Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beğendiğin mesajımdan anladım zaten... geliyor bu dedim........yazacağım ksjsj özellikle derya köroğlu ile olanı yazmazsam çatlarım kjsh
Su postun ustune hala mesaj yazabilen hadsizler var hocam.Nobel odullu bilim insanlari sayilir mi?
Jim Watson
Andrew Fire
Jennifer Doudna

Hacim abluka alarmla tanistinmi nick sanirim ordan birinin mahlasıydı?şuan piyasada bulunan oldschool bütün rapcilerle.
birebir ve yakinen.
Ali Kinik’a uludugun hikayeyi de dinleyelim Melodram : ))cem adrian’la çay içmiştik, eski cem adrian için bu çok normal bi şeydi. çaya çıkınca gay olduğunu anladığın erkek… çok tatlı insandı. küçük gözlü erkeklerin bakışları daha derin oluyor, çok etkilenmiştim. maşallah. ali kınık’a uluduğumu da demiştim bi ara sanırım. var öyle çıkışlarım… bu da bilimin bir başka ayağı.
üniversite şenliğimize gelmişti shini, yanımızdan sahneye çıkarken ulumuş bulundum. yalnız değildim neyse ki… çünkü bozkurtlar ulusun tanrı türkü korusun diye boşa dememişlerdi, canlandırdık. boş ver bizim anadolu kurtlarını, sen anlat nasıl tanıştın…Ali Kinik’a uludugun hikayeyi de dinleyelim Melodram : ))
Genelde konusmalarina gittim veya ayni ortamlarda bulunmus oldugum surecler oldu. Konusmalar sonunda da yemek yenir ayni masada, sorular sorarsin. O sekilde tanisma imkani bulunuyor. Ayni ortamdaysa, zaten illa ki gorusup konusuyorsun.üniversite şenliğimize gelmişti shini, yanımızdan sahneye çıkarken ulumuş bulundum. yalnız değildim neyse ki… çünkü bozkurtlar ulusun tanrı türkü korusun diye boşa dememişlerdi, canlandırdık. boş ver bizim anadolu kurtlarını, sen anlat nasıl tanıştın…