sen nerde oturuyorsun?Yok be ne egosu
Fındık koçanı işte çocukluk yapıyor..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen nerde oturuyorsun?Yok be ne egosu
Fındık koçanı işte çocukluk yapıyor..
Bak bana ben bu forumda hakkımı her daim sonuna kadar aramış biriyim o zamanlarda Flawless diye bir hesap açıp konu açtım.. Fotoğraflarımının kaldırılmasını istiyorum diye..
Mesele bu.. Ben 2019 dan beri bu forumda takılmadım. bunu bil cidden bilmediğin konularda konuşuyorsun..
Sonra da o hesabın ismi coolumsu2 olmuş.. Sen bunları bırak da neden süper moderatörlüğü bırakmak zorunda kalmıştın onu açıkla?
Ayrıca her yeni gelen üyeye multi yakıştırması yapmak çirkiin bir davranış.. Zaten bunları forum yönetimi olan X biliyor..
Satranç oynadık hile yaptın açığa çıktı şimdi de durumu kurtarmak için saldırmadığın kimse kalmadı..
Benim bu konularda hiçbir defom yok
Bir şüphen varsa istediğin üyeye şikayet edebilirsin..
Hiçbir bilgin olmayan konularda konuşma daha fazla bence..
Ya kanka hile yaptığını kabul etmek bu kadar mı zorrrrr![]()
Bak bana ben bu forumda hakkımı her daim sonuna kadar aramış biriyim o zamanlarda Flawless diye bir hesap açıp konu açtım.. Fotoğraflarımının kaldırılmasını istiyorum diye..
Mesele bu.. Ben 2019 dan beri bu forumda takılmadım. bunu bil cidden bilmediğin konularda konuşuyorsun..
Sonra da o hesabın ismi coolumsu2 olmuş.. Sen bunları bırak da neden süper moderatörlüğü bırakmak zorunda kalmıştın onu açıkla?
Ayrıca her yeni gelen üyeye multi yakıştırması yapmak çirkiin bir davranış.. Zaten bunları forum yönetimi olan X biliyor..
Satranç oynadık hile yaptın açığa çıktı şimdi de durumu kurtarmak için saldırmadığın kimse kalmadı..
Benim bu konularda hiçbir defom yok
Bir şüphen varsa istediğin üyeye şikayet edebilirsin..
Hiçbir bilgin olmayan konularda konuşma daha fazla bence..
Ya kanka hile yaptığını kabul etmek bu kadar mı zorrrrr![]()
ben en az 10-15 farklı kanıt sundum hiç birisini açıklayamadın sadece tahmin ile ile yürüttünüz ve rezil oldunuz. İlk önce engellendikten sonra nasıl başkasıyla oyun oynadım ona cevap ver, sonra madem benim puanım sana geçti neden son maçlarına baktığımızda hala ben yendim olarak görünüyor? Ayrıca o dediğiniz yerden kanıtlarsam ben bir eşeklik ettim abi özür dilerim diyecek misin yoksa başka bahaneler mi bulacaksın peşinen söyle de sonra kıvırma imkanın olmasın.@Fındık Koçanı @Klaus sana ne güzel açıklamış bak durumu o mesajda madem hesabını kendin kapattığını iddia ediyorsun ispatla bunu daha fazla insanlara çamur atma..
Bak ben sana kızmadım hatta böyle oyunlara girmen komiğime gitti ahshshs
Sadece karşımda benim olmam Şanssızlığın normal birine yoksa bu küçük oyunları iyi yutturabilirsin kanka ahshsjs
Sen hiçbir şey kanıtlayamadın ki suçlama be iftira dışında yazdıklarında bir şey yok
Maddelerle açıklıyorum.
Sitede hileden üyelik kapatılmıyor dedin.
Yalan çıktı.
Ben kendim kapattım dedin.
Yalan çıtkı benim şikayetimle kapatılmış. Bu konuda yakında kesin kanıtları da atacağım
Başkası ile kavga ettim belki o yüzden kapatılmıştır dedin
Yalan çıktı.
İletişim tuşu yok bile dedin ashhshs
Yalan çıktı..
Menüyü bulamıyorum bile dedin agsgsgssdgh
@CandyGirL diye bir kızı hiç tanımıyorum bile multim olmakla bile itham ettin
Olayı anlayan herkese saldırıyorsun
Engelledikten somra başkası ile oynaman şu şikayetlerin yapılma tarihi ile incelenmesi arasında zaman oluyor.. Ben oyunu şikayet ettiö ve bana mesaj geldi ihbarım için teşekkür edildi.. Sen de hesabın kapatılana kadar bir iki kişi ile oyun oynamış olabilirsinNe var bunda?
Cidden bunu delil olarak sunmam bile o kadar komik ki..![]()
Davet falan diye okuyunca coolumsu kendini peygamber ilan etti sandım. Korkuttun.
Saçmalama son peygamber Hz.Muhammed dir nokta.
Din toplumun afyonudur. Asıl kendisi zaten uyuşturur.Bu karadul örümceği nasıl insanı soktuğu zaman uyuşturuyorsa karadul evliyaları da toplumu uyuşturur..
Tamam degilsin ama hic olmazssa bir kere terket. Bi bak nasil rahat. Sonra olmassa tovbe edip girersin agacim. Unutma kiyamete kadar tevbe kapisi acik. Buyuk alametlerden olan gunes batidan dogup dogudan batincaya kadar vaktin var. Vur patlasin çal oynasın babuş. Ben senin şeytanınım beni dinleBen gayet huzurluyum..
Boş insan değilim sizin gibi o ayrı..

Olm sen kur-an okumadın mi? Hala? Ne demek yok. Benim atam lucifer aga ayrıca...Din konusunda ne kadar cahil alınma ama hatta karacahil olduğunu Güneş’in batıdan doğacak demenden anladım.. Bu kadar cehalet ve uydurmalara iman eden biri olarak sen beni anlamazsın..
Sizler atalarınıza tapıyorsunuz.. Mesele bu bizler hakka yapıyoruz..
Yani gerçeğe bizim imanımız sizin ki gibi uyduruk sözlere dayanmıyor gerçeğin kanıtına dayanıyor..
Sen anlamazsın bu şeylerden, dünyanın en cahil insanı cahil olduğundan habersiz olandır..
Ben gitmiyorum alooooo, o adamların yanlış oldugunu yazdim. D troll yapip beni mi kizdirmaya calisiyonCaner taslaman çelakılın dediklerin kim ya cidden çok cahilsin gerçek kahramanları görmeyip uyduruk kişilerin peşinden gidiyorsun..
Moruk butun ayet bilimci ilim irfan sahibi ayet alimleri bunu soyluyor ayeti acta oku bi mk.Güneş batıdan doğacak diye iddia ediyorsun @bunicktamyirmibirharf bana güneş batıdan doğacak diye bir ayet göster..
Uyduruk sözleri kabul etmem ama ayet diyorum.
Sen de bi zahmet basit bir cumleyi yanlis anlamamayi denesen? Abdulhamidi savunduna dondu tartisma sayende. Mevzu bilip bilmemek degil dostumBilmediğin konularda susmayı denesen..
Ya var da aga bunu benim sana anlatiyor olmam cok sacma ksjdjdj ya burda normal musluman biri varsa aciklayabilirmi? Ne bilim @Fındık Koçanı ya da senin bildigin mumin bir arkadas. Bu erif hangi islama inaniyor?Enam 158 de öyle bir şey yazmıyor.. Yalan söyleme..
O ayetle bu konun alakası yok. Güneşin batıdan doğması inancı Kuran’da yer almaz. İslam‘da yoktur. Kuran da kıyametle ilgili olan ayetler bellidir.
Bahsettiğin bir uydurma hadis
Ebu hureyrenin uydurmalarına değilde Allah’ın ayetlerine bak..
Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Güneş, battığı yerden doğmadıkça Kıyamet kopmaz. Batı'dan doğunca, insanlar görür ve hepsi de iman eder. Ancak, daha önce inanmamış veya imannın sevkiyle hayır kazanamamış olan hiç kimseye bu iman fayda sağlamaz."
Buhari, Rikak 39, İstiska 27, Zekat 9; Müslim, İman 248, (157); Ebu Davud, Melahim 12, (4312).
Bu saçmalıklar uydurmalar ile dini karalamaya kalkman çok yanlış..
Mesela nerede ve nasıl bir önemi var?Çok önemi var ama sen anlamazsın..
Desene 1957, 1976, 1995, 2014' de doğanlar ve ölenler hepsi ermiş senin gibi. Sen kesin Adnan Oktar'ın oğlu falansın.1881 de 19’un katı..