Bir ünlüyle en yakın olunan an

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
(şimdi reklamlar)

liseden arkadaşımın amcaoğlu olan emre aydın ile beyoğlu'nda birer kahve
ekşi fest'te aylin aslım ile grup ortamında takılmaca
kadir inanır ile aynı salonda brad pitt'in fury'sini izleme
beşiktaş'ta zafer algöz'e şerif Lloyd diye seslenme
ekşi'de tanıştığım az ünlü ile bir süre arkadaşlık
korner kullanan messi ile takribi 50 mt mesafede bulunmak

New York’tayken Tim Robbins yanimdan gecti gitti, okulun onunde sigara iciyordum. Kimsede yolunu felan kesmedi imza istemedi. :)

oğuzhan koç la aynı meyhanede rakı içmek karşılıklı.. ayrı masalardı ama olsun. bi kaç kez göz göze geldik sdgfsd

hey dufresne diye seslenseydin sen de X

Yani cemiyet hayatinda degilsen ozellikle İzmir’de cok unlu denk gelmiyor azizim. ( Beach club’larde veya discolarda kesin denk geliyordur ) Acikcasi sasirmistim, birde cadde ortasinda bizimkiler gibi saldirmiyorlar. Yani mega star gormedim beki Brad Pitt veya Lebron James’e ilgi farkli olurmu bilmiyorum.

hilal nasıl makbule geçti anlatamam:kalpp:

2008'de abdi ipekçi'deki fb basket maçında guiza ile g*t g*te hot dog yemek. (delinin biri hayvan gibi guizaaa guizaaa diye bağırmıştı da adam bakınca "bu hafta beşiktaş'a koy başka bir şey istemiyoruz" demişti lkdgv)

He bak leyla ile mecnun çekimlerinde ali atay, serkan keskinle çay muhabbeti yapmıstık

Yani cemiyet hayatinda degilsen ozellikle İzmir’de cok unlu denk gelmiyor azizim. ( Beach club’larde veya discolarda kesin denk geliyordur ) Acikcasi sasirmistim, birde cadde ortasinda bizimkiler gibi saldirmiyorlar. Yani mega star gormedim beki Brad Pitt veya Lebron James’e ilgi farkli olurmu bilmiyorum.
dostum orada da muhitinten muhitine değişiyordur bu işler. türkiye'ye göre biraz daha normaldir kesin. mesela hayrettin'i johnny depp sandıkları bir video vardı, parçalayacaklardı adamı neredeyse. tim robbins'in de prime time'ı geçeli baya oldu, siklet düşmüştür oralarda.

• Beğen
Tepkiler: X
Çeşme meydanında gezerken kıpkıvırcık saçları ve maviş gözleriyle Yeni Türkü'nün solisti derya köroğlu ile karşılaşmıştık. Adam bana baktı, ben de ona. Öyle şaşırmışım ki nedense kalmışım öyle. Bana gülümsemişti iki gözümün çiçeği, selam vermişti. Ben yine şaşırmışım etrafıma bakıyom bana mı selam verdi diye dkdjd
Ben Yeni Türkü'yü çok severim söylememe gerek var mı bilmiyom

Çeşme meydanında gezerken kıpkıvırcık saçları ve maviş gözleriyle Yeni Türkü'nün solisti derya köroğlu ile karşılaşmıştık. Adam bana baktı, ben de ona. Öyle şaşırmışım ki nedense kalmışım öyle. Bana gülümsemişti iki gözümün çiçeği, selam vermişti. Ben yine şaşırmışım etrafıma bakıyom bana mı selam verdi diye dkdjd
Ben Yeni Türkü'yü çok severim söylememe gerek var mı bilmiyom
muhteşem biri.
https://www.youtube.com/watch?v=DZiVw3DZF4E

En heyecan vericisi prenses Maximaya el sallayisimdi….. O gunden sonra kraliyet ailesine takigim…. Onun disinda Ceylan, Nadide sultan, Ismail YK, Murat Ovuc ile ayni ucakta yolculuk etmisligim var, Nejat Uygur ve Levent Kirca ile Misir carsisinda gozgoze gelmistik :)

Hayranı oldugun adamın elinden kahve içmek vay vay vayss

Geri