Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1339 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey soracağım cidden tamamen bilgisayar ile oynarken fark etmeyecceğimi falan mı sandın :D :D
2 sanitpiyon kaybı helal :D

Sonraki oyunlarda da bilgisayarla oynadığın anlaşılmasın diye ilk 7 hamleyi kendin oynadın sonra bilgisayara bağladın :D
Ya zekiii kankam benim ya :D
git bir bardak su iç delirtme adamı ya. pozisyon olarak gerinde kalmadım çünkü berbat oynadın.
yenilince ağlama ilk oynadığımız oyunda bile senden 10 küsür sayı öndeydim ama sen yendin o zaman bile ağlamadın çünkü sonunda kazandın diye.
birde magnustan örnek varmiş adamın rakibi senin gibi birisi değil tabi ki pozisyon olarak hata yapacak. seni 2 dk da bitirir.

@Prodesmotes bu oyunu incele bak hileyi sende fark edeceksin :D Beyazın tüm hamleleri bilgisayarla uyumlu :D sıfır hatta hamle kaybı bile yok sadece 2 tane .d

Hayır yenmesi problem değil ama hile ile yenip fark etmeyeceğimi sanması komik ya :D :D

@Fındık Koçanı kanka her şeye rağmen sevdiğim bir arkadaşımsın ama bugün cidden çok güldürdün beni :D

geçen dedim ya şımarık, kendini beğenmiş, gösteriş peşinde koşan bir çocuksun. işte böyle havanı alırlar. yenilince siteye yazamayacak dedim içimden yediremeyince hile diyor hashfashfha

adam sana kaç kere umrumda değilsin dedi hala adamı etiketliyorsun valla pes.
dediğin hile yönteminide tam anlamadım ama hile varsa şikayet et bakalım. ya hazmet ya kendini haklı çıkart.
iftira atarak kendini rezil edersin sadece.
hem bilgisayar oynuyor diyor hem hata yapmış diyor bu mantıken mümkün değil.

@Prodesmotes bu oyunu incele bak hileyi sende fark edeceksin :D Beyazın tüm hamleleri bilgisayarla uyumlu :D sıfır hatta hamle kaybı bile yok sadece 2 tane .d

Hayır yenmesi problem değil ama hile ile yenip fark etmeyeceğimi sanması komik ya :D :D

@Fındık Koçanı kanka her şeye rağmen sevdiğim bir arkadaşımsın ama bugün cidden çok güldürdün beni :D

Bana temiz göründü. Gayet basit, temel varyasyonlar uygulamış. Yine ileri hattaki piyon, at zafiyeti yaşamışsın. Mal gibi fil vermişsin. Açık hattaki kale oyununu rok yaptığı an tahmin ettim ama oynarken düşünememişsin.

Mızmız bebeler gibisin, biraz olgunlaş.

Cübbeli Ahmet'in satranca dair konuşması şöyle:

Müslümanım diye dolanıp da satranç oynayan da ne bileyim...

diyanet fetva veriyor ben satranc oynuyorum diye namazi kacirmiyorum ama coolumsu ne yapiyor bilemem asdffavv

• Beğen
Tepkiler: glu
Bir atasözü yalancının mumu yataıya kadar pardon coolumsu fark edene kadar yanarmış asdfgghh :D

Sanki twitterda terörü aklayan biziz de bana konu üzerinden çatıyorsunuz.. Gökhan’ın yaptığı normal mi yani vicdanınıza bırakıyorum. Terör örgütü bile bir olayı ben yaptım derken birinin çıkıp onlar yapmadı onlar pek masumdur demesi normal mi?

Ya arkadaşlar biraz olayları değerlendirirken nesnel ve tarafsız olun.. Ya gerçekler hakem olsun aramızda.
tmm

xxx.PNG

oyunun sonuna kadar berabere gelmişiz, burada benim piyonumu yiyemedi hata yaptı, ben vezir yapıncada yenildi. bilgisayara karşı oyunun burasına kadar gelmesi imkansız, bilgisayar milyonlarca hamleyi analiz ediyor senin dayanabileceğin bir kaç hamledir. piyonumu engelleyemediğin için çılgına dönmen sonucu hırs yapıp her türlü iftirayı atıyorsun. @Coolumsu

dünyanın en iyi satranç büyükustası bile bilgisayara karşı çıkamıyor.
Sallarken bunlarıda göz önünde bulundur.
Resim gayet açık son anda yenilmişsin.

Kardeşim boş yapma, adamın mesajında benimle ilgili bir şey yok. İhbar ettiğiniz birisi engellendi diyor. Engellenen kişi ben miyim yazıyor mu?
Adam demek ki herkesi şikayet ediyor tutarsa tutuyor.
Satranç hiç oynadın mı bilmiyorum da ben telefondan oynuyorum görünüyor mu bilmiyorum ama hile yapmak için en azından bilgisayardan falan girmen gerektiği kanaatindeyim. Benim konum başka. Hile ile oynayanda çok bariz belli olur. 3-4 hamle önceden planlı bir atak yapar sende dersin bu puandaki birisi bu taktiği düşünemez diye, benim oynadığım oyuna bak hepsinde kendi beceriksizliği var. Benim puanım falanda düşmedi. Hesabı kapattığıma pişman ettiniz ya. Ben yıllardır kullandığım hesabı da kapattım bu oyuna sinir olmakla ilgili bir şey. Hilesiz olduğuna emin olduğu başka platformda da oynarız site ismi versin yeter. Yenilince ağlayanlara destek olup kendinizi küçük düşürmeyin.
dostum yasaklanan nick umyt1453 bu nick sana ait değil mi ? mesajında benimle alakalı birşey yok diyorsunda bu nickin yasaklandığı yazıyor? herkesi ihbar etmesi birşeyi değiştirmezki ihbar ettiği kişiler analiz edilir ve hile yaptığı kesinleşirse yasaklanır senin nickin gibi aynı? zaten hile yapmıyorsa uyarı gelmez @Coolumsu ya yada uyarı gelse bile rapor ettiğiniz kişide hile rastlanmadı gibisinden uyarı verir veya hiç uyarı vermez ama hile yaptığı kesinleşirse senin nickin gibi uyarı gelir rapor ettiğiniz kişi banlanmıştır veya yasaklanmıştır diye.
Vallahi bilemiyorum telefondan girdiğin kesin mi inanmalımıyız buna ? xD
he ayrıca telefondan hile yapılıp yapılmadığını bilmiyorum @Coolumsu daha iyi bilir
satranç biliyorum ama okadar iyi değilim bu arada her türlü yenersin beni : ) :D

Ayrıca şu yazdığın olayı kimse yemez > Hesabı zaten ben kapatmıştım o verilen uyarı sahte filan algısı hiç inandırıcı değil eğer önceden hesabı kapatsaydın şöyle bir uyarı vermeliydi kanaatimce > bu kullanıcı adında biri yok veya bu kullanıcı adı zaten öncede kapatılmış uyarısı verilmeliydi? sen ban yedikten sonra yasaklandıktan sonra gelip ya biri bana gelip küfr etti bende ona ettim veya etmesemde tartıştık sonra sinirlendim hesabımı kapattım yani bu yazdığın olayı kimse yemez inanmaz
Vallahi, Coolumsuyla bir samimiyetim yok ki onun tarafında olup onu destekliyim? ona destek oluyorsun filan yazmışsında ? sadece olayı sorgulayıp yorumumu fikrimi dile getirdim hepsi bu ?

boş yapma demişsinde brom yok telefon ver yemin edicem sana sen burdan yazsam inanmazsın filan adam sana diyor telefona gerek yok burdan Yemin et inanıcam ama görüyorum ki sen hala yemin etmemişsin
yemin etde iş tatlıya bağlansın en iyisi ?

ayrıca hile dediğimiz olayda kendin oynayacağına , bilgisayarı oynatmışsın otomatik olarak telefonda bu özellik varsa hile yapmış olma ihtimalin yüksek bilgisayarı oynatmak olayıda robot yani bilgisayar senin yerine oynuyor oynaması içinde illa senin bilgisayardan giriş yapman gerekiyor mu orasını bilmiyorum telefondanda o özelligin olması lazım diye tahmin ediyorum?

dostum yasaklanan nick umyt1453 bu nick sana ait değil mi ? mesajında benimle alakalı birşey yok diyorsunda bu nickin yasaklandığı yazıyor? herkesi ihbar etmesi birşeyi değiştirmezki ihbar ettiği kişiler analiz edilir ve hile yaptığı kesinleşirse yasaklanır senin nickin gibi aynı? zaten hile yapmıyorsa uyarı gelmez @Coolumsu ya yada uyarı gelse bile rapor ettiğiniz kişide hile rastlanmadı gibisinden uyarı verir veya hiç uyarı vermez ama hile yaptığı kesinleşirse senin nickin gibi uyarı gelir rapor ettiğiniz kişi banlanmıştır veya yasaklanmıştır diye.
Vallahi bilemiyorum telefondan girdiğin kesin mi inanmalımıyız buna ? xD
he ayrıca telefondan hile yapılıp yapılmadığını bilmiyorum @Coolumsu daha iyi bilir
satranç biliyorum ama okadar iyi değilim bu arada her türlü yenersin beni : ) :D

Ayrıca şu yazdığın olayı kimse yemez > Hesabı zaten ben kapatmıştım o verilen uyarı sahte filan algısı hiç inandırıcı değil eğer önceden hesabı kapatsaydın şöyle bir uyarı vermeliydi kanaatimce > bu kullanıcı adında biri yok veya bu kullanıcı adı zaten öncede kapatılmış uyarısı verilmeliydi? sen ban yedikten sonra yasaklandıktan sonra gelip ya biri bana gelip küfr etti bende ona ettim veya etmesemde tartıştık sonra sinirlendim hesabımı kapattım yani bu yazdığın olayı kimse yemez inanmaz
Vallahi, Coolumsuyla bir samimiyetim yok ki onun tarafında olup onu destekliyim? ona destek oluyorsun filan yazmışsında ? sadece olayı sorgulayıp yorumumu fikrimi dile getirdim hepsi bu ?

boş yapma demişsinde brom yok telefon ver yemin edicem sana sen burdan yazsam inanmazsın filan adam sana diyor telefona gerek yok burdan Yemin et inanıcam ama görüyorum ki sen hala yemin etmemişsin
yemin etde iş tatlıya bağlansın en iyisi ?

ayrıca hile dediğimiz olayda kendin oynayacağına , bilgisayarı oynatmışsın otomatik olarak telefonda bu özellik varsa hile yapmış olma ihtimalin yüksek bilgisayarı oynatmak olayıda robot yani bilgisayar senin yerine oynuyor oynaması içinde illa senin bilgisayardan giriş yapman gerekiyor mu orasını bilmiyorum telefondanda o özelligin olması lazım diye tahmin ediyorum?

Benim nickim yasaklandığı falan yok iyi bak ben hesabı kapattığım için kapandı yazıyor sadece.

hesabı ben kapattım, zaten hile olaylarında hesap kapanması diye bir şey yok. İstersen hesap aç deneyelim görürsün. Bir şey bilmiyorsun, siteye belki üye bile değilsin ama varsayımlar üzerinden iftira atabiiyorsun?

Ben bu oyunu zevk için oynuyorum, coolumsu hile yapsa bile onu gizleyebilir yani gerçek anlamda adamın ne kadar iyi olduğunu bilemezsin. kaç yıllık üyeler bile destek alıyor. Ya iyi bilen birisiyle beraber olup oynuyor ya bir arkadaşı yanında destek oluyor vs...
Benim takıldığım yenip yenmemek değil zevk için gel oynayalım diyen birisi yenilince yenildim de geç ne bu namus meselesine çevirip uğraşıyorsun.

birisini desteklemen için samimi olmana gerek yok sıkılmış olayı bilmeden 2 resime bakarak boş yapıyorsun onu diyorum.

bilgisayar ya da telefon, coolumsunun ya da senin dediğin bir mantıkta oyun oynasam zaten adamı 2 dk da yenerdim.
bilgisayarı yenebilecek bir insan yok, sana taş bile yedirmeden mat eder hatta.
oyun görüntüsünü koydum son anda piyonu vezir yaptım ve yendim, bilgisayar vs olmadığı çok belli.

istediğini düşün ya umrumda değil bir gün iftiraya maruz kalırsan sen sakin cevap verirsin.

Ayrıca oyun geçmişine bak zaten puan olarak hala benim yendiğim görünüyor. Benden değil başkasından puan almış belli.
Olayda benim ismim yok, sadece ben hesabı kapattım diye adam ondan faydalanıyor.

dostum engellendiğin saat yazmıyor ?

ihbar ettiğiniz biri engellendi yazıyor < ve saat belirtilmemiş ayrıca 15 saat öncesinden engellenmiş olabilirsin

ekranda görülen şey sadece 8 saat önce puanların geri geldiği

seni 15 saat önce engellemiştir sistem bir süre sonra puanları culumsuya iade etmiştir bukadar basit.
ve puanları iade ederkende liches hizmet şartlarını ihlal eden biri yazmış dogal olarak xd

ama hile yapmadıgına inanıyorum dostum

şayet , ihbar ettiğiniz biri engellendi 8 saat önce yazsaydı bu savunman geçerlilik kazanırdı.

tabi @Coolumsu bey daha iyi bilir biz nerden bilek bu işleri xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri