Kurt
Platin Üye
noldu yav bitti mi şimdi finiş dönüyoz mu eve güzel günler mi göreceğiz noldu kutluyo muyuz ne şimdi olan......
Balkona astığımız Türk bayraklarını topluyoruz ara verdik. Başlayınca söyleyecekler tekrar asacaz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
noldu yav bitti mi şimdi finiş dönüyoz mu eve güzel günler mi göreceğiz noldu kutluyo muyuz ne şimdi olan......
Adem Huylu huyundan vazgeçmez haklısın ben Şu dediğine katılıyorum Bugün bizim terör işgali altından kurtardığımız bölgelerdeki insanlar bile Yarın başımıza iş açacaklar bunun da farkındayım sonuç itibariyle. Ancak şöyle bir durum var sanırım dünyada bir ilki başardık yani Amerika denilen gözü aç Emperyalist gücü harfiyen isteklerimize boyun eğdirdik bunun altında da mutlaka bir planları vardır diye düşünebiliriz ama bunu düşünmek bile onlara fazla önem verdiğimizi gösteririz Hayır arkadaş bilmemiz gereken şu Haklı olan bizdik ve hakkımızı aldık artık en az bir 10 yıl boyunca en azından sınırlarımızda delikanlılık tripleri atan olamayacak bizim bu arada acil olarak askeri ve ekonomik yapılanmayı tamamlamamız gerekiyorBu anlaşma kapsamında koşulların bir çoğunun gerçekleşeceğini sanmıyorum. Çünkü; ABD, Suriye konusunda hiçbir zaman sözünü tutmamıştır. Ama yine de umalım ki kağıt üzerindeki gibi olsun her şey. Bizim güvenli bölge olarak gördüğümüz noktaları işgal olarak gören bir Suriye var sonuç itibarıyla ve bunların arkasında duran güçler de var. Tahmin ettiğimiz, fakat hiç bilmediğimiz. Hayırlısı olsun bakalım.