Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha olan biten karşısında ya susan veya destekleyen bir topluma bir anlam yüklemek bayağı anlamsız. Adamlar sorgulamaktan dahi acizler. Oysa duyarlı olsalar ülkeyi alt üst etmişlerdi bile. Gerçi bizimkiler vatanperver oldukları için liderleri, cumhurbaşkanları ne derse o yönde hareket ederler, öyle sokaklara dökülüp "bölücülük", "Türkiye düşmanlığı",...... falan yapmazlar.Bu ülkede halk her şeyi unuttu ve unutur. Çok fazla anlam yüklemeyin derim.
Yahu daha dün Araplar hainmiş de muş muş muş "hadi ordan hadi ordan" ;qTürk Milleti düşmanı affeder haini asla..
Allah Allah Türk düşmanımısın sen ..Yahu daha dün Araplar hainmiş de muş muş muş "hadi ordan hadi ordan" ;q
Küçük bir hatırlatma sadece
Konunun benimle ne alakası var sözler bana mı ait haha dün muhabbeti dönmüştü ya RTE nin sözleri sen hain affedilmez diyince bende hatırlatmak istedim ne kadar tutarsızlık var diye hepsi buAllah Allah Türk düşmanımısın sen ..
bir ben kalmıştım banada mı affedersin salça olup papaz olma niyetindesin Kürt Kedisi .. ben siyaset üzerinden ikili polemiklere girmiyorum..
ayıp da ediyorsun haberin olsun ..
tutumuna vede kendine çeki düzen vermende fayda var ..
Bence gereğinden fazla anlam yüklüyorsun millete. Olan biteni sadece seyreden, kendi 4 duvarı içerisinde protesto edene fazla anlam yüklemeyeceksin ve asla güvenmeyeceksin. Bu toplumdan bir cacık olmaz. Bugün seçim olsa gene aynı partiler iktidar olur, seçilir,...... kimse siyasilere ceza meza kesmezTürk Milleti düşmanı affeder haini asla..
Böyle düşünselerdi konu bu kadar uzamazdı Apo çoktan serbest bırakılırdı. Eskisi kadar olmasa da hala çekiniyorlar. CHP'yi de bu suça ortak etme çabaları bundan kaynaklanıyor.Bu ülkede halk her şeyi unuttu ve unutur. Çok fazla anlam yüklemeyin derim.
senin böyle boş işlerle uğraşmanı beklemezdim
Apo'ya serbest ama onun yanına giderim diyen Bahçeli'ye biraz sıkar. Ịşte böyle bu ülkenin "vatanseverleri".özne apo olunca forumda her şey serbest oluyo diye mi düşünüyosunuz anlamadım
CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin İmralı'ya giden komisyona katılmamasını eleştirdi:
"CHP sürecin içinde olmak zorundadır ve risk almalıdır. Milletimizin beklediği, CHP'nin sürece yön vermesidir."