aynı puandayken bile yeniliyor diye ağlayan sen değilmiydin yenilmeyi hazmet ya da oynama.Az değilsen sen azzz
Helal kankama bee![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynı puandayken bile yeniliyor diye ağlayan sen değilmiydin yenilmeyi hazmet ya da oynama.Az değilsen sen azzz
Helal kankama bee![]()
git bir bardak su iç delirtme adamı ya. pozisyon olarak gerinde kalmadım çünkü berbat oynadın.Bir şey soracağım cidden tamamen bilgisayar ile oynarken fark etmeyecceğimi falan mı sandın![]()
2 sanitpiyon kaybı helal
Sonraki oyunlarda da bilgisayarla oynadığın anlaşılmasın diye ilk 7 hamleyi kendin oynadın sonra bilgisayara bağladın
Ya zekiii kankam benim ya![]()
O lafları siz diyorsunuz..Bu coolumsu yakında şey de der.
Allah iyi allahı seviyorum ama çevresi kötü.
@Prodesmotes bu oyunu incele bak hileyi sende fark edeceksinBeyazın tüm hamleleri bilgisayarla uyumlu
sıfır hatta hamle kaybı bile yok sadece 2 tane .d
Hayır yenmesi problem değil ama hile ile yenip fark etmeyeceğimi sanması komik ya![]()
![]()
Correspondence Chess • umyt1453 vs Coolumsu
umyt1453 (1245?) played Coolumsu (1811?) in a rated Correspondence game of chess. umyt1453 won by checkmate after 26 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game!lichess.org
@Fındık Koçanı kanka her şeye rağmen sevdiğim bir arkadaşımsın ama bugün cidden çok güldürdün beni![]()
@Prodesmotes bu oyunu incele bak hileyi sende fark edeceksinBeyazın tüm hamleleri bilgisayarla uyumlu
sıfır hatta hamle kaybı bile yok sadece 2 tane .d
Hayır yenmesi problem değil ama hile ile yenip fark etmeyeceğimi sanması komik ya![]()
![]()
Correspondence Chess • umyt1453 vs Coolumsu
umyt1453 (1245?) played Coolumsu (1811?) in a rated Correspondence game of chess. umyt1453 won by checkmate after 26 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game!lichess.org
@Fındık Koçanı kanka her şeye rağmen sevdiğim bir arkadaşımsın ama bugün cidden çok güldürdün beni![]()
Cübbeli Ahmet'in satranca dair konuşması şöyle:
![]()
Cübbeli Ahmet: Satranç oynamaktansa ateşi tutmak daha hayırlı
Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, "Satranç oynamaktansa ateşi tutmak daha hayırlı. Oynayanlar lanetlenmiştir. Bu oyunları oynayacağınıza elinize tesbih alın, sübhanallah çekin" dedi.tr.sputniknews.com
Müslümanım diye dolanıp da satranç oynayan da ne bileyim...
Kendi kendini övmemeyi de öğren şımarık çocuk.Ben bu forumun en saygılı üyesiyim.. Nokta.
Oynayalım klaracım
ver telefonunu sözlü söyleyeyim sonra yok elini arkana koydun yok ayağını kaldırdın deme, bu arada kafa topu 2 ye gel birde orada yeneyim seni.Hakkaniyetle yendiğine yemin et...
Geç oldu sütünü iç yat, sabaha okulun var.Övgü değil gerçekler
Agir sinonim teşkil ediyor zaten verdigim isim.Züleyha ismi Kuran’da geçmez.
tmmSanki twitterda terörü aklayan biziz de bana konu üzerinden çatıyorsunuz.. Gökhan’ın yaptığı normal mi yani vicdanınıza bırakıyorum. Terör örgütü bile bir olayı ben yaptım derken birinin çıkıp onlar yapmadı onlar pek masumdur demesi normal mi?
Ya arkadaşlar biraz olayları değerlendirirken nesnel ve tarafsız olun.. Ya gerçekler hakem olsun aramızda.

dostum yasaklanan nick umyt1453 bu nick sana ait değil mi ? mesajında benimle alakalı birşey yok diyorsunda bu nickin yasaklandığı yazıyor? herkesi ihbar etmesi birşeyi değiştirmezki ihbar ettiği kişiler analiz edilir ve hile yaptığı kesinleşirse yasaklanır senin nickin gibi aynı? zaten hile yapmıyorsa uyarı gelmez @Coolumsu ya yada uyarı gelse bile rapor ettiğiniz kişide hile rastlanmadı gibisinden uyarı verir veya hiç uyarı vermez ama hile yaptığı kesinleşirse senin nickin gibi uyarı gelir rapor ettiğiniz kişi banlanmıştır veya yasaklanmıştır diye.Kardeşim boş yapma, adamın mesajında benimle ilgili bir şey yok. İhbar ettiğiniz birisi engellendi diyor. Engellenen kişi ben miyim yazıyor mu?
Adam demek ki herkesi şikayet ediyor tutarsa tutuyor.
Satranç hiç oynadın mı bilmiyorum da ben telefondan oynuyorum görünüyor mu bilmiyorum ama hile yapmak için en azından bilgisayardan falan girmen gerektiği kanaatindeyim. Benim konum başka. Hile ile oynayanda çok bariz belli olur. 3-4 hamle önceden planlı bir atak yapar sende dersin bu puandaki birisi bu taktiği düşünemez diye, benim oynadığım oyuna bak hepsinde kendi beceriksizliği var. Benim puanım falanda düşmedi. Hesabı kapattığıma pişman ettiniz ya. Ben yıllardır kullandığım hesabı da kapattım bu oyuna sinir olmakla ilgili bir şey. Hilesiz olduğuna emin olduğu başka platformda da oynarız site ismi versin yeter. Yenilince ağlayanlara destek olup kendinizi küçük düşürmeyin.
dostum yasaklanan nick umyt1453 bu nick sana ait değil mi ? mesajında benimle alakalı birşey yok diyorsunda bu nickin yasaklandığı yazıyor? herkesi ihbar etmesi birşeyi değiştirmezki ihbar ettiği kişiler analiz edilir ve hile yaptığı kesinleşirse yasaklanır senin nickin gibi aynı? zaten hile yapmıyorsa uyarı gelmez @Coolumsu ya yada uyarı gelse bile rapor ettiğiniz kişide hile rastlanmadı gibisinden uyarı verir veya hiç uyarı vermez ama hile yaptığı kesinleşirse senin nickin gibi uyarı gelir rapor ettiğiniz kişi banlanmıştır veya yasaklanmıştır diye.
Vallahi bilemiyorum telefondan girdiğin kesin mi inanmalımıyız buna ? xD
he ayrıca telefondan hile yapılıp yapılmadığını bilmiyorum @Coolumsu daha iyi bilir
satranç biliyorum ama okadar iyi değilim bu arada her türlü yenersin beni : )
Ayrıca şu yazdığın olayı kimse yemez > Hesabı zaten ben kapatmıştım o verilen uyarı sahte filan algısı hiç inandırıcı değil eğer önceden hesabı kapatsaydın şöyle bir uyarı vermeliydi kanaatimce > bu kullanıcı adında biri yok veya bu kullanıcı adı zaten öncede kapatılmış uyarısı verilmeliydi? sen ban yedikten sonra yasaklandıktan sonra gelip ya biri bana gelip küfr etti bende ona ettim veya etmesemde tartıştık sonra sinirlendim hesabımı kapattım yani bu yazdığın olayı kimse yemez inanmaz
Vallahi, Coolumsuyla bir samimiyetim yok ki onun tarafında olup onu destekliyim? ona destek oluyorsun filan yazmışsında ? sadece olayı sorgulayıp yorumumu fikrimi dile getirdim hepsi bu ?
boş yapma demişsinde brom yok telefon ver yemin edicem sana sen burdan yazsam inanmazsın filan adam sana diyor telefona gerek yok burdan Yemin et inanıcam ama görüyorum ki sen hala yemin etmemişsin
yemin etde iş tatlıya bağlansın en iyisi ?
ayrıca hile dediğimiz olayda kendin oynayacağına , bilgisayarı oynatmışsın otomatik olarak telefonda bu özellik varsa hile yapmış olma ihtimalin yüksek bilgisayarı oynatmak olayıda robot yani bilgisayar senin yerine oynuyor oynaması içinde illa senin bilgisayardan giriş yapman gerekiyor mu orasını bilmiyorum telefondanda o özelligin olması lazım diye tahmin ediyorum?