Bir ünlüyle en yakın olunan an

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Otelcilik sektöründe olduğum için çok fazla birebir temas ettiğim ünlüler oldu.

İletişime girdiğim ünlüler,
Onur Akın
Sertap Erener
Bülent İnal
Tuğba Ekinci
Can Yılmaz
Zafer Algöz
Müjde Ar (kendisinden azar yemişliğim var)
Seda Sayan
İbrahim Erkal (vefatından üç ay önce:/ )
Mustafa Karataş
Armağan Çağlayan (kendisinin bir sırrını biliyorum)
Sera Tokdemir
Nebil Evren
Hidayet Türkoğlu
Melih Mahmutoğlu
Deniz Uğur
Songül Öden
Hıncal Uluç
Uğur Meleke
Ümit Özat
Şansal Büyüka
Bülent Arınç
Deniz Baykal
Devlet Bahçeli
Metin Metiner (AKP MV olduktan sonra) - Kendisine yokuş yaptığım için sözde koruma polisi adımı soyadımı alıp sürdürecekti .d
Ziya Selçuk
Nez
Ali Taran
Ayşe Özyılmazel
Yeşim Salkım
Hakan Eratik
Sinan Tuzcu
Ferhat Göçer
Ömür Gedik
Bade İşçil (Genel müdürümüzü arayıp tavrımdan dolayı şikayet etmişti)
Gülşen
Tarkan
Eva Herzigova

Tanıştığım ve aynı masada sohbet etme imkanı bulduğum ünlüler
Kerem Alışık (30 akşam)
Mustafa Ceceli (2 akşam)
Burcu Esmersoy (2 akşam)
Reha Muhtar (Asistanıyla flörtleştim :( )
Mustafa Denizli (3 ay patronumdu)
İbrahim Toraman (arabasını iki sabah kullanmak zorunda kalmıştım)
Serdar Ortaç (sarhoş olduğu için odasına kadar taşımak zorunda kaldım)
Nilay Dorsa (Beni dansa kaldırdı :( )
Jehan Barbur (Rakı içerken eşlik etme ve beraber fotoğrafımın olduğu tek ünlü o zamanlar aşık olduğum kız onu dinliyor diye)

Şimdilik ilk etapta aklıma gelenler bunlar sanırım... daha sakin kafayla listeyi uzatabilirim ve boş zamanım olduğunda sohbet ettiğim masalardaki anıları da yazarım inşallah
Ahmet Maranki (kendisiyle oturup sohbet ettikten sonra bir yakınım için bitkisel hemoroid ilaç reçetesi yazdırdım)
Cemalnur Sargut (kendisinden şükür duası rica etmiştim)
Osman Müftüoğlu (iki ay patronumdu)
Uğur Dündar (twitter'dan engelliyim hala) :(

Son düzenleme:
Metin uca, Kivircik Ali, Kemal kilicdaroglu, Meral Aksener, Gokhan Tepe, Atilla Tas, Mustafa Balbay, Deniz Baykal, Eren Erdem, Muharrem Ince simdilik aklima gelenler..

sene 2006 olması lazım, lisedeyim, o zamanlar akıllı telefon vs. yok, internet yeni yeni yaygınlaşıyor ama bu kadar herkesin elinin altında değil, tam o dönemler emre aydın diye bir adam patladı. bütün internet kafelerde, restoranlarda, tv'lerde, radyolarda, her yerde bu adam çalıyor, "bu kez pek bi afili yalnızlık, aldatan bi kadın kadar düşman..."

kral tv'de klibi falan dönüyor sürekli ama şöyle bir şey var; klipte adam yok. oynamamış. merak eden yine araştırıp bulmuştur da şarkının bilinirliği kadar adamın bilinirliği yok. biz de bi gün okulda muhabbet ediyoruz, sınıf arkadaşım var emrah diye bi çocuk, dedi ki "o benim abim, amcamın oğlu." tabii "hadi lan" diye dalga geçen de var, "madem öyle tanıştırsana bizi" diyen de. emrah benim yakın arkadaşım olduğu için, ben öyle çok hevesli olmasam da "istersen bi gün tanıştırayım seni" dedi, ben de "olur" dedim. hafta içi bi gün öğleden sonra okulu ekip atladık beyoğlu'na gittik.

ben böyle ogün sanlısoy tarzı bi adam bekliyorum, bi baktım ki neredeyse benimle aynı boyda, ufak tefek, rockçılıkla falan hiç alakası olmayan, en farklı yanı küpe takmak olan, dümdüz üniversiteli tipli biri geldi. tanıştık, oturduk birer kahve içtik, sohbet ettik, ne fotoğraf ne bir şey, kalktık gerisin geriye evlere döndük.

Benim tanıştığım ünlüleri yazsam, bir diğeri beni neden yazmadın diye sitem eder. O kadar fazla ki, zaten hepsiyle fotoğraflarım var anı olarak.
Sol müzik temsilcilerinin hemen hepsi, siyasi parti temsilcileri ve liderleri. Saymakla bitmez sanırım.
Tabii bu duruma neden olan siyasi geçmişi olan ailem ve Türkiye'nin ilk Türkçe dışında yayın yapan radyosunun sahibi olmamızdı.
Eski günler güzeldi.. özlüyorum çokça.

Margot Robbie

Fransa da eyfel kulesi karsisindaki siradan bir cafede tanistik

Iyi kamufile olmustu ama benden kacmaz. Foto bile cekindik. (:

2004 izmir
rahmetli erol büyükburç ile shell akaryakıt istasyonunun tuvaletinde yan yana pisuvarlara denk gelmiştik, işimizi görürkende şöyle bi birbirimizi süzmüştük.

adamın adını unuttum uzaylı ile komşuyuz, bazen denk gelip selamlaşıyoruz.
bakiye duran ile birlikte sigara tüttürdüğümüz zamanlar epeyce oldu. ghkgf

ibb seçim dönemi kadir topbaş ve kılışdar ile tokalaştık.
dahası var ama pekte lüzumlu değil.

bikaç sene önce hafta içi bi gün zorlu h&m'de tan taşçı'yı görmüştüm, bebek tulumu falan da baktı. dedim ki ünlü de olsan bebek ziyaretiyse tulum, ev ziyaretiyse borcam alıyorsun kaçış yok.

Tarık Sezer yeni , Alişan eski 4-5 sene olmuştur.

Ekli dosyalar

• C3226589-4592-47F3-8495-28E7828ED159.jpeg
    C3226589-4592-47F3-8495-28E7828ED159.jpeg
    128 KB · Görüntüleme: 3
Hande Erçel, Tuba Büyüküstün, Nusret, Eda Ece, Burak Özçivit, Berfu Öngören.

Demet Evgar’la da çalıştık onunla fotoğraf varsa atacağım. O çok sevimli kadın.

Cok sevdigim ozlem duydugum Murat Gogebakan. / Diyar/ bi kadin var guya mustafa cecelinin eski karisiyla basilmisti? Lez oldugubuda oyle ogrendik? O kadin

Unuttuklarim varmi dusunuyorumda aklima gelmiyor

Girne’de Selçuk Yöntem ile aynı ATM’den para çektik. Aramızda bir kişi vardı sadece. Bir de konserde Barış Akarsu’nun tam arkasındaydım. 1 metre aramızda ya var ya yoktu. Ama inanlımaz güzel bir beydi.

Kıvanç Tatlıtuğ gelmişti şirkete yüzüne bakmadığımız için fena bozulmuştu inadım inattır kimseyi gereksiz pohpohlayamam... Yonca Evcimik çok tatlı ya onu öpmüştüm...Demet Akalın bankamatik sormuştu ne bileyim ben demet'cim yaaa...İbrahim Tatlıses patronun yakın arkadaşı olduğundan sürekli geliyordu vurulduğundan beri görmedim:=)
Hakan Altun ile maç izlemişliğim var... Mustafa Sandal , Murat Boz , Aras, Berkay Ateş ,Yılmaz Erdoğanla stadda yakın mesafede ama ulaşılmaz yerlerdeydik:=) Reha Özcan ile gol olduğunda sarılmışlığımız var :=)
Gürkan Uygun şirkete gelmişti...Devam ediyorum hızla sonraaaa Muhteşem Yüzyıl Hatice Sultan şuan adı aklıma gelmedi onunla hele çok değişikti diyaloğumuzzz wwooowww Hatice Sultannn neden yüzünüz delik deşik yaaaa demiştim istemsizce:(kjdfjskjks:D... Kurtlar Vadisi Abdülhey çok sempatik adam ya kahve ısmarlamıştı:=) daha çok şuan aklıma gelenler:D

Geri