- Web sitesi
- www.instagram.com
Umarım gittikleri gibi gelemezler...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Artık, İrak'a gir bombala, Suriye'ye gir bombala günleri geçti. Bunu İsrail yapar, biz yapamayız. Anında tüm Dünya karşımızda olur. Gerçekler bunlar.Hiç yüzün kızarmıyor mu gerçekten.
O günler hiç olmadı ki. Sen ABD izni olmadan kimi nasıl bombaladın ki zaten bugüne kadarArtık, İrak'a gir bombala, Suriye'ye gir bombala günleri geçti. Bunu İsrail yapar, biz yapamayız. Anında tüm Dünya karşımızda olur. Gerçekler bunlar.
Benim için CHP ve MHP arasında hiç bir fark yok. İkisi de Faşist partiler. Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'ndan izin alamadan bir karar veremez. O da siyasetle fazla ilgilenmiyor. Tüm derdi paraları. Devlet Bahçeli de Erdoğan'dan izin almadan bir şey söyleyemez. Liderlerinin durumu da, kendi zihniyetleri de tıpa tıp aynı bunların. Bir taraf Lacivert'se, diğeri de Mor, Tüm farkları bu.Ne garip degil mi? Suclandiklari sey ile suclayanlar simdi oraya gidiyor ajsjhhd
Ama chp gitmiyor. Hayat ne garip be iso9001
Hadi akp normal , onlar baskasini sucladiklari seyleri yapabilme yetkisine sahipler , chpyi sucladiklari her sucu kendileri yapti zaten. Zor da olsa sandik haricinde kimse bir sey yapamaz (oda muallakta) , ya mhp jabhshsbhdhg
Mhp ne alaka olm?
Osman pamukoglu tam bitiriyordu don dediler adama 1995 zamanlarinda.Artık, İrak'a gir bombala, Suriye'ye gir bombala günleri geçti. Bunu İsrail yapar, biz yapamayız. Anında tüm Dünya karşımızda olur. Gerçekler bunlar.
Artık o da yok.O günler hiç olmadı ki. Sen ABD izni olmadan kimi nasıl bombaladın ki zaten bugüne kadar
Ne bitmiş?Osman pamukoglu tam bitiriyordu don dediler adama 1995 zamanlarinda.
Ne bombalamasindan bahsedion
Eto bitmis.Artık o da yok.
Yeni bir çağ, yeni bir siyaset anlayışı gerektirir.
Adamları tek bir kişinin sözü ile etkisiz bırakabilmek varken, silaha gerek yok zaten.
Guru'ları ne derse onu yapacaklar mecburen. O da bizim elimizde.
Ne bitmiş?

Bu iki tayfa ülkeden gitse bir anda 200 yıl ilerleriz her anlamda, işin garibi yıllarca mağduriyetleri asla bitmiyor ve bu mağduruz diye diye ülkeyi mahvediyorlar 2023 yılı ve öncesinde birbirine sövenler şu an bayılıyorGerçi bunlar olsaydı ne siyasal İslamcı olurlardı ne de barış, kardeşlik masalı satan terörist destekçisi parti sempatizanı......
küfrün apoyla ilgisi yok ben denk geldiğimde düzenliyorumHahahahahah lan apo'ya sövmeye bile izin vermiyorlar forumda
bu kadar mı aciz durumdasınız?
Sebep? Ben apo'ya sövdüm. Nasıl apo ile ilgisi olmuyor?küfrün apoyla ilgisi yok ben denk geldiğimde düzenliyorum
Neden sasiriyoruz ki ? CHP nin kuruluş stratejilerinden biri de u dönüşü yapmak değil mi ?CHP yine tarihin yanlış kavşağında durmayı başarıyor. Özellikle Özel bu sürece samimiyetle sahip çıktığını beyan ederken, bir yandan da sürecin ilerleyebilmesi adına en kritik kavşaklardan birinde yoldan çıkması absürt.
küfür gördüğümde düzenliyorum apoya da küfretsen başkasına da küfretsen fark etmiyo apoyla ilgisi yok derken bunu demek istedimSebep? Ben apo'ya sövdüm. Nasıl apo ile ilgisi olmuyor?
küfür gördüğümde düzenliyorum apoya da küfretsen başkasına da küfretsen fark etmiyo apoyla ilgisi yok derken bunu demek istedim