Bir ünlüyle en yakın olunan an

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İsmail Yk, babaları bizim sokakta oturuyordu

• Beğen
Tepkiler: X
Tanışmadık ama yakından gördüklerim oldu. Kıbrıs’ta iş bankası atm’sinde Selçuk Yöntem’i gördüm. Bembeyaz biri. Barış Akarsu, Armağan Çağlayan, Şahan Gökbakar…
Bunlar yakından gördüklerim ama tanışma olmadı öyle.

• Beğen
Mehmet Okuyan çok seviyorum uniden hocam olur kendileri

• Beğen
şuan piyasada bulunan oldschool bütün rapcilerle.
birebir ve yakinen.

banu avar
abbas güçlü
serdar kılıç
emre aydın

serdar kılıç ile düzenlediğimiz bir bilim şenliğinde tanışmıştık.
etkinlik alanında gezerken. bizim geri zekalı başkan yardımcısı başka bi yerde ok atarken kendini vurmuştu. valla bak. olum bir insan ok atarken kendini nasıl vurur lan. neyse.
bunu duyunca serdar kılıç nasıl bi depara kalktıysa hayvan oğlu hayvan, kendisine yetişmek için ekstradan 5 adım atmak zorunda kalıyordum. ne 5 adımı yaa, bildiğin sırıkla uzun atlama yapıyordum sanki. abi adam bildiğin dev gibi bir şeymiş.

yazacağım ksjsj özellikle derya köroğlu ile olanı yazmazsam çatlarım kjsh

• Beğen
daniel güiza. fener'e ilk geldiği ve çok eleştirildiği zamanlar. o kadar para vermişiz ama gol atamıyordu.

basketbol maçlarımız o zamanlar abdi ipekçi arena'da oynanıyor ve biz de kuzenlerle maça gitmişiz. tribünden aşağıda, saha kenarında bi hareketlilik fark edince gördük ki yanında iki kişiyle birlikte güiza da maça gelmiş. devre arasında gider görürüz diye konuşuyoruz aramızda. biz maçı izlemeye koyulduk, birinci periyot ikinci periyot derken devre oldu, adam da devre olur olmaz içeriye doğru hareketlendi. biz zaten yakın olduğumuz için hemen içeri geçtik. içerisi normalde kalabalık, adam orada olduğu için daha da kalabalık. etrafında kümelenmiş herkes. 2'şer tane çift sosisli aldı oturdu herif masaya, biz de izliyoruz.

o sırada arkalardan bi adam kendini yırtarcasına bağırıyor:

"guizaaaaa, guizaaaaaaa"

herkes duydu ve o tarafa doğru baktı, adam da kayıtsız kalamadı, o da baktı.

aynı adam bu sefer:

"guizaaa, bu hafta beşiktaş'a koy başka bi şey istemiyoruz guizaaa"

VE SONUÇ:

Son düzenleme:
cem adrian’la çay içmiştik, eski cem adrian için bu çok normal bi şeydi. çaya çıkınca gay olduğunu anladığın erkek… çok tatlı insandı. küçük gözlü erkeklerin bakışları daha derin oluyor, çok etkilenmiştim. maşallah. ali kınık’a uluduğumu da demiştim bi ara sanırım. var öyle çıkışlarım… bu da bilimin bir başka ayağı.

Sanki ünlüler değil de buraya yazanlar daha ünlüymüş gibi bürünülen bir hava mı var ne skfjks

cem adrian’la çay içmiştik, eski cem adrian için bu çok normal bi şeydi. çaya çıkınca gay olduğunu anladığın erkek… çok tatlı insandı. küçük gözlü erkeklerin bakışları daha derin oluyor, çok etkilenmiştim. maşallah. ali kınık’a uluduğumu da demiştim bi ara sanırım. var öyle çıkışlarım… bu da bilimin bir başka ayağı.
Ali Kinik’a uludugun hikayeyi de dinleyelim Melodram : ))

Ali Kinik’a uludugun hikayeyi de dinleyelim Melodram : ))
üniversite şenliğimize gelmişti shini, yanımızdan sahneye çıkarken ulumuş bulundum. yalnız değildim neyse ki… çünkü bozkurtlar ulusun tanrı türkü korusun diye boşa dememişlerdi, canlandırdık. boş ver bizim anadolu kurtlarını, sen anlat nasıl tanıştın…

üniversite şenliğimize gelmişti shini, yanımızdan sahneye çıkarken ulumuş bulundum. yalnız değildim neyse ki… çünkü bozkurtlar ulusun tanrı türkü korusun diye boşa dememişlerdi, canlandırdık. boş ver bizim anadolu kurtlarını, sen anlat nasıl tanıştın…
Genelde konusmalarina gittim veya ayni ortamlarda bulunmus oldugum surecler oldu. Konusmalar sonunda da yemek yenir ayni masada, sorular sorarsin. O sekilde tanisma imkani bulunuyor. Ayni ortamdaysa, zaten illa ki gorusup konusuyorsun.

Jim Watson’in seksist yorumlarina denk gelmedim Allah’tan, yaninda 3 buyuk profesor, adami kontrol altinda tutmak icin bulunuyordu .p Ilk daha provokatif oldugu zamanlari ben bilmiyorum, yasliligina denk geldi benim tanismam : ))

bilmem, ünlü diye kafamda bi yer etmedi. pek ünlü merağım da yok ama göztepe oyunçularını tekrar bir arada görmek isterdim….yakından..

Türkeş’in kızı sayılır mı? Sayılırsa ders almışlığım, yan yana yolculuk yapmışlığım var.

Geri