın altına sokmak istemiyor. Olurda yine fiyasko olursa bende güme gitmeyeyim diyor bence. Benim bir vatandaş olarak umudum var. Bu topraklara elbet huzur, barış ve kardeşlik gelecek birgün, diyordum hep. Belkide o günlere yaklaşmışızdır. Kürt dediğin benim insanım, benim vatandaşım, onun derdi benim derdim, onun huzuru benim huzurum, onun mutsuzluğu benim mutsuzluğum.

Apo'nun silahlı katilleri ise yıllardır masum kanı dökerek, devletin güvenliğini sağlamakla görevli bu milletin evlatları olan askerlerimizi şehit ederek, Kürt vatandaşımızın arzularını, etnik kimliğinide istismar ederek, bölge insanının psikolojisini bozmaktan öteye gitmedi. İsteyen istediği perspektiften baksın, PKK'nın icraati yöntemi sadece ve sadece terörizmdir. İnsanlar artık yeter, diyor. Diyarbakır annelerini görüyoruz, anneler sadece evladının canını, geleceğini düşünüyor. Birilerinin zehirli ideolojilerine kapılarak hayatlarının son bulmasını istemiyor. Kürtlere PKK kadar zulmeden, onların duygularını istismar eden başka bir yapı yoktur. Son olarak bu sürecin ilki gibi olmamasını ve terörsüz, huzurlu bir ülkeye kavuşmaya vesile olmasını temenni ediyorum.

özne apo olunca forumda her şey serbest oluyo diye mi düşünüyosunuz anlamadım
Yok be kardesim. Elbette degil..
Ama hayal etsene bi. Terorist elebasi ve bebek katili aponun "derisini yuzup ustune giyiyorsun ve sen giyerken oda seyrediyor"

Son düzenleme:
Arkadaşlar niyet npc karakterler gibi davranıyorsunuz.

Burda olay terörün bitirilmesi veya toplumsal uzlaşı mı.

Lan daha dün masda olmamasina rağmen CHP demleniyor diyen, bir metre ipiniz yok mu diyen adamlar bugün beni sürece (süreç neyse artık o da belli diil) el vermemekle suçluyor. Bunu söyleyince de "konjonktür değişti" diyo.

Değişen ne abicim. 100 senelik olayda bir günde ne değişti, ABD mi öyle istedi?

Madem öyle niye Demirtaş içerde. O size niye yeterli gelmedi muhattap olarak. Yada illa Öcalan muhattap olackasa salın abicim adamı. Ne biliyim affettik deyin. Bunu demek bile uygun değil diyorsanız afedersin yanlış yere kırk sene yatırdık diyin.

Hala suçlu pozisyonundaki adamın (ki düne kadar bebek katili diyen de sizsiniz) ayağına "state" gider mi? Nerde gördünüz lan böyle bir garabet?

Yok barış yok analar ağlamasın sosuyla yedirebileceginiz bişi mi bu.

Benim bir lafım var. Her türlü saçmalığa açığım. Kabul ederim. Ama kendi içinde tutarlı olacak.

Mücahit Birinci: “Yahu Apo dediğin herif 76 yaşında, neyin çözüm ortağı olacak da neyi çözecek?
Adam 3-5 sene sonra ruh. Devlet 15-20 sene sonrasına projeksiyon tutar.
Bu kadar sığ bir hareket olur mu?
CHP, tarihinin en doğru kararını verdi.”

Pasaran da demeye çalışıyor ki mucahit'le aynı taraftasın :)))
Yahu ben aynı yerdeyim. Onlar dönüyor

Pasaran da demeye çalışıyor ki mucahit'le aynı taraftasın :)))
Yahu ben aynı yerdeyim. Onlar dönüyor
Hahaha doktor zekana hayranım. Deniyor ya şu evet diyor şu hayır diyor diye. O minvalde eleştirel bir cevap vermek için paylaştım dediğin gibi. Başka örnekler de var müco dışında. Cem Küçük ve Şamil Tayyar da eleştirel yaklaşanlardan mesela. Yani şu evet diyor bu hayır diyor demek çok da anlamlı değil. Senin dediğin gibi herkesin yerini belli etmesi gerekiyor. Bak mesela bu da CHP parti meclisi üyesi. Gerçek Atatürkçülük İmralı’ya gidilmesini gerektirir, gitmemek Atatürk’ün ilkeleri ile çelişir diyor kısaca. Herkes kendince yorumluyor işte : ddd

Hahaha doktor zekana hayranım. Deniyor ya şu evet diyor şu hayır diyor diye. O minvalde eleştirel bir cevap vermek için paylaştım dediğin gibi. Başka örnekler de var müco dışında. Cem Küçük ve Şamil Tayyar da eleştirel yaklaşanlardan mesela. Yani şu evet diyor bu hayır diyor demek çok da anlamlı değil. Senin dediğin gibi herkesin yerini belli etmesi gerekiyor. Bak mesela bu da CHP parti meclisi üyesi. Gerçek Atatürkçülük İmralı’ya gidilmesini gerektirir, gitmemek Atatürk’ün ilkeleri ile çelişir diyor kısaca. Herkes kendince yorumluyor işte : ddd

tkp'nin yazısını da ben paylaşayım.
öyle bir dönemden geçiyoruz.

Adam ölmeden önce değerlendiriliyor.

Sizlere Özgür Özel dese, hepiniz donlarınızı indireceksiniz, indirirsiniz.
Durum aynen böyle. Apo birileri için yol gösteren. O ne derse yaparlar.
AKP'ye oy verin derse verirler.

Kurt'un dişleri dökülünce İt'in maskarası olurmuş. Bu hikaye de böyle bir şey.

En büyük dava arkadaşının yanına gidiyorsun işte ...

Kimlere oy verin diyecek ve onlar kim?

apo'yu örgüt içinde sözü geçen biri olarak görüp pkk kadrosunun açıklamalarından bihaber şekilde yazman ayrı, muhalif seçmeni akp seçmeni gibi görüp yorum yapman ayrı. bomboş kafa bomboş yorum.

Donumuzu falan indirmeyiz. Seçmen kitlesi farklı. Ama "zaten ölecek, kimseye yaptıramadığımızı buna yaptirak" yorumu mantıklı gibi. ABD aklı başında hiç bi başkana yaptirtamayacaklarini Trumpa yaptırma çabasında. Sonra üzeri çizilecek

Geri