Devlet Bahçeli: "Dava arkadaşlarıma sesleniyorum, İmralı’ya gitmeme izin veriyor musunuz?"

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Devlet Bahçeli: "Kimse bu ziyarete yanaşmazsa alırım yanıma 3 arkadaşımı gerekirse İmralı'ya ben giderim."

Devlet Bahçeli: "Dava arkadaşlarıma sesleniyorum, İmralı’ya gitmeme izin veriyor musunuz?"

Git ula git, seni asacaktım ama beceremedim şimdi kanka olduk dışarı çıkartacağım de, değerini yeni anladım deyip özür dile.

........ ............. ............ ...........
........... .... ......... ............... ..........
..... ...........

.......... .......................... ............
....... ......... .............. .......... .....

umarım keyifli vakit geçirir.

Kızıl Elma'ya apocularla nasıl gidecekmişiz puhahahahaha
Dem milletvekilleri şehitlerimize gencecik cesetler diyor onlarla Kızıl Elma'ya varacakmışız vay anasını

Git ula git, seni asacaktım ama beceremedim şimdi kanka olduk dışarı çıkartacağım de, değerini yeni anladım deyip özür dile.
Çok basit düşündüğünüzü söylemek de sizi provoke etmeyeceğim zaten bu gerçeği biliyorsunuz. Aklınızın basmayacağı konularda yorum bari yapmayın.

Kızıl Elma'ya apocularla nasıl gidecekmişiz puhahahahaha
Dem milletvekilleri şehitlerimize gencecik cesetler diyor onlarla Kızıl Elma'ya varacakmışız vay anasını
Ah keşke bazı gerçekleri bilseniz de konuşsanız. Işçi hakkı deyip de onlarca belediyedeki işçilerin maaşını istemelerine susarsınız, ama yetmez delilli ispatlı dolandırıcılar için yollarda yürüyüş bile yaparsınız. Yeni bir şey daha öğrendim Siz ne yüreklisiniz, hırsızları destekleyip, Kızıl Elma ülküsü hakkında yorum yaparsınız hadi işinize..

Çok basit düşündüğünüzü söylemek de sizi provoke etmeyeceğim zaten bu gerçeği biliyorsunuz. Aklınızın basmayacağı konularda yorum bari yapmayın.

Ah keşke bazı gerçekleri bilseniz de konuşsanız. Işçi hakkı deyip de onlarca belediyedeki işçilerin maaşını istemelerine susarsınız, ama yetmez delilli ispatlı dolandırıcılar için yollarda yürüyüş bile yaparsınız. Yeni bir şey daha öğrendim Siz ne yüreklisiniz, hırsızları destekleyip, Kızıl Elma ülküsü hakkında yorum yaparsınız hadi işinize..
Destekliyor olsaydım sözde barış sürecini de destekliyor olurdum çok basit düşününce anlaşılıyor aslında yürek konusunda da konuşacağım son kişi bile olamazsınız haddinizi bilin

Böyle güzel oldu. Gerçeklik algısı kalmadı. İsteyen istediğini söyler yapar. Ne sözün ne icraatın önemi yok. Oksimoron tweetler ile sulanmış beyinlere tuz serpiyorlar salyangoz gibi erisin diye. Meze olmayın olm bunlara yorum yaparak

Biz cahilleri aydınlat ağam. La daha düne kadar her seçimde muhalefeti Kandil ile yan yana koyuyordunuz, millete şikayet ediyorsunuz, ...... Var mı biraz utanma? Aynaya bakınca yüzün kızarıyor mu?
Neymiş bizim aklımızın basmayacağı konu açıkla hadi. Biyat ettikleriniz siyaha beyaz diyor alkışlıyorsunuz, acıya bal diyor gene alkışlıyorsunuz,.....
Ya senin hiç mi kendi fikrin olamaz, madem çok biliyorsun neden "kan emicinin" çıkışını bekledin? Sen neden önceleri Apo ile görüşelim, hatta yanına dahi gidelim demedin? Diyemezdin çünkü, kendi fikrin yok, biat ertiklerin ne derse o doğru oluyor, dünya düz deseler gene inananacaksın. Sen ve türevlerin aynen böyle. Bir kuş kadar değilsin be ağam.
Mahkemer için sadece şunu derim, ileride hepiniz yerin dibine gireceksiniz. Bir dönemler Fetönün mahkemeri içinde hukuk diyordun. Hitler'in de "bağımsız" mahkemeri vardı aynen bugün sizin mahkemeriniz gibi.

Son düzenleme:
Geri