Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1338 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halen clubberım değilen bir şey yok :)
Sanalda sevgili arayan biri olarak yani bu asosyalliğinle beni eleştirecek konumda değilsin.. :)

Hadi fazla uzatma. Molla da sensin yobaz da..
Halen derken? Van halen mi?

Sen su anda neden levent kirca karsisinda oturan fatih altayliya bagladin moruk rahat ol ya sinirlenicek bisi yok.

Sana sinirlenmiyorum sinirlenecek kadar ciddiye alınacak biri değilsin..
Aslında insanlar senin ilmini ve felsefeni birazcik kavrasalar ve gelicek nesillere aktarmak icin biraz caba sarfetseler dunya daha yasanir bir hale gelir ama...
Rabbim bize de senin gibi rahmana gelmeyi nasip etsin..

Hiç bilmediğin bir konuda konuşman..
19 konusunu anlamaya sizin aklınız yetmez..
Bu sayı bir testtir, müşriklerle müslümanları ayırıyor..

Eğer gerçekten samimiyseniz çürütün bu sayı hakkındaki iddiaları..

Birilerinin videosunu koyup onun ağzıyla papağan gibi konuşmak mı bilgi sahibi olmak oluyor?
Kesin sen de insanlık için bir testsin sadece 19 rakamı değil.
Evladım senin derslerin yokmu? Tıp derslerini buradan mı takip ediyorsun?
Bence diplomayı aldığın gün kesin ayın 19'una tesadüf gelecek ve sana gelen tüm hastalar da sadece her ayın 19'unda tedaviye gelecekler. Başka türlü bir tıp bilgin olamaz zaten.

Mezun olunca diplomamı atarım.. :)
@Prodesmotes ile karıştırma beni melnur..
Mezun olursun tabiiki, olmazsın demedim. 19 rakamı seni kurtarır, bir dönemler bazı öğrencileri önceden çalınan sorular kurtarıyordu.
Mezun olmak sorun değil, soruları çalanlar da mezun oldu, hatta en iyi yerlere yerleştirildiler ama bilgi sıfır olunca diploma bir b*ka yaramıyor şımarık çocuk. Bak mesela gizli aşkın Tayyibin de diploması var ve o diploma ile kendisini alım zannediyor ama memleket sayesinde uçuruma hızla ilerliyor. Sen tüm gücünü 19 rakamından alıyorsun. 19'dan önce ve sonrası bir hiçsin, hastalar yandı vallahi.

Aklını kulkanmayan sorgulamayan ancak atalarının inancına uyan insanlar benim söylediklerimi anlayamazlar..

Sen de anlayamazsın..
Gayet bilgiyim, ben senin gibi hayatı forum sitelerinde siyaset eleştirip dünyayı masa başında kurtaranlardan değilim.. :)

Benle kendini karıştırma melnur.. Sen önce foruma nereli olduğunu açıkla..
Onun için gece yarılarına kadar burada sayısız başlık açıyorsun, her şeye maydanoz oluyorsun,.....
Sen sorgu memurumusun?
O kadar önemli ise karşındakinin nereli olduğu kendin neden yazmıyorsun? Çocukça sorular ciddiye alınmaz öğren bunları.

Coolumsu belki oda o adamların sınavıdır yer yüzünde...
çok şey etme

Puta secde etmek mi İslamdır? Açıklasana şu sözleri?

minah.jpeg

şaka mı yapıyorsun ciddi misin? adam orada puta secde etmemizi mi emretti demek istedi sence yoksa birisine tam bağlı olmak ne demek onu mu anlatmış?

şeyhe bağlanmak zaten onu kendinden iyi bir mertebede görmektir, kendinden iyi olduğu için ona bağlanıp onun yolunu takip ediyorsun. Adam orada abartı örnek vermiş, peygamberimizede şu dağın arkasında düşman var dersen inanırız denmiş ya o mesele.

kendine gel sen tıp okuyacak zekaya sahipsen böyle saçma kelime oyunlarına gelmemen lazım.

Sen şaşırmışsin coolumsu cidden menzil ile uğraşan çok var nakşibendi tarikatı yıllardir var

İslamiyet dininde bir adama secde etmek var mı peki?

Yalnız O'na (Allah'a) kulluk ediyorsanız, ne Güneş'e ne de Ay'a secde edin. Onları yaratan Allah'a secde edin.” (Fussilet 37)

videoda ne oldugu konusunda aklina ilk gelen sey oldugunu dusunmen cok sacma, ameliyati ilk defa goren birisi adamin teki kesiliyor sanabilir.

senin dusundugun gibiyse bile bu videodaki adamlarin menzil ile alakasini nerden biliyorsun? video basliginda menzil yazmasi senin icin yeterli mi?

kandırılma diye uyariyorum.

@Coolumsu aga uzaylilar seni kacirip program atip dunyaya gerimi yolladı? Olm kim ne yazsa 19 mucizesi diyosun? Ulan 1 aya kadar normal garip guraba kisilik testi postlari atiyordun. Yakisiklimiyim muhabbetleri yapiodun. Noldu la sana? Tarikatlara inanmayin diosun da sen de 19 a tapion mk? O nolcak? Hangi numeroloji videosunu izledin? Omer celakilla ogrenci evinemi ciktin olm?

Liste daha uzar ben burada boş yere 19 mucizesi deyip durmuyorum.. Çünkü kişiler önemsiz önemli olan bir zihniyet ile mücadele edebilmek..
Kula kulluk insan köle yapar, gerçek ise insanı özgür kılar..
İslam bu değil ama işte İslam bundan bizi kurtarmaya gelen bir din ama işte şirk böyle bir şey.. Şirk varsa bir yerde kesinlikle din istismarı da vardır..

ahahahs 19 mucizesi ne ya o her boka gülen edipin ve peygamberligini ilan eden hocasinin sacmaliklari degil mi

@Coolumsu aga uzaylilar seni kacirip program atip dunyaya gerimi yolladı? Olm kim ne yazsa 19 mucizesi diyosun? Ulan 1 aya kadar normal garip guraba kisilik testi postlari atiyordun. Yakisiklimiyim muhabbetleri yapiodun. Noldu la sana? Tarikatlara inanmayin diosun da sen de 19 a tapion mk? O nolcak? Hangi numeroloji videosunu izledin? Omer celakilla ogrenci evinemi ciktin olm?
Beni tanımadığın o kadar belli ki.. 1 ay değil 4 sene öncede ben aynı yerdeydim.. Sandığın gibi yeni 1 aydır bir aydınlanma değil.. Tanıyanlar gayet iyi bilir çizgimi.. :)
Aşağıdaki konuların tarihine bak.. Zaten yakışıklıyım sormama gerek var mı ki ? :D
@melnur bile bunu kabul etmek zorunda kaldı asjksdjhs.. :D :D

Ben de bir çelişki ya da bilgi eksikliği gibi bir şey yok aksine bu konularda fazla bilgili olduğum için açıyorum..
Biz hayata sorgulayarak baktığımız için ne siz ateistler ne de o ataistler(atalar dinini yolcuları) bizi anlayamaz.. Çünkü biz farklıyız sizden.. Bilen ile bilmeyen hiç bir olur mu?

Edip Yüksel - Şeyhülşeytanlar Niye Kaçıyorlar? (2017)
Tarikatçı İle Müslüman Arasında “Ete Kemiğe Büründü” Tartışması Hangisi Haklı? (2019)
Geylani Şeytanının Sapıklıkları (2019)

Son düzenleme:
Beni tanımadığın o kadar belli ki.. 1 ay değil 4 sene öncede ben aynı yerdeydim.. Sandığın gibi yeni 1 aydır bir aydınlanma değil.. Tanıyanlar gayet iyi bilir çizgimi.. :)
Aşağıdaki konuların tarihine bak.. Zaten yakışıklıyım sormama gerek var mı ki ? :D
@melnur bile bunu kabul etmek zorunda kaldı asjksdjhs.. :D :D

Ben de bir çelişki ya da bilgi eksikliği gibi bir şey yok aksine bu konularda fazla bilgili olduğum için açıyorum..
Biz hayata sorgulayarak baktığımız için ne siz ateistler ne de o ataistler(atalar dinini yolcuları) bizi anlayamaz.. Çünkü biz farklıyız sizden.. Bilen ile bilmeyen hiç bir olur mu?

Edip Yüksel - Şeyhülşeytanlar Niye Kaçıyorlar? (2017)
Tarikatçı İle Müslüman Arasında “Ete Kemiğe Büründü” Tartışması Hangisi Haklı? (2019)
Geylani Şeytanının Sapıklıkları (2019)
Aga gel ben seni bi mektebe götürim he açılırsın? Nedersin?

• Beğen
Tepkiler: 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri