Bir ünlüyle en yakın olunan an

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Konserden sanırım. Tove Lo talking body i söylerken memelerini açtı mı? Yakından gördün mü?
Hayır açmadı. Zaten erken indi sahneden iki şarkı az söyledi yağmurdan dolayı. Donumuza kadar ıslandık o gün.

kemal kılıçdaroğlu ile bir düğünde tanıştık, düğüne girdiği anda onuncu yıl marşı çalınca bi anda kafamda şapka, belimde bel çantası belirdi ve koşarak yanına gittim. kısa erkekler kaderim...

benim böyle bir konum vardı ama foruma bi haller olduğu sırada uçmuş. tekrar açtığın iyi olmuş x, azıcık magazinsel hikaye dinleyelim. çıkalım üstteki üye, alttaki kişi modundan. bahsedecek olan arkadaşlar nerede nasıl gördüğünden ya da tanıştığından da bahsederse eğlenceli olur. ben müsait olunca emre aydın'la tanışmamızı anlatayım. gerçi sonra görüşmeyi kestim jkdfg

Çok var aslında ama en ünlü ve en çok vakit geçirdiğim Sagopa Kajmer oldu..4 sene beraber okuduk..Erkan Baş ve Fatih Tezcan'la da aynı şekilde (:
İskender Pala'nın asistanlığını yapmıştım bir sene, onun vasıtasıyla çok yazarla tanıştım.

senee 2003-2004 falan yıldız asyalı' ya aşığım o zamanlar.
hayat bilgisi dizisi setinde bana kendi sandviçini verdi, afiyet olsun dedi. ben o sırada daha önce aldığım kendi sandviçimi yiyordum. ağzım doluydu
"toşokkor odorom yoldoz honom" derken ağzımdan kırıntılar döküldü.

bi keresinde de ferdi özbeğen ile telefonda konuştum

edit : kubat ile de askerlik yaptım. 2 alt devremdi.

ve sahne önünden izlediğin konserler sayılıyorsa, metallica, evanescence-amy lee, deep purple,

Son düzenleme:
senee 2003-2004 falan yıldız asyalı' ya aşığım o zamanlar.
hayat bilgisi dizisi setinde bana kendi sandviçini verdi, afiyet olsun dedi. ben o sırada daha önce aldığım kendi sandviçimi yiyordum. ağzım doluydu
"toşokkor odorom yoldoz honom" derken ağzımdan kırıntılar döküldü.

bi keresinde de ferdi özbeğen ile telefonda konuştum

edit : kubat ile de askerlik yaptım. 2 alt devremdi.

Ramazan Kubat bilinen adıyla Kubat, Türk halk müziği şarkıcısıdır. Anvers, Belçika'da Emirdağlı bir ailenin oğlu olarak doğup büyüdü.

“ Doğum tarihi: 4 Ekim 1974 (48 yıl yaşında) “

Forumun ihtiyar heyetine aldim seni. AKIL ADAM diye rank filan mi yapsak ne yapsak hocam.

magazinsel olay istiyorsanız eğer, koray avcı'nın ünlü olmasındaki katkımı anlatabilirim... liseden tanışıklığımız vardır. kendisini kendi dışında kimsenin sevmediği dönemler. üniversite dönemine geçmişiz-o muğla'da okumaya gidip okumuyor-, spor salonuna yazılmıştım yine, ömrüm boyunca en sevdiğim aktivite spora yazılmak ve gitmemektir. para bol. neyse şu omuz ve sırt çalıştıran, üstten çekmeli, alttan oturduğun aletin başındayken yanıma yanaşıp bana aleti kullanmayı öğretmek istedi. pardon? sen git, rapçiliğe özendiğin için g*tünde durmayan adibas şortunu çek önce... ben de o zamanlar gözüne kırmızı kalem çeken kızdan, eyeliner çeken kıza evrildiğim için kendimi dünya güzeli sanıyorum. suratsız suratsız yardımını reddedip başka alete geçtim... yetenek sizsiniz'den elenmesiyle benim reddedişlerim mental olarak çakışınca da kendisi aniden ''gaddıınıımm'' diyen volkan konak'a evrildi. kulaklarınızın vebalini yüklenebilirim çünkü oruç tutuyorum ve sevabım çok. öptüm.

Ramazan Kubat bilinen adıyla Kubat, Türk halk müziği şarkıcısıdır. Anvers, Belçika'da Emirdağlı bir ailenin oğlu olarak doğup büyüdü.

“ Doğum tarihi: 4 Ekim 1974 (48 yıl yaşında) “

Forumun ihtiyar heyetine aldim seni. AKIL ADAM diye rank filan mi yapsak ne yapsak hocam.

başkan yalnız o kadar değilim, kubat önceden bedelli yapmış 1 ay. sonra türkiye' ye fazla mı gelmiş napmışsa bedellisi iptal oldu. ardahan' da 2006 ya 1 yaptı kalan askerliğini

edit:

• Beğen
Tepkiler: X
Eski Adalet bakanlarindan Seyfi Oktay hala arada bazı düğün ve törenlerde denk geliriz.

Kasım 2011'de paco de lucia'nın konser sonrası kulis önünde ısrarlı bekleyişimin ardından kısa bir tanışma fırsatım oldu
2013'de Doğan Canku ile tanıştım.Gitarını bana uzattı " Çal bakalım " dedi heyecandan rezil bir solea çalmıştım. :D
paco seninle tanıştıktan sonra 3 yıl bu dünyaya tahammül edebilmiş, ondan sonra en çok dayanan biziz herhalde... yazık. neyse dur konuyu dağıtma özür dilerim.

başkan yalnız o kadar değilim, kubat önceden bedelli yapmış 1 ay. sonra türkiye' ye fazla mı gelmiş napmışsa bedellisi iptal oldu. ardahan' da 2006 ya 1 yaptı kalan askerliğini

Yilmaz Morgül ile aynı ucakta 11 saat yolculuk yaptik, adami kimse sallamadi yol boyunca. Bakti sallayan yok yolcugun basindaki kasinti halini filanda birakti, sohbet etme firsatimiz olmustu biraz. Sene 2008’di sanirim.

Yine 40’ina merdiven dayamissin yerli Clint Eastwood.

2 gun evvel ise giderken durakta bilal goregeni gordum. Abi dedim bi sarki soylermisin soyledi sag olsun. Foto cekinmek istedim fakat sonra vazgectim cekip adama gostermeden tesekkurler diyip gitmek kaba ve uzucu bir sey olurdu sanirim.

tanışık olduğum rober hatemo. şarköyde, aliye ablanın yakın arkadaşıydı. 2012-2014 yaz aylarında pek sık bir araya gelirdik. güzel adam, iyi adam, kibar adam.

edit: heh bir de selami şahin beye de konser sırasında “baba büyüksün” diye bağırışımın ardından göz göze gelmiştik…. bana alkol yaramıyor gerçekten….

Alev Alev - Çukur dizisinin ünlülerden bazıları. Meltem Cumbul’la bir sezon (seslendirme) çalıştım. Ankara’da tiyatrodan çok sık oluyor , Toprak Sergen Ankara’da görüştüklerimden. Tamer Karadağlı uzun süre çalıştım. Bir kaç görsel. Babamın stüdyodan. Ekte

Ekli dosyalar

• 6B5344EB-6E42-4CD4-BECD-A43639428F36.jpeg
    6B5344EB-6E42-4CD4-BECD-A43639428F36.jpeg
    134.9 KB · Görüntüleme: 16
  • EA7F6B5D-7B9B-44B0-A021-FE892564706B.jpeg
    EA7F6B5D-7B9B-44B0-A021-FE892564706B.jpeg
    181.4 KB · Görüntüleme: 16
tanışık olduğum rober hatemo. şarköyde, aliye ablanın yakın arkadaşıydı. 2012-2014 yaz aylarında pek sık bir araya gelirdik. güzel adam, iyi adam, kibar adam.

edit: heh bir de selami şahin beye de konser sırasında “baba büyüksün” diye bağırışımın ardından göz göze gelmiştik…. bana alkol yaramıyor gerçekten….
arkadaşımın arkadaşının trafikte rober hatemo'nun arabasına çarptıktan sonra rober hatemo'yu görünce metin arolat'la karıştırması, sonradan uyanması ama metin arolat'mış gibi davranmaya devam etmesi geldi aklıma djfgjdk.

Geri