Devlet Bahçeli: "Dava arkadaşlarıma sesleniyorum, İmralı’ya gitmeme izin veriyor musunuz?"

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Beni de götürsene , orada bişi denicem!

Cehape kendini yalnızlığa dışlıyor. Heyete katlmaları gerekir di. Şimdi olayları dışarıdan takip ederler.

Cehape kendini yalnızlığa dışlıyor. Heyete katlmaları gerekir di. Şimdi olayları dışarıdan takip ederler.
Ne garip degil mi? Suclandiklari sey ile suclayanlar simdi oraya gidiyor ajsjhhd
Ama chp gitmiyor. Hayat ne garip be iso9001
Hadi akp normal , onlar baskasini sucladiklari seyleri yapabilme yetkisine sahipler , chpyi sucladiklari her sucu kendileri yapti zaten. Zor da olsa sandik haricinde kimse bir sey yapamaz (oda muallakta) , ya mhp jabhshsbhdhg
Mhp ne alaka olm?

Ne garip degil mi? Suclandiklari sey ile suclayanlar simdi oraya gidiyor ajsjhhd
Ama chp gitmiyor. Hayat ne garip be iso9001
Hadi akp normal , onlar baskasini sucladiklari seyleri yapabilme yetkisine sahipler , chpyi sucladiklari her sucu kendileri yapti zaten. Zor da olsa sandik haricinde kimse bir sey yapamaz (oda muallakta) , ya mhp jabhshsbhdhg
Mhp ne alaka olm?
sezgin'in, başkanım başkanım oylama yapmayın, bu kararı siz alın diyerek yalvarması.

G6OYNxsXYAEWt7u.jpg

Daha öncede çözüm süreci yaşandı, neden işe yaramadı? Eğer sonuç alamıyorsak zırt pırt ülke gündemini böyle konularla meşgul etmeye gerek yok. Çok zor bir şey mi sorun çözmek. Terör örgütü, cinayetlerini sonlandırıp güvenlik güçlerine teslim olacaksa eğer İmralı'ya gidilsin ama yine bir sonuç alınmazsa, İmralı'daki çocuk katili teröristin kendini önemli biri zannetmesinden öteye gidilemez. İmra'lıya gidilsin diyorum çünkü cami yakan, asker ailesini pusuya düşürüp bebek dahil katleden, okul, sağlık ocağı yakan, kadınları canlı bomba yapan bu örgütü kuran iblis orada yatıyor. Bana kalsa idam edilmesi gerekirdi ama yapılmadı. Katillerine emir versin ve devlete teslim olsunlar diye gidilmeli İmralı'daki cinayet şebekesi liderinin yanına. Ve asla ama asla o iblis dışarı salınmamalı. Öldürdüğü bütün köylülerimizin, askerlerimizin, vatandaşlarımızın, insanlarımızın canı değersiz değil.

Terör ile mücadele belli hepsini öldüreceksin en ufak sempatisi olanı da atacan ülkeden . gitsinler. Islah olmaz hiçbirisi de yeni doğan çetesinde gördük mesela apo da yakalandığı zaman sesi gtüne kaçıp anasını Türk yapıp Türk milleti için çalışmaya hazırım diyen korkağın tekiydi ne çabuk unuttular önderlerinin korkaklığını

Geri