Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1332 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatta her şeyin bir ilki vardır Coolumsu Beyciğim. Umarım yalnız olan, diğerlerinden daha iyi olur.

Ama üzülüyorsanız üzülmeyin, sadece bir gün nasılsa.

sevgiler.

Bunlar okunmaz kim okunur peki size göre? Fetullah hocaefendiniz mi okunur? Menzil şeyhinizi mi okuyalım? Rezillüszaman efendinizi mi okuyalım? Kimi okuyalım? İngiliz ajanlarınızı mı okuyalım? Rubin şefinizi mi okuyslım? Yoksa 1000 dairesi olan imamoğlu denen yeni çakma tayyipi mi okuyalım? Üstadınız Deli Kadir’i (Mısırlıoğlu) ‘ nu mu okuyalım? Ne istiyorsunuz siz bu ülkeden cidden anlamıyorum.

Bağımsız olmayalım
Atatürk demeyelim..
Özgür olmayalım ee?
Her şey para mı yani?

Atatürkçü çizgideki vatansever insanlardan neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz?
@climax Atatürk, vatanseverlik, ulusal bağımsızlık, emperyalizme karşı olma bu fikirlerle derdin mi var senin? Çünkü nihat genç tam olarak bunlardan bahsediyor..

@ala'turka bir Türk, bir vatandaş olarak ulusumuzu sevmeyelim mi? ABD bayrakları altında, İngiliz mandasında yaşasak daha mı mutlu olacaktın yani? Bağımsızlık fikri sizi neden bu kadar rahatsız ediyor.. Cidden anlamıyorum. Görüşmeyeli çok değişmişsin alaturka sana yakıştırmıyorum bu yeni halini..

İyi niyetlisin
Bundan şüphem yok
Lakin siyasi olayları, Kuranı bir zemine oturmakta zorlanıyorsun
Dinimizde ulusalcılık yok

80 milyona yakın bir civarı nöronla doğuyoruz diye hatırlıyorum. Ama tabi kişinin yaşamına bağlı bu sayı değişiyor elbette. Ben mesela, sigara kullanan, alkol tüketen, iyi uyumayan birisi olarak sürekli kaybediyorum. Sonra geri geliyor elbette malum beyin tamamen bir mucize. Coolumsu nöronu bazen gitsin bazen kalsın istiyorum. Ama ben iyi bakamıyorum, gidiyor hep. Size karşı hiç önyargılı olmadım, olmayacağım da ama sizin yüzünüzden gidiyor. Çok gözüme sokunca, istemsiz atıyorum sanırım.

sevgiler

Camiler kendine müslüman diyen müşriklerle dolunca bizde kendimize İslam ve Kuran içinden yeni isim aradık rahatsızlığınız niye? İslam akla değer veren tevhid eksenli bir dindir..

Müslüman ismine ben razıyım ama siz değilsiniz, Mevlevisi, Nurcusu, Kadirisi, Sunnisi,Şiisi, şumcusu buncusu geçilmiyor.. Ortalık Allah değilde adamlara ve ölülere tapanlarla doldu..

Ve hepsi de birbirine karşı görünse de birleştikleri tek nokta Kuran karşıtlığı ve akıl düşmanlığı. Hurafe bataklığına batmış kimin naklettiği belli olmayan yüzlerce söz.. Doğru yalan karışmış..

Bu konularda baya bilgi sahibi biriyim. Her türlü tartışmaya da açığım..
Siz diğer isimlerden vazgeçin söz müslüman ismine ilk dönen biz olacağız..
Sen kendini aklı başında biri gibi mi görüyorsun?
Yani seni ciddiye mi almalıyız? Böyle bir konu açan biri bence acilen bir psikoloğa görünmeli.

Yine boş ve gereksiz bir yorum olmuş beni tanımadan kininizi kusmuşsunuz.
kjdfklgv yorum yapmak için seni tanımak gerekiyorsa git bu konuları aile whatsapp grubunda aç, deli mi ne? sormuşsun samimiyetle söyledik işte. bak ben sana bir şey daha söyleyeyim; öyle her söylenene bozulan, ikide bir bu başlık gibi, veyahut "ben egoist değilim yalnızca mükemmelliğimi fark etmemem imkansız" gibi mastürbasyon konuları açan adamdan cool/havalı olmaz. sendeki daha çok kendini kanıtlama çabası, ben buradayım beni onaylayın dürtüsü. seni bu hale kimler getirdiyse büyük vicdan borcuna girmişler. 3-5 sene sonra burada yazdıklarını biri getirip önüne koysa tam ıslatıp ıslatıp dövülmelik çocukmuşum dersin.

Son düzenleme:
Kız kıskançsa ben ne yapayım?
Arkadaşlar benim bu aşkta başarısızlığımın nedeni ne olabilir? Acaba fazla havalı ve beklentileri yüksek biri olduğum için mi halen yalnızım? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bu senin başlıktaki ilk yazdığın. Burada bir başarısızlıktan bahsediyorsun, yani kabul ediyorsun ve hatta sebebini dahi soru şeklinde açıklıyorsun.
Ve sonunda bu yazdıklarını unutup işi karşı tarafın kıskançlığına bağlıyorsun.
Umarım ne kadar tutarsız olduğunu görebiliyorsundur.
Ben seni fazla tanımıyorum ama bir kaç yazışmamızın sonunda her şeyi bildiğini söylemiştin. Senin bu tip davranışların eminim arkadaş ilişkine de yansıyor ve karşı tarafı hiçe sayıp hep ben iyisini bilirim mantığı seni bugünkü konumuna getiriyor.
Bu benim sendeki izlenimim. Ha ciddiye alırsın ve biraz kendini sorgularsın veya gene aynı tutum içerisinde kalıp ben daha iyisini biliyorum sen kimsin deyip bir cevapta verebilirsin. Karar senin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri