Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1329 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Dünya nüfusu fazla kaynaklar yetmiyor."
Bu uydurmaca söz vahşi kapitalizmin oluşturduğu azgın azınlığın insanlar uyanmasın diye her yerde karşımıza çıkardığı büyük bir yalandır. Dünya o kadar büyük dünya kaynakları o kadar fazla ki 7 değil 70 değil 700 milyar insana da yeter. Çünkü dünyadaki mevcut kaynakların insan nüfusunun yüzde 5i yüzde 90nına sahip iken yüzde 95i yüzde 10u ile yetinmek zorunda bırakılıyor.

"Dünya nüfusu fazla kaynaklar yetmiyor."
Bu uydurmaca söz vahşi kapitalizmin oluşturduğu azgın azınlığın insanlar uyanmasın diye her yerde karşımıza çıkardığı büyük bir yalandır. Dünya o kadar büyük dünya kaynakları o kadar fazla ki 7 değil 70 değil 700 milyar insana da yeter. Çünkü dünyadaki mevcut kaynakların insan nüfusunun yüzde 5i yüzde 90nına sahip iken yüzde 95i yüzde 10u ile yetinmek zorunda bırakılıyor.
Dünya'nın doğal yapısı bozuldu ve su kaynakları tükenmek üzere yani bu durumun artık kapitalizm ile ilgisi kalmadı ve her yerden altın ya da petrol bile çıksa yine insanlık sona doğru ilerliyor çünkü Dünya'nın insan yaşamına imkan veren ömrü tükendi. İşte bu sebeple de başka gezegen bulmaya çalışıyorlar.

Coolumsu yine mi banlandin?
Kaldiramadi seni bu forum..bi yere koyamadi.
Biz sana layik degildik.s.s

Coolumsu yine mi banlandin?
Kaldiramadi seni bu forum..bi yere koyamadi.
Biz sana layik degildik.s.s

Adam yeni yönetim iktidarında banlandı bir de! Eskisi olsa şaşırmazdım da, yine eskiye baya atıp tuttuğu için ah aldı herhalde :D

Adam yeni yönetim iktidarında banlandı bir de! Eskisi olsa şaşırmazdım da, yine eskiye baya atıp tuttuğu için ah aldı herhalde :D
Msslh sende olay yeri inceleme ekibi gibi herkeşi inceliyon.

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri