Devlet Bahçeli: "Dava arkadaşlarıma sesleniyorum, İmralı’ya gitmeme izin veriyor musunuz?"

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ulan bu söylediklerinin onda birini söylediğimizde linç ediliyorduk, terörüst ilan ediliyorduk, vatanhaini, Türkiye düşmanı,....... artık akla gelen ne varsa söylüyorlardı. Bakalım Bahçeli'ye ne diyecekler çok merak ediyorum.
Nasi ya? Ocalana ozgurluk gibi bir soylemin oldumu gercekten

Geçmişte bize sallayanlar.

Buradan İncele
Ulan bu söylediklerinin onda birini söylediğimizde linç ediliyorduk, terörüst ilan ediliyorduk, vatanhaini, Türkiye düşmanı,....... artık akla gelen ne varsa söylüyorlardı. Bakalım Bahçeli'ye ne diyecekler çok merak ediyorum.

10'da 1'den öyle bir söylem mi çıkardın?
Tamam melnur abim benim. No pasaranin atmis oldugu bu paylasim icin;
Screenshot_20260125-130623.jpg

Sarfettigin bu sozler;
Screenshot_20260125-130314.jpg

Tam olarak bahcelininkine yakin....

Ne tur bir ocalan aciklamasina 10'da 1'lik denk gelebilir.
Nedir o soyledigin kelimeler melnur abim.
Delikanli gibi catir catir korkusuzca haykir abim
Lutfen cevap yaz ama , kamil abiyle konusurken kacmiyorsun.
Benimle konusunca hemen tabanlari yagliyorsun. Korkma canim abim.

“Yufka yüreklilerle Çetin yollar aşılmaz
Çünkü bol kutludur gider tanrı dağına
Halbuki yoldaşını bırakıp kaçanların
Değişiriz topunu bir sokak kaltağına.”

Tamam melnur abim benim. No pasaranin atmis oldugu bu paylasim icin;
Ekli dosyayı görüntüle 126261

Sarfettigin bu sozler;
Ekli dosyayı görüntüle 126262

Tam olarak bahcelininkine yakin....

Ne tur bir ocalan aciklamasina 10'da 1'lik denk gelebilir.
Nedir o soyledigin kelimeler melnur abim.
Delikanli gibi catir catir korkusuzca haykir abim
Lutfen cevap yaz ama , kamil abiyle konusurken kacmiyorsun.
Benimle konusunca hemen tabanlari yagliyorsun. Korkma canim abim.
Yok yaaa asla kaçmam ama karşımdakinin niyeti önemli tabiiki. Geçmişde hiç sevmediğim, bir örgüt ile, lederi ile,..... yan yana getirildim sırf ülkede olan bitenlere, yapılan hukuksuzluklara, haksızlıklara,....... destek vermediğim için, "devlet aklını" onaylamadığım için,.....
Yoksa "kurucu önder", "Öcalan'a özgürlük",... demek bugün "devlet aklı" olduğu için göğsümü kabarta kabarta bakın ben zamanında bunları diyordum derim ama yok öyle bir şey.
Kamil ile, ismail ile, ibadeth ile aramızdaki hukuk farkli senin ile farklı. Herkesle aynı hukukum olacak diye bir şart yok demi. Kim bilir belki ileride olur. Bu tabiiki ikimize bağlı.

analiz yapıyorlar bir de. ne diyeyim...
istiklal marşımızda toprağı sıksan şüheda çıkacak yazıyor da onu hainle değiştirmek lazım. ülke hain dolu.

izlemesi güzel
gidin gelin hediyeleşin

Yok yaaa asla kaçmam ama karşımdakinin niyeti önemli tabiiki. Geçmişde hiç sevmediğim, bir örgüt ile, lederi ile,..... yan yana getirildim sırf ülkede olan bitenlere, yapılan hukuksuzluklara, haksızlıklara,....... destek vermediğim için, "devlet aklını" onaylamadığım için,.....
Yoksa "kurucu önder", "Öcalan'a özgürlük",... demek bugün "devlet aklı" olduğu için göğsümü kabarta kabarta bakın ben zamanında bunları diyordum derim ama yok öyle bir şey.
Kamil ile, ismail ile, ibadeth ile aramızdaki hukuk farkli senin ile farklı. Herkesle aynı hukukum olacak diye bir şart yok demi. Kim bilir belki ileride olur. Bu tabiiki ikimize bağlı.
Abi seni de yormayacaksa "devlet aklini" ne olursa onaylarsin?
Yada "devlet aklini" hic onaylamaman gibi bir durum soz konusu olur mu?
Kisa bir ozet gecsen.
Seni tanimak icin soruyorum.

Abi seni de yormayacaksa "devlet aklini" ne olursa onaylarsin?
Yada "devlet aklini" hic onaylamaman gibi bir durum soz konusu olur mu?
Kisa bir ozet gecsen.
Seni tanimak icin soruyorum.
"devlet aklı" gibi hikayeler bana göre değil koçum. Ben ülkede olan bitene bakarım, yıllardır ne vermişler, ne almışlar,....... buna bakarım, siyasilerin bir yerlerinden uydurduklarına değil.

Geçmişte bize sallayanlar.

Buradan İncele
Yav sana niye sallasinlar.Sözde kürt cumhuriyeti bayrağının sözde yıldönümünde sözde konser vermiş olan sözde sarkıcı siwan perver dinliyorsun. Amedspor amblemini avatar yapiyorsunki amedsporun sansasyonlarida bir suru. Sana sallamalari icin hic bir sebep yok dostum. Ne kadar ayip

"devlet aklı" gibi hikayeler bana göre değil koçum. Ben ülkede olan bitene bakarım, yıllardır ne vermişler, ne almışlar,....... buna bakarım, siyasilerin bir yerlerinden uydurduklarına değil.
Sagol abi mukemmel cevaplar. Gerci ilk sorumu bir "suleyman soylu" edasinda bertaraf ettin surekli ama ayni soruyu baskalastira baskalastira sormak zorunda kaldim ajdjdhhdhd e birde kizip cevaplamama histerine karsida gobegim catladi ahshhshshs
Simdi oldu hakkini helal et janzjhd
Kizma bu kardesine. Artik kesinlikle eminim ideolojinden. Ama yadirgamiyorum saygi duyuyorum elbette abim. Iyi gunler , rahatsiz ettim kusura bakma.
He bu arada Akp ortak dusmanimiz he onu belirteyim.

Son düzenleme:
Yav sana niye sallasinlar.Sözde kürt cumhuriyeti bayrağının sözde yıldönümünde sözde konser vermiş olan sözde sarkıcı siwan perver dinliyorsun. Amedspor amblemini avatar yapiyorsunki amedsporun sansasyonlarida bir suru. Sana sallamalari icin hic bir sebep yok dostum. Ne kadar ayip

Sagol abi mukemmel cevaplar. Gerci ilk sorumu bir "suleyman soylu" edasinda bertaraf ettin surekli ama ayni soruyu baskalastira baskalastira sormak zorunda kaldim ajdjdhhdhd e birde kizip cevaplamama histerine karsida gobegim catladi ahshhshshs
Simdi oldu hakkini helal et janzjhd
Kizma bu kardesine. Artik kesinlikle eminim ideolojinden. Ama yadirgamiyorum saygi duyuyorum elbette abim. Iyi gunler , rahatsiz ettim kusura bakma.
He bu arada Akp ortak dusmanimiz he onu belirteyim.
İlk sorunun cevabını verdim ama sen o inceliği görememişsin. Senin anlayacağın şekilde cevaplarsam cevabı şöyle " kesinlikle hayır". yani Öcalan'a özgürlük gibi bir söylemim olmadı.

İlk sorunun cevabını verdim ama sen o inceliği görememişsin. Senin anlayacağın şekilde cevaplarsam cevabı şöyle " kesinlikle hayır". yani Öcalan'a özgürlük gibi bir söylemim olmadı.
Heh simdi oldu...
Goremiyorum abi be davar bir adamim biraz ben .d eyw abi hormetler

Geri