Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1333 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ara git o zaman içinde upte kalmasın
tongue.gif

Tamam

Tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla o forumun eski sahipleri buranın yeni sahibi zaten.. Aradaki en büyük fark da forumların dayandığı sistem..
Orası vBulettin, burası Xenforo.. Teknik olarak burası daha iyi yani
Benim için ikisinin de önemi yok ama irc ile alakam yok ben forumsal için geliyorum. :) Forumsal ile bu forumun eski hali birleşti.. Fazla bir kayıp da olması birleşirken.. O forum daha eski olsa da biz forumsal üyelerinin katkıları ve forumsalın konu zenginliğiyle burası daha öne geçti. Çünkü hiçbir forum asla forumsal gibi olamaz. Aynı amaca yönelik forumlar olunca da rekabet oluyor işte olayın özeti bu .. :)
Bir de kişisel sorunlar..

İsim benzerliği olması normal çünkü ikisi de aynı amaca hizmet eden forumlar.. IRC amaçlı yani..
Teşekkürler bilgi için.

Mesaj atacaklarimi ben belirleyeyim diye Coolumsu .p
İyi bakalım öyle olsun.. Ama bu kadar kendini kapatman kopuk olman yanlış..
Bizler senin düşmanın değiliz. Hepimiz arkadaşız, kardeşiz burada..
Bunu bil yani.. Ben de zaten hiçkimseyi rahatsız edecek biri değilim.

İyi bakalım öyle olsun.. Ama bu kadar kendini kapatman kopuk olman yanlış..
Bizler senin düşmanın değiliz. Hepimiz arkadaşız, kardeşiz burada..
Bunu bil yani.. Ben de zaten hiçkimseyi rahatsız edecek biri değilim.
Ya seninle ilgisi yok Coolumsu. Gereksiz olaylar oldu o yuzden kapattim, bakma sen edriye : ))

Kime kaldığını bilmem de terör örgütlerine kalmayacak o kesin :)
15 Temmuza kadar bu devlet Fetö terör örgütünün elindeydi çok bilmiş çocuk. Sanki terör örgütünü destekleyen varmış gibi imali yazdığını anlamadım.

Arkadaşlar benim bu aşkta başarısızlığımın nedeni ne olabilir? Acaba fazla havalı ve beklentileri yüksek biri olduğum için mi halen yalnızım? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kız arkadaşından ayrılmanın üzerinden kaç gün geçti? Üstelik kız değil, sen istedin ve şimdi de neden yalnız kalıyorum mu diyorsun?

Beklentiyi yüksek tutabilirsin ancak biraz daha fazla gözlem yapmanı tavsiye ederim. İlişkilerde her türlü tartışma olur fakat saygı kaybolmadığı sürece sabırlı olmak gerekiyor. Sen çok acele rest çekiyorsun, birbirinizi daha iyi anlamak için hem kendine hem karşı tarafa biraz zaman tanımalısın.

Önerilerde bulunabilirsin.
Toplum genel olarak cahil olduğu için sizin gibi okumuş insanları çok sevmezler.
Ben de ilk başlarda seni kıskanıyor tıp okuyamadığım için laf söylüyordum sana ama doğru yolu buldum ve cidden ne kadar bilgili ve değerli bir bilim insanı adayı olduğunu gördüm.
Hem hocam bilim insanlarının aşk hayatları hep böyledir.
Bakın sokrates de öyleymiş mesela.

Doktor değilsiniz nerden bileceksiniz.Ben anlıyorum ben de doktor değilim ama doktor akrabam var o yüzden anlıyorum coolumsu beyi.

Ben onun kadar yakışıklı olsam ve doktor olsam benim de özgüvenim olurdu ve havalı olurdum.

Benim tipim akasya durağı çaycı ali kemal gibi olduğu için ve ilkokul terk olduğum için Coolumsu beye inanılmaz imreniyorum.

Doktor değilsiniz nerden bileceksiniz.Ben anlıyorum ben de doktor değilim ama doktor akrabam var o yüzden anlıyorum coolumsu beyi.

Ben onun kadar yakışıklı olsam ve doktor olsam benim de özgüvenim olurdu ve havalı olurdum.

Benim tipim akasya durağı çaycı ali kemal gibi olduğu için ve ilkokul terk olduğum için Coolumsu beye inanılmaz imreniyorum.
Sadece okuduğum bölümle alakalı değil ben lisede iken de böyleydim.. Kızlar hep benle sevgili olmak için peşimden koşarlardı ama benim içimde hep bir şeyler eksik kaldı.. Ne bileyim fazla mükemmeliyetçiyim sanırım.. Çıktığım çok kız oldu yaşanmış çok şey ama hiçbirisi bana aradığım aşkı veremedi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri