Bir ünlüyle en yakın olunan an

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Hacim abluka alarmla tanistinmi nick sanirim ordan birinin mahlasıydı?
aynen gokhan.
ama ben bu nicki kullanmaya başladığımda onları tanımıyordum. ben arapça kokeninden dolayı kullanmaya başlamıştım
şimdi laedri İsviçre'de galiba yanlış bilmiyorsam.

aynen gokhan.
ama ben bu nicki kullanmaya başladığımda onları tanımıyordum. ben arapça kokeninden dolayı kullanmaya başlamıştım
şimdi laedri İsviçre'de galiba yanlış bilmiyorsam.
vay be zamanında şu şarkıyı azmı dinlerdik , olabilir hacı sagopa ile de akrabaymış bunlar.

okudum ve hiçbir ünlü ile tanımadığım için beni üzdünüz.

Sanatçı olarak

Oğuzhan Koç
Ceza
Edip Akbayram
Haluk Levent
Seda Sayan

Şimdilik aklıma gelenler

Aslı Enver ile de bir tanışma düşüncesi vardı tabi kaldı o mevzu da skhfks

Onur Ünlü ile tuvalette......
Başlık biraz olayimsi oldu da neyse.....
Gençlik çağında oyunculuk işlerine merak sarmistim onur ünlünün filmi vardı oradaydık figuranlik işte hem ünlüleri görüyorum hem de para alıyorum hem de yemek yiyorum..... neyse filmin bir sahnesi futbol sahasında çekiliyordu tuvalet de karmaydi galiba ya da ben yanlış girdim tam hatırlamıyorum. Saçımı başımı duzeltirken onur ünlü girdi içeri. Ağzımdan saçma şekilde, 'ayy merhaba' çıktı. Merhaba dedi o da. Bakışıyoruz öyle boş boş.... buyrun buyrun dedim tuvaletin kapısını gösterdim elimle.... o an eyvallah dedi....

Sinem kobal ile de bir dizisinin cekimi vardı,dizinin ismini hatırlamıyorum ama eski dönem dizisi ve tanıtım fragmanı çekiliyordu zaten tutunamadi o dizi diye aklımda kalmış neyse beni geç çağırdılar hemen gittim ben ama bekletilme benim yüzümden olmuş gibi bir şey oldu anlamadım tam o kısmı, elbise falan giydirdiler o sıra işte benim dövmeler kapatılıyordu sinem kobal hemen karşımda böyle sinirli bakiyor bana çok saçmaydı ya ama sinirli baktığını hatırlıyorum. Sonra geçtim yerime ve kameranın çekmediği bir yere attılar beni ahahahahahaha yürü falan diyorlar ama kamera yok ortalarda sinem kobal falan çok alakasız uzak bir yerde.... Ben de anlamadım niye böyle bir şey oldu..... çok güzel kadindi ama pürüzsüz,yenir....

Bir de Okan yalabik olayı var jfjsjdjsj bir dizi cekimi yine hfjdjdj neyse ben adamı tanıyamadım yanıma oturdu merhaba diyerek gülümsedi, tatlı. Merhaba dedim, nasilsiniz dedim iyiyim teşekkürler işte siz nasilsiniz dedi sonra ben oyle muhabbet olsun diye figuransiniz değil mi dedim, evet dedi...... ilerleyen saatler adamın rolünü görünce tanımıştım.....

Oyuncu olarak gördüğüm çok kişi oldu yıllar önce ama anı olarak aklımda bunlar kalmış.

dudaktan kalbe, okuduğum lisenin hemen karşı sokağındaki evde çekildiği için aşırı beğendiğim yiğit özşener'i görmüştüm uzaktan. bahçedeki çardakta oturuyordu çok yakışıklıydı jfgdk bu kadar, sadece gördüm....

Otelcilik sektöründe olduğum için çok fazla birebir temas ettiğim ünlüler oldu.

İletişime girdiğim ünlüler,
Onur Akın
Sertap Erener
Bülent İnal
Tuğba Ekinci
Can Yılmaz
Zafer Algöz
Müjde Ar (kendisinden azar yemişliğim var)
Seda Sayan
İbrahim Erkal (vefatından üç ay önce:/ )
Mustafa Karataş
Armağan Çağlayan (kendisinin bir sırrını biliyorum)
Sera Tokdemir
Nebil Evren
Hidayet Türkoğlu
Melih Mahmutoğlu
Deniz Uğur
Songül Öden
Hıncal Uluç
Uğur Meleke
Ümit Özat
Şansal Büyüka
Bülent Arınç
Deniz Baykal
Devlet Bahçeli
Metin Metiner (AKP MV olduktan sonra) - Kendisine yokuş yaptığım için sözde koruma polisi adımı soyadımı alıp sürdürecekti .d
Ziya Selçuk
Nez
Ali Taran
Ayşe Özyılmazel
Yeşim Salkım
Hakan Eratik
Sinan Tuzcu
Ferhat Göçer
Ömür Gedik
Bade İşçil (Genel müdürümüzü arayıp tavrımdan dolayı şikayet etmişti)
Gülşen
Tarkan
Eva Herzigova

Tanıştığım ve aynı masada sohbet etme imkanı bulduğum ünlüler
Kerem Alışık (30 akşam)
Mustafa Ceceli (2 akşam)
Burcu Esmersoy (2 akşam)
Reha Muhtar (Asistanıyla flörtleştim :( )
Mustafa Denizli (3 ay patronumdu)
İbrahim Toraman (arabasını iki sabah kullanmak zorunda kalmıştım)
Serdar Ortaç (sarhoş olduğu için odasına kadar taşımak zorunda kaldım)
Nilay Dorsa (Beni dansa kaldırdı :( )
Jehan Barbur (Rakı içerken eşlik etme ve beraber fotoğrafımın olduğu tek ünlü o zamanlar aşık olduğum kız onu dinliyor diye)

Şimdilik ilk etapta aklıma gelenler bunlar sanırım... daha sakin kafayla listeyi uzatabilirim ve boş zamanım olduğunda sohbet ettiğim masalardaki anıları da yazarım inşallah

Son düzenleme:
Nilay dorsa bi ara bakireyim diyen kadın değil mi aksmxnjxd sen anlarsın arif xd

Nilay dorsa bi ara bakireyim diyen kadın değil mi aksmxnjxd sen anlarsın arif xd
gece ikide loş bir ortamda tek başıma oturup duygusal müzik dinliyorum.... yanıma gelip "ay hadi bu ne yaaa, depresyonda mısın... hadi dans edelim, açalış son ses müziği dans edelim yaa... " diye konuşan tip

Bedri Güntay sayılıyor mu?

gece ikide loş bir ortamda tek başıma oturup duygusal müzik dinliyorum.... yanıma gelip "ay hadi bu ne yaaa, depresyonda mısın... hadi dans edelim, açalış son ses müziği dans edelim yaa... " diye konuşan tip
Anladım sjnxxdj eeeee dans ettin miiiii

Geri