ala'turka
Gümüş Üye
Coolumsu iyi niyetlisin ama şunu bilki
yanlış iz peşindesin
yanlış iz peşindesin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yakın zamanda geçtim oradanSilivri duvarlarını yıktılar daha ne olsun?
işte o zaman ki halleriyle şimdiki söylemleri arasında dağlar kadar fark var.Silivri duvarlarını yıktılar daha ne olsun?
TGB Perinçek’in İzinden giden bir gençlik yapılanması. Her ne kadar bunu kabul etmeseler de başkanları ve birçok üyeleri hem Ulusal Parti üyesi hem de yayın döküman açısından o partinin kullandığı araçları referans alıyorlar. Aydınlık gibi.Silivri duvarlarını yıktılar daha ne olsun?
Alakası yok ben insanlara bağlanmam, insanların peşinden gitmem.Perinçek
Coolumsu nun kalbini çalmış
Hayır yanılıyorsun asla çıkmayacaklar, çıkamayacaklar. Bakma sen bay Recebin ve küçük ortağı "kan emicinin" iç siyesete yönelik tribüne konuşmalarına. Onlar sadece siyasi şov yapıyorlar, ABD'ye göbekten bağımlılar.Eninde sonunda çıkılacak zaten bence.. Natoya girmeden önce özgür ve özgüvenli bir ülkeydik. Nato ile birlikte batının oyuncağı bir ülke olduk..
Atatürk’ün tam bağımsız Türkiye’si dururken Nato diye ısrar etmenin bir anlamı yoktur.
Algın o kadar mı bozuldu? Bir psikiyatriye ve nörolojiye görün en kısa zamanda..
Ay tamam.Algın o kadar mı bozuldu? Bir psikiyatriye ve nörolojiye görün en kısa zamanda..
Genelde ileri derece şizofreni hastaları anlaşılmadığından şikayet eder..
Olmayan şeyler iddia etmek diyorsun yani.. Sürekli bir iddialarda bulunmak, gerçek olmayan şeyleri gerçek gibi sunmak zaten şizofreni de sık görülen durumlar.. Algı bozuklukları yine öyle..
Herkes her şeyi iddia ediyor ama gerçekler her zaman için yalan ve sahte hayallerden korkulardan algı bozukluklarından daha iyidir. Sıkıntılı bir durum Allah yardımcısı olsun..
İnsanlarda hazımsızlık yaptığım doğrudur. İlk senden duymuyorum..
Gerek duymadım engellemeye kendini diğer üyelerden önemli hissetmene gerek yok.![]()
Mahkemeler AKP'nin özeli, onlara ait. Bağımsız mahkeme olsa ilk önce AKP yargılanır.Mahkemeler üzerine düşeni yapmıyor çünkü..
Madem öyle terör örgütü Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre legal parti kurup seçime katılabilir anlamı çıkıyor. Bence bayağı çelişkili.Her zaman ilişkiliydi zaten, HDP üyeleri ile ilgili açılan yüzlerce sonuçlanmış dava var.
Videolara düşmüş herkesin malumu olmuş bir konuda HDP ile terör örgütü arasında bir bağlantı olmadığını mı iddia ediyorsun? Adamlar kendi diyor biz buyuz sence değiller mi?
Ben sana böyle bir atıfta bulunmadım. Gereksiz bir cevap vermişsin. Benim çelişkim neymiş bunu dahi göstermeden hem de.Çelişki sen de ben de yok.
Konuşuluyor derken şimdiki gibi diyorum. Yoksa tabiiki her dönem herkes hakkında söylemler oluyor.Yok ilk kurulduğu günden beri konuşuluyor bu konuyu siz takip edememişsiniz.
Bir parti bir silahlı terör örgütü ile bağı varsa kapatılır. Bunun başta duran hükümetle falan alakası yok. Anayasa hükmü.. DTP ve BDP kaptılmıştı hatırlarsanız.
Anayasa herkesi bağlar. İster 1 milyon oy al ister 5 milyon.. İsterse 100 kere ad değiştir yine kur.. Yine kapatılmalı.. Devlet yasaları uygulamaktan çekinmemeli..
Sadece kapatmak da olmaz. Bana sorarsan vekilleri düşürülmeli ve bağımsız mahkemelerce yargılanmalıdır. Siyaset yapmak demek keyfice suç işlemenin adresi olamaz.
Aynı hassasiyeti AKP için de gösteriyormusun? Yani terör örgütü ile ilişkili olana laf ettiğin kadar terör örgütünün medet uman, liderine elçi yollayan, masaya oturan,..... için aynı derecede hassasiyet gösteriyormusun? AKP bunun dışında birde Fetö terör örgütüyle ortaklık yaptı, onlara kozmik odayı teslim etti, binlerce öğrenciyi saf dışı bıraktı, kumpaslar kurup insanları hapse attırdı, yüzlerce kişinin ölümüne sebep oldu 15 Temmuz da, milyarlarca dolar zarar gördü ülke,..... AKP PKK'dan daha mı az zarar verdi bu ülkeye?Yok ilk kurulduğu günden beri konuşuluyor bu konuyu siz takip edememişsiniz.
Bir parti bir silahlı terör örgütü ile bağı varsa kapatılır. Bunun başta duran hükümetle falan alakası yok. Anayasa hükmü.. DTP ve BDP kaptılmıştı hatırlarsanız.
Anayasa herkesi bağlar. İster 1 milyon oy al ister 5 milyon.. İsterse 100 kere ad değiştir yine kur.. Yine kapatılmalı.. Devlet yasaları uygulamaktan çekinmemeli..
Sadece kapatmak da olmaz. Bana sorarsan vekilleri düşürülmeli ve bağımsız mahkemelerce yargılanmalıdır. Siyaset yapmak demek keyfice suç işlemenin adresi olamaz.
Ezbercilik ya da kabul etmek değil o, önemsenmemeniz ve ciddiye alınmamanızla alakalı. Yani kısaca kımsenın umurunda degıl senın ne yazdıgın..
Kendin çal kendin oyna durumu.. ;) Ama siz onu farklı algılıyorsunuz..
Ama mutlu oluyorsanız tabii öyle algılayın. Necip Fazıl’ın bir şiirini eski ahit sanmanızın yanında ne ki bunlar..Size her yer Paris.
Ama dediğim gibi doktora gitmeyi ihmal etmeyin başkaları için tehlikeli olabilirsiniz. Nokta.
"Ama tabii HDP daha öncelikli bir konu bence.. Çünkü anayasaya göre devlet ülkenin birliğinden taviz veremez.Aynen gösteriyorum o dönemlerde yazdıklarımı bi okusan..![]()