Devlet Bahçeli: "Dava arkadaşlarıma sesleniyorum, İmralı’ya gitmeme izin veriyor musunuz?"

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Hep aynı fikirler yazılmış, farklı fikir olsun ;

CHP yine tarihin yanlış kavşağında durmayı başarıyor. Özellikle Özel bu sürece samimiyetle sahip çıktığını beyan ederken, bir yandan da sürecin ilerleyebilmesi adına en kritik kavşaklardan birinde yoldan çıkması absürt.

Bazı realiteler var, Öcalan ve Bahçeli ikilisi içinden geçtiğimiz sürecin merkezi aktörleri. Biri bürokrasiyi harekete geçiriyor, diğeri örgütü. Bu merkezi aktörlerle görüşmeden de süreç ilerlemeyemez.

hoşgeldinharunabi süreci eminim bizden daha iyi takip ediyordur.
chp grup başkanvekili murat emir'in şu konuşmasını bırakıyorum buraya. şu konuşmada karşı durduğum bölümler olsa da genel olarak doğru konuşulmuş.
chp'nin şu tavrının yanında yer almak varken, chp yine tarihin yanlış kavşağında duruyor diyerek bilge lider devlet bahçeli'nin yolunu tercih etmek mi realite oluyor.

Ne garip degil mi? Suclandiklari sey ile suclayanlar simdi oraya gidiyor ajsjhhd
Ama chp gitmiyor. Hayat ne garip be iso9001
Hadi akp normal , onlar baskasini sucladiklari seyleri yapabilme yetkisine sahipler , chpyi sucladiklari her sucu kendileri yapti zaten. Zor da olsa sandik haricinde kimse bir sey yapamaz (oda muallakta) , ya mhp jabhshsbhdhg
Mhp ne alaka olm?
Benim için CHP ve MHP arasında hiç bir fark yok. İkisi de Faşist partiler. Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'ndan izin alamadan bir karar veremez. O da siyasetle fazla ilgilenmiyor. Tüm derdi paraları. Devlet Bahçeli de Erdoğan'dan izin almadan bir şey söyleyemez. Liderlerinin durumu da, kendi zihniyetleri de tıpa tıp aynı bunların. Bir taraf Lacivert'se, diğeri de Mor, Tüm farkları bu.

Artık, İrak'a gir bombala, Suriye'ye gir bombala günleri geçti. Bunu İsrail yapar, biz yapamayız. Anında tüm Dünya karşımızda olur. Gerçekler bunlar.
Osman pamukoglu tam bitiriyordu don dediler adama 1995 zamanlarinda.
Ne bombalamasindan bahsedion

O günler hiç olmadı ki. Sen ABD izni olmadan kimi nasıl bombaladın ki zaten bugüne kadar
Artık o da yok.
Yeni bir çağ, yeni bir siyaset anlayışı gerektirir.
Adamları tek bir kişinin sözü ile etkisiz bırakabilmek varken, silaha gerek yok zaten.
Guru'ları ne derse onu yapacaklar mecburen. O da bizim elimizde.

Osman pamukoglu tam bitiriyordu don dediler adama 1995 zamanlarinda.
Ne bombalamasindan bahsedion
Ne bitmiş?

Artık o da yok.
Yeni bir çağ, yeni bir siyaset anlayışı gerektirir.
Adamları tek bir kişinin sözü ile etkisiz bırakabilmek varken, silaha gerek yok zaten.
Guru'ları ne derse onu yapacaklar mecburen. O da bizim elimizde.

Ne bitmiş?
Eto bitmis.

Dün, CHP ülkenin başına geçerse teröristleri serbest bırakacak diyen adamlar bugün p*k'nın kucağından inmiyor, onun ***** ***** apo ***** zamanında urgan atan adama 7/24 faşist diye söven adamlarsa bu aralar bilge lider diye bahçeli yalamalığı yapıyor :D

İnsanda onur olur, gurur olur, haysiyet olur, şeref olur, omurga olur. Gerçi bunlar olsaydı ne siyasal İslamcı olurlardı ne de barış, kardeşlik masalı satan terörist destekçisi parti sempatizanı......

Madem dik durma hastalığınız var, o zaman size şunu öneriyorum. Paranız yoksa adresinizi dm atın yollamayan apo iti gibi şerefsizdir..........

IMG_3808.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gerçi bunlar olsaydı ne siyasal İslamcı olurlardı ne de barış, kardeşlik masalı satan terörist destekçisi parti sempatizanı......
Bu iki tayfa ülkeden gitse bir anda 200 yıl ilerleriz her anlamda, işin garibi yıllarca mağduriyetleri asla bitmiyor ve bu mağduruz diye diye ülkeyi mahvediyorlar 2023 yılı ve öncesinde birbirine sövenler şu an bayılıyor

Örgüt liderinin konuşması önemlidir, bu anlaşılır ama günümüz teknolojisi ile Apo'nun görüntülü olsrak komisyon karşısında konuşması mümkünken neden illa yanına gidilmesindeki inat?
Toplum soyutlanıyor, sürece uzak tutuluyor. Komisyon canlı yayınla Apo'yu tüm Türkiye'nin izleyeceği bir şekilde dinleyebilir. Böylece tüm şüphelerde oradan kalkar, kötü niyet aranmaz,.......
İlla yanına gidelim demek bana hiç akıllı ve hayırlı gelmiyor.

Hahahahahah lan apo'ya sövmeye bile izin vermiyorlar forumda :D

bu kadar mı aciz durumdasınız?

CHP yine tarihin yanlış kavşağında durmayı başarıyor. Özellikle Özel bu sürece samimiyetle sahip çıktığını beyan ederken, bir yandan da sürecin ilerleyebilmesi adına en kritik kavşaklardan birinde yoldan çıkması absürt.
Neden sasiriyoruz ki ? CHP nin kuruluş stratejilerinden biri de u dönüşü yapmak değil mi ?
Önce sözler vaatler istediğini aldıktan sonra yallah :)

Ben bu ülkenin ne siyasilerine ne de halkına asla güvenmiyorum. Siyasiler fırıldak gibi görüş değiştiriyorlar, halkta liderleri ne diyorsa onu şakşaklıyor, analarına sövseler gene alkışlayacaklar. Kimse bana genel anlamda ülke halkının akıllı olduğunu söylemesin. Öyle olsaydı MHP tüm seçmenlerinden soyutlanırdı, seçimlerde muhalefeti terör örgütüyle ortak çalışıyorlar, ülkeyi satacaklar,....... diyen AKP bugün seçmenlerinin en az %50'sinin desteğini kaybetmiş olurdu, DEM seçmeni için de geçerli, faşist dedikleri parti ve liderlere övgüler düzenleyen DEM gene en az %50 oranda seçmen kaybetmiş olmalıydı,........

Geri