Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1339 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum engellendiğin saat yazmıyor ?

ihbar ettiğiniz biri engellendi yazıyor < ve saat belirtilmemiş ayrıca 15 saat öncesinden engellenmiş olabilirsin

ekranda görülen şey sadece 8 saat önce puanların geri geldiği

seni 15 saat önce engellemiştir sistem bir süre sonra puanları culumsuya iade etmiştir bukadar basit.
ve puanları iade ederkende liches hizmet şartlarını ihlal eden biri yazmış dogal olarak xd

ama hile yapmadıgına inanıyorum dostum

şayet , ihbar ettiğiniz biri engellendi 8 saat önce yazsaydı bu savunman geçerlilik kazanırdı.

tabi @Coolumsu bey daha iyi bilir biz nerden bilek bu işleri xD

son 2 bildirimin aynı anda geldiği çok belli evet doğru demek bu kadar zor demek neyse sağlık olsun.

saçma bir sayı bulmuşlar eğleniyorlar dine bakışa bak
bu adam zeki mantıklı açıklamaları var ama bu 19 meselesi saçmalık
@Coolumsu gibi yakışıklı insanlar neden bu adama inanıyor anlamıyorum.
özür dilerim sadece yakışıklı değil hem yakışıklı hem fiziği mükemmel.

19 tarikatı lideri şımarık çok bilmiş çocuk coolumsu.

Ne güzel :)
Keşke benle uğraşanlarda yok olsalar tamamen..
Neden uğraşıyorlar senle? Belki de uğraşmıyorlar ama sen öyle zannediyorsun. Seninle uğraşılacak bir neden bilmiyorum, vakit kaybetmek olur, sana boşu boşuna değer yüklemek olur,.... Yani seninle uğraşmak seni yüceltir şımarık çocuk.

Ben dinci değilim milliyetçi de değilim bu iki kelimeyi de hiç sevmem..

Cumhuriyetçiyim
Ulusalcıyım tam bağımsızlıktan yanayım ve ülkemin bölünmesini isteyen abd kölesi teröristlere karşıyım.. Aramızdaki fark bu..

Biz gücümüzü doğruluktan alıyoruz, pkk artığı hdp gibi terör sempatizanı partilerden değil öncelikle bunu biliniz..

Bu arada bu ülkeyi bölemeyeceksiniz . Nokta.
Birini eleştirmeden önce o kişiyi bir tanıyın..
Bölememek? Millet vs Zillet ittifakı akımını komutan logar`mı yolladı zannediyorsun hacı? Nefret siyaseti yapan tek iktidar varken hem de?

Son düzenleme:
O lafları git o lafları diyenlere sor.. :)
Ben demediğim bir şeyden sorumlu deilim..
"Bu ülkeyi bölemeyeceksiniz" dediğin için sana dedim dostum. Onu yanlızca siyasiler değil sokak da karşıt görüşlü herkes sen gibi bir birine söylüyor zaten.
En basiti seninle karşıt görüşte olan birisine ve "bölmek" gibi ağır bir itham da (ki demeden önce tam tanıyın der bir coolumsu atasözü) "sohbeti sonlandırabilecek ve kısa yoldan haklı çıkacak , ayrıca karşı tarafa algıları en negatif yönde evrilmeye sebep en güçlü iktidar hükümet cümlesi" kullandığın için söyledim.

"Bu ülkeyi bölemeyeceksiniz" dediğin için sana dedim dostum. Onu yanlızca siyasiler değil sokak da karşıt görüşlü herkes sen gibi bir birine söylüyor zaten.
En basiti seninle karşıt görüşte olan birisine ve "bölmek" gibi ağır bir itham da (ki demeden önce tam tanıyın der bir coolumsu atasözü) "sohbeti sonlandırabilecek ve kısa yoldan haklı çıkacak , ayrıca karşı tarafa algıları en negatif yönde evrilmeye sebep en güçlü iktidar hükümet cümlesi" kullandığın için söyledim.
Arkadaşı tanıyorum fikirlerini biliyorum..

Cumhuriyetimize saldıranlara bende karşıyım ama çözüm pkknın siyasi ayağı hdp değildir.. Ya bu Hdp denen parti bu ülkede iç savaş çıkartmaya çalışmadı mı? Bir anda herkes neden hdp sevdalısı kesildi işte bu iki yüzlülüktür, bunu eleştirmeye devam edeceğiz..

Pkk iğrenç bir terör örgütüdür, onu hak arama davası gibi gösterenleri eleştirmeye devam edeceğim.. 40 bin insanın katili bir örgütü şirin gösteremezsiniz.. Emperyalizmin kölesi olmuşlar..

Bu arada ben daha fikirleri nedeniyle bir kişiyi bile raporlamış değilim herkes fikrini özgürce ifade etsin hakkıdır ama eleştiriye de açık olacaksın bu hayatta..

Arkadaşı tanıyorum fikirlerini biliyorum..

Cumhuriyetimize saldıranlara bende karşıyım ama çözüm pkknın siyasi ayağı hdp değildir.. Ya bu Hdp denen parti bu ülkede iç savaş çıkartmaya çalışmadı mı? Bir anda herkes neden hdp sevdalısı kesildi işte bu iki yüzlülüktür, bunu eleştirmeye devam edeceğiz..

Pkk iğrenç bir terör örgütüdür, onu hak arama davası gibi gösterenleri eleştirmeye devam edeceğim.. 40 bin insanın katili bir örgütü şirin gösteremezsiniz.. Emperyalizmin kölesi olmuşlar..

Bu arada ben daha fikirleri nedeniyle bir kişiyi bile raporlamış değilim herkes fikrini özgürce ifade etsin hakkıdır ama eleştiriye de açık olacaksın bu hayatta..
Okey baboli onlar doğru ama biraz daha sakin ol .d çok çabuk hiddetleniyorsun

Bu forumda iktidaerı en çok tenkit eden benim boş sözler bunlar :))

Bu forumda iktidaerı en çok tenkit eden benim boş sözler bunlar :))
Biliyorum aga görüyorum zaten sezarın hakkı sezara ama istemeden de olsa tarzın otarafa kayıyor. Arada kravatını yokla bi bak sağa sola kaymasın hiddetlendiğinden .d.d.d
Bazen ayık kafa ile çekilmiyor yazdıkların , bazen tam mantıklı konuşuyorsun .d sonra diyorum bu adam troll`mu yapıyor yoksa harbici bir NPC`mi

Bunların hepsine tek tek açıklama yaptım ama ısrarla aynı şeyleri haklı gibi yazmaya devam etmiş. Yazık yani ne diyeyim.

1) Dünya şampiyonu bile böyle oynamazmış, dünya şampiyonu kendi seviyesindeki adamlarla oynadığı için tabii ki seni yendiğim gibi başarılı oyun çıkartamaz. Şöyle düşün ronaldo ve arda turan maç yapsa ronaldo nasıl ezer, ama ronaldo ile messi maç yapsa başarı oranları düşer çünkü rakip zor. Bu kadar basit bir mantığı anlamayıpta hala uzatıp kendinizi rezil etmeyin.

2)Ceza yedin hesabın kapatıldı dendi, öyle bir şey olmamasına rağmen ceza yesem bile ceza tarihinden sonra maç oynadığımı ıspatladım yani hesabım kapatılmamış. Yine rezil olup açık aramaya çalıştınız.

3)Benim hesabımın engellendiğini söylediniz ama hesabımın engellendiğine dair hiç bir ibare yok orada sadece hesap engellendi yazıyor yani başkasını şikayet ettiği de açık. İsim yazmamasına rağmen beni suçladınız, amaç başka çareniz kalmaması.

4)@coolumsu hesabımı ben kapattıysam Allah belanı versin :) sen şikayet edip kapattıysanda benim versin. Ben kapattığıma dairde her türlü yemin ederim çünkü kendime güvencim tam. Sana yukarıda da kanıtladım ama insanları sistemi bilmiyor diye kandırmaya çalışıyorsun sana acıyorum sadece.

5) ilk oyunda iyi oynamamıştım diye itiraf ediyorsun sonrada kıvırıyorsun. Kabul etmeye başlaman güzel.

6)Küfür ettim hesabım kapatıldı demedim her zamanki gibi iftira atıp kenara çekilme, orada dediğim rakip yenilince küfür etti ve bende karşılık verdim diye ceza aldım dedim. Ceza aldım dediğim üyeliğin kapanması değil. Her ceza alanın üyeliği kapatılmıyor onu bile bilmiyorsun.

7) Daha önce oynadım nasıl oynadığını biliyorum demişsin, seninle ilk oyunumuzda seni çok fena ezmedim mi? 13 puan falan öne geçtimde şansa son anda yendin, o zaman niye ağlamadın bu kadar? O maçta yenilseydin yine ağlayacaktın değil mi foruma girip hazır bekledin, yenince de vazgeçtin. Senin karakterin bu demekki.

8) Önceki oyunda böyle oynamadı gibi saçma bir açıklama yapmışsın, benim oyunum senin verdiğin pozisyon açıklarına göre gelişir. Sen kötü oynadın ve ezildin.Eğer bana kanka bugün hastaydım, yorgundum vs bir şey desen belki sonraki gün yenebildin,bende bazı dikkatimi dağıtan durumlarda çok kötü oynayıp maçı yarıda bırakıyorum. Sen erdemli olamadın, yenilmeli hazmetmeyi bileceksin. Son mesajım bu sana 1 haftadır kendimi kanıtlamak zorunda değilim.

Basit bir oyunda bile sırf konum biraz daha hit alsın diye, biraz daha yenilgimi kapatayım diye saçmalıyorsun.

Son olarak ben her türlü sana açıklamayı yaptım. Sen ise enimle ilgili hiç bir engelleme olayı yokken, İsmim geçmezken sadece ''biri engellendi'' yazmasına rağmen o benmişim gibi algı yaptın senin bu tavrın ne olduğunu gösterdi. İstediğin kadar iftiraya devam et bir daha seninle muhatap bile olmayacağımı bil.

Güle güle.

Bak kim vatansever kim vatan haini bilemeyiz. Kendimiz gibi dusunmeyeni vatan haini yapıyoruz. Ancak şu var. Madem bu adamlar teröre destek veriyor veya sempati besliyorlar bu adamların aday olmasına veya parti kurmalarına neden izin verildi yada herhangi bir siyasî partiye üye olmalarına hatta APO itinin yeğeni şuan milletvekili işte sistemin bozukluğu buradan belli belli bir siyasî parti oy almak için bazı imkanlar veriyor ama o kişiler o partiye değil muhalefete oy verince koro halinde herkes onlara terörist imasında bulunuyor. Bende diyorumki HDP lilerin yerinde olsam madem biz teröre destek oluyoz bize oy verenler terorist hodri meydan AKP & MHP meclis çoğunluğu sizde biz istifa ediyoruz. Istifalarimizi kabul edin .Kim samimi hep beraber görelim.
Sen vatanseversin-yani biz öyle biliyoruz-, vatan düşmanlarının yerine koyma kendini :) :) :)

1) Dünya şampiyonu bile böyle oynamazmış, dünya şampiyonu kendi seviyesindeki adamlarla oynadığı için tabii ki seni yendiğim gibi başarılı oyun çıkartamaz. Şöyle düşün ronaldo ve arda turan maç yapsa ronaldo nasıl ezer, ama ronaldo ile messi maç yapsa başarı oranları düşer çünkü rakip zor. Bu kadar basit bir mantığı anlamayıpta hala uzatıp kendinizi rezil etmeyin.

saçma sapan bir örnek hile yaptığın yani bilgisayarı devreye soktuğun analizlerle ap açık belli.

2)Ceza yedin hesabın kapatıldı dendi, öyle bir şey olmamasına rağmen ceza yesem bile ceza tarihinden sonra maç oynadığımı ıspatladım yani hesabım kapatılmamış. Yine rezil olup açık aramaya çalıştınız.

hiçbirşeyi kanıtladığın yok, ceza tarihinden sonra maç filanda oynamadın saat yazmıyor
bunu sana daha öncede açıkladım 8 saat önce sadece puanlar cullumsuya devredildi hepsi bu.
şayet 1 kullanıcı 8 saat önce engellendi yazısı olsaydı bu açıklaman doğru olabilirdi ama öyle birşey yok. sistem anında puanları devredicek diye bir kaade yok örnegin 16 saat önce maç oynamışsın
sistem seni 15 saat önce banlamıştır ve 6 7 saat sonrada cuulumsuya paunları geri vermiştir
ve puanları geri verirken site kurallarını ihlal eden biri yazmış doğal olarak bukadar basit.

3)Benim hesabımın engellendiğini söylediniz ama hesabımın engellendiğine dair hiç bir ibare yok orada sadece hesap engellendi yazıyor yani başkasını şikayet ettiği de açık. İsim yazmamasına rağmen beni suçladınız, amaç başka çareniz kalmaması.

dostum, senin hesabının engellendiği ap açık bir şekilde yazıyor adamın raporu doğru olmasa
teşekkür yazısı gelmez 1 kullanıcı engellendi yazısı gelmez canım kardeşim.

4)@coolumsu hesabımı ben kapattıysam Allah belanı versin :) sen şikayet edip kapattıysanda benim versin. Ben kapattığıma dairde her türlü yemin ederim çünkü kendime güvencim tam. Sana yukarıda da kanıtladım ama insanları sistemi bilmiyor diye kandırmaya çalışıyorsun sana acıyorum sadece.

hiçbirşey kanıtladığın filan yok sürekli kendinle çeliştin ve sitenin kurallarından ve sözleşmesinden bir habersin . hiçbirşey bildiğin yok siteyle alakalı.
bu arada Bela okumak hiç hoş değil kınıyorum seni .s

6)Küfür ettim hesabım kapatıldı demedim her zamanki gibi iftira atıp kenara çekilme, orada dediğim rakip yenilince küfür etti ve bende karşılık verdim diye ceza aldım dedim. Ceza aldım dediğim üyeliğin kapanması değil. Her ceza alanın üyeliği kapatılmıyor onu bile bilmiyorsun.

sonuçta küfr etmişsin he karşılıklı he karşılıksız .s ayrıca bu tezinide kimse yemez dostum bunu daha öncede yazdım sana sen hesabın yasaklandıktan sonra gelip, işte ben bi oyunda karşı rakip bana küfr etti bende ona küfr ettim sonra sinirlendim hesabımı kapattım < hikayesini kimse yemez yani boşuna yazma daha fazla bence D: ayrıca ceza almasan sadece hesap kapatsan puanlar iade edilmez :S

ayrıca sitenin bariz kuralları varken kurallar geçerli değil sayılmaz algısınıda sen yaptın sürekli
bariz bariz site içerisinde yazıyor tüm raporlar inceleniyor tek tek diye
sana göre hile yapan kişiler yasaklanmıyor ama sitede tam tersi yazıyor ?
hile yapan kullanıcılar sana göre engellenmiyor ve hesabı kapatılmıyorsa
cuulumsuya neden uyarı geldi ? kendinle çelişip durdun dostum : )

son olarakta

33.jpg

Son düzenleme:
Bi ara dediki @Coolumsu benim konularım hit konular. Kimse benim gibi hit konu açamaz. Siz prim kazandırmaya devam edin @Coolumsu ya şimdi bu adama kimse kendini beğenmiş kibirli demesin.
Çünkü adam kendini övmeyi sevmiyor.bulent ersoy ne diyor 'Benim Kadar Suçlusun '

Hepimiz suçluyuz

@Fındık Koçanı sana tavsiyem he de geç yahu hile var yok bilemem ama gereksiz polemige girme kendini övmek için herşey yapar:)
Yosun hiçbir bilgin olmayan bir konuda ne işin var? Git sen forum oyunlarında laf sokma görevini yap :)
@JAGGER senin de Coolumsu'nun multisi olduğuna eminim ama ıspatlayamam :)
Hiçbir zaman multi üyelik açmadım iftira atarken sınır tanımıyorsun arkadaşı tanımıyorum bile ama insanlar hile yaptığını gördüler.. Bu örtmek için böyle iftiralara sarılman çok yanlış..
Baskalarinin kusurlarini örtmede gece gibi ol.
Adabi muaşeret bunu gerektirir.
Ama nerde?
Bu senin söylemen büyüm bir ironi :D
Mantiktan bahseden fındık kocanı bi yasima daha girdim hala yaziyor Xd shdhshshshsj
Daha çooook yaşına girecek o agsgsgs
Suç üzeri yakalandı ashhddhdh

dostum biz bunu denedik cevap veriyorlar
ama senin gelmen lazımmış öyle yazıyor
kullanıcı nickinle beraber buyur

böyle bir sayfa yoksa bana cevap veren kim? ve bana bilgi vermeyen hesabın sahibinin gelmesi lazım diyen kim?
.s vallahi ne sacma sistem yaw bu xD
o deilde 8.sınıf ıngılızcemde efso ha hasdfıkrajdff @Coolumsu sen ne düşünüon bu konu hakknda xS

evet gördüğünüz üzere sayfa açılıyor zaten sayfa açılır açılmaz nereye ne yazacağını biliyorsun okadar basit bir sistemki ama tabiki Fındık Koçanı'nın bahaneleri bir türlü bitmiyor '' dediğin sitede öyle bir alan var ama moderatörle konuşmak için bir alan açılmıyor '' evet gerçektende açılmıyormuş ben uzaylılarla konuştum burda xS neyse sana söylenecek bir sözdaha bulamıyorum Fındık koçanı bye cnm
44223.jpg

Son düzenleme:
dostum biz bunu denedik cevap veriyorlar
ama senin gelmen lazımmış öyle yazıyor
kullanıcı nickinle beraber buyur

böyle bir sayfa yoksa bana cevap veren kim? ve bana bilgi vermeyen hesabın sahibinin gelmesi lazım diyen kim?
.s vallahi ne sacma sistem yaw bu xD
o deilde 8.sınıf ıngılızcemde efso ha hasdfıkrajdff @Coolumsu sen ne düşünüon bu konu hakknda xS

evet gördüğünüz üzere sayfa açılıyor zaten sayfa açılır açılmaz nereye ne yazacağını biliyorsun okadar basit bir sistemki ama tabiki Fındık Koçanı'nın bahaneleri bir türlü bitmiyor '' dediğin sitede öyle bir alan var ama moderatörle konuşmak için bir alan açılmıyor '' evet gerçektende açılmıyormuş ben uzaylılarla konuştum burda xS neyse sana söylenecek bir sözdaha bulamıyorum Fındık koçanı bye cnm
Ekli dosyayı görüntüle 31535

bende açılmıyor adam gibi hangi menüye basıcağımı söyle boş yapmak yerine.

@JAGGER

@Coolumsu

ya bırak bu işleri adam açtığın her konuya yorum yapmış, bir yerde sıkışınca hemen gelmiş, tüm yorum yazışların bile aynı seni tanıyan bunu anlar.
Haydi hepsini geç. Sen foruma girene kadar adamın mesajı yok, senle aynı saatlerde giriyor. Senin işin olmayınca oda girmiyor nedense. Sen çocuk kandır git. Daha öncede coolumsu2 mi ne üyeliği vardı + hiç mesaj atmayan başka bir üyeliğinde vardı onun ismini unuttum. Hiç mesajı olmayan aylar önce üyelik açan sadece senin profiline bakan üyeler peydahlanıyor nedense.
Onu da geç, daha banın açılır açılmaz, yok ben geri dönüşüm kutusunu göremiyorum bilmem ne diye şikayetlere yazamıyorsun, göremediğin bir şeyin olmadığını bile biliyorsun. Sen çok uzun süre banlıydın ve gelir gelmez nedense ilk o mesajı attın. Başka üyeliklerle takılmışsın belli.
Senin yalanlarını yemeyecek kadar zekiyim merak etme. VPN'mi kullanıyorsun, bir arkadaşının evinden vs mi kullanıyorsun bilmiyorum ama, belkide yönetim şüphe duymamıştır hiç. Kendini uyanık sanma.
Ben multi üyelik açmam bunu bil..

Arkadaşı tanımıyorum. Benim konularım hit olduğu için herkes yorum atabilir..
Öyle bir şey olsa zaten yönetim gerekeni yapardı..

Coolumsu2 üyeliğine gelirsek o zamanlar benim hesabıma yavaşlatma uygulanıyordu mesaj atmak için açılmış bir üyelik forumda takılmadım bile :)

Bu konularda beni suçlama istersen forumsalda neden süper moderatörlükten atılma konularını açmayayım :D Sen zararlı çıkarsın :)

Popüler üye olduğum için olabilir mi ahahahags bunu bile kıskanmış insanlar neden profilime bakıyorlar :D

Hile yaptığın ifşa oldu diye bu kadar sinir stress yapma itiraf et kurtul kanka :D
İnsanlara çamur atmak doğru değildir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri