Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çoğu insan körü körün inanıyor, hainlikten değil, cahilliktenAynen öyle ama demek ki bunlarında içinde var ki anıyorlar..
Keşke Yunan galip gelseydi diyen bayağı iğreti bir Akp zihniyetinden ne bekleyebilirsin ki başka?
Ne yani mağdurum diyen kayyum rektör tartışma çıkartmıyor mu böyle diyerek?Bu konudan bile tartışma çıkarttın ya pes![]()
Yine bir şey yok.Sayfayı yenile![]()
Kendi resmini koysaydın bari ama yeni çekilmiş olmalı.Bir daha yenile asdf![]()
Bı oraya gırmedıgın kalmıstıKonumumu boşuna your brain yapmadım.![]()
Yok yaaa sanki seni eğlendirmek gibi bir görevim var. Hadi git başka kapıya kavga arıyorsan. Kendini ne zannediyorsun.Ne sıkıcı birisiniz![]()
Ben coolumsu tanıştığımıza sevindimYok yaaa sanki seni eğlendirmek gibi bir görevim var. Hadi git başka kapıya kavga arıyorsan. Kendini ne zannediyorsun.
Beli belli çok coolsun zaten.Ben coolumsu tanıştığımıza sevindim![]()
![]()
Teşekkürler, tanımadığın kişilere tavsiyede bulunma derim çünkü çok bilmişlik yapmış olursun. Kendi kendisini öven cool zat.Aynen asosyal de değilim.
Tek işim evde oturup ona buna sallamak değil..
Size de tavsiye ederim..![]()
Hateme niye aferin?Coolumsu talan etmişsin forumu , aferin sana en büyük aferin de Hatem'e .P
Hateme niye aferin?![]()
Aferin çalışkan çocuk. Devam et çok bilmeye ama şımarmadan.Zaten çok biliyorum..![]()
Pişman mısınız asdfg![]()
Takılacağım şurada 7-8 gün zaten sonra derslerime odaklanacağım..![]()
Tatil diye burdayım![]()
Hediye olarak ne alacaksın?Sen ne zaman mezun olacaksin coolumsu?