Kurt
Platin Üye
Bir ara git o zaman içinde upte kalmasın![]()
Tamam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir ara git o zaman içinde upte kalmasın![]()
4 senedir bitmedi okulun, dereceyle bitirirsen bir hayirli olsun deriz .pHediye olarak ne alacaksın?![]()
Teşekkürler bilgi için.Tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla o forumun eski sahipleri buranın yeni sahibi zaten.. Aradaki en büyük fark da forumların dayandığı sistem..
Orası vBulettin, burası Xenforo.. Teknik olarak burası daha iyi yani
Benim için ikisinin de önemi yok ama irc ile alakam yok ben forumsal için geliyorum.Forumsal ile bu forumun eski hali birleşti.. Fazla bir kayıp da olması birleşirken.. O forum daha eski olsa da biz forumsal üyelerinin katkıları ve forumsalın konu zenginliğiyle burası daha öne geçti. Çünkü hiçbir forum asla forumsal gibi olamaz. Aynı amaca yönelik forumlar olunca da rekabet oluyor işte olayın özeti bu ..
Bir de kişisel sorunlar..
İsim benzerliği olması normal çünkü ikisi de aynı amaca hizmet eden forumlar.. IRC amaçlı yani..
Mesaj atacaklarimi ben belirleyeyim diye Coolumsu .pSana neden özel mesaj atılmıyor shinigami?
Geçen önemli bir şey yazacaktım atamadım..
Mesaj atacaklarimi ben belirleyeyim diye Coolumsu .p
İyi bakalım öyle olsun.. Ama bu kadar kendini kapatman kopuk olman yanlış..Mesaj atacaklarimi ben belirleyeyim diye Coolumsu .p
Ya seninle ilgisi yok Coolumsu. Gereksiz olaylar oldu o yuzden kapattim, bakma sen edriye : ))İyi bakalım öyle olsun.. Ama bu kadar kendini kapatman kopuk olman yanlış..
Bizler senin düşmanın değiliz. Hepimiz arkadaşız, kardeşiz burada..
Bunu bil yani.. Ben de zaten hiçkimseyi rahatsız edecek biri değilim.
15 Temmuza kadar bu devlet Fetö terör örgütünün elindeydi çok bilmiş çocuk. Sanki terör örgütünü destekleyen varmış gibi imali yazdığını anlamadım.Kime kaldığını bilmem de terör örgütlerine kalmayacak o kesin![]()
Tamam sorun yokYa seninle ilgisi yok Coolumsu. Gereksiz olaylar oldu o yuzden kapattim, bakma sen edriye : ))
Kız arkadaşından ayrılmanın üzerinden kaç gün geçti? Üstelik kız değil, sen istedin ve şimdi de neden yalnız kalıyorum mu diyorsun?Arkadaşlar benim bu aşkta başarısızlığımın nedeni ne olabilir? Acaba fazla havalı ve beklentileri yüksek biri olduğum için mi halen yalnızım? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Barışmayı düşünmüyor musun halen?Sevgililer gününü yalnız geçireceğim lefty :/
Toplum genel olarak cahil olduğu için sizin gibi okumuş insanları çok sevmezler.Önerilerde bulunabilirsin.
Kuulumsu cok benzedigin birini buldum az once. Survivor poyraz. Kardes olabilirsiniz. Ayni sen. Ya da sen ayni o.Ne demek istiyorsun?
Nasıl bir öneri bekliyorsun?Alakası bile yok siz anlamazsınız doktor değilsiniz, öneriniz varsa bulunun yoksa böyle saçma şeyler yazmayın.
Özgüvenliyim. Yalan yok. Standartlarım yüksek ama narsist değilim.
Bani yiyince email ustune email atiyorsun, şansını zorlama.Size ötenazi yapalım havadan tasarruf sağlayalım isterseniz? Katılır mısınız?
Sadece okuduğum bölümle alakalı değil ben lisede iken de böyleydim.. Kızlar hep benle sevgili olmak için peşimden koşarlardı ama benim içimde hep bir şeyler eksik kaldı.. Ne bileyim fazla mükemmeliyetçiyim sanırım.. Çıktığım çok kız oldu yaşanmış çok şey ama hiçbirisi bana aradığım aşkı veremedi..Doktor değilsiniz nerden bileceksiniz.Ben anlıyorum ben de doktor değilim ama doktor akrabam var o yüzden anlıyorum coolumsu beyi.
Ben onun kadar yakışıklı olsam ve doktor olsam benim de özgüvenim olurdu ve havalı olurdum.
Benim tipim akasya durağı çaycı ali kemal gibi olduğu için ve ilkokul terk olduğum için Coolumsu beye inanılmaz imreniyorum.
En son olmayan diplomanızı atıyordunuz vaz mı geçtiniz?Halen bekliyoruz..